Pokaż pełną wersje : Name Faker z danubii.
Oto wyczepisty Name Faker z danubii: (ja to oczywiście "Nitro-pol", faker "Paladdinka")
http://www.nitro.boo.pl/lol.jpg
koreten/dovixo z antiki:D
18-04-2004, 15:16
U mnie To się ten screen nie pokazuje ale muwie ze hamskie jest name fucker tak samo na antice jest dragonslayer a ja ide a tu jakis Dragon Slayer wylazi.
Mr Logest
18-04-2004, 15:22
ciemność widzę panie..i dialogi..ale ciemność..
heh...ostatnio też miałem cos takiego...jakis moob mówił ze ma postac na 103 i tera gra knightem i że potrzebuje 6 k...a ja mu powiedzialem ze nie mam....to on powiedzial zebym mu dal kody to sprzeda muj eq:P...to ja mu podalem:acc:265357 password:fuckyounoob :) a on sie zapytal czy chce zginac...to ja mu powiedzialem zeby sie piep*** bo tylko cycobujca ma 103 lvl (moze juz niem) na lunaze....:) a puzmiej oczywiscie zabilwm tego nOOba (za bycie nOObem)
Piterkus
18-04-2004, 20:41
Zeby ktos podrobil moje imie to bym go zrookowal i bym dokladnie wytlumaczyl za co zeby chlopak wiedzial :D
Ja tam go nie zrookuje bo dostane bana i red skulla....:D
tepic takich ludzie.ciekawe vjak Paladinka to skometuje
Paladinka
18-04-2004, 21:42
ja tam sie nie przejmuje wystarczy ze do gm napisze ze podrobili moj nick i gm zaraz wysyla ze tan nick zostal deleted albo name lock dostal hrhr:)
i nie obchodzi mnie jak narazie to bo nie gram odechcialo sie przez moj super net.. kazdy deth musze dzikowac urwanie netu lub zabranie pradu.. wiec se robie odpoczynek na 2 tygi jakies hrhr
Bigvirus
08-05-2004, 12:52
Paldainka hyba jest wkurzony:D
Ostatnio n00b wjechal mi na Lunara ze mam placic 40k albo dead gosc mial nick Castor flyyn (akurat wtedy rozmawialem z castorem flynn`em)
Innym razem gosc kazal mi sie z kopalni wynoscic bo zna Vosuke, Rulubima, Rusbrusa i castora flynna
Od kazdego dostalem pozwolenie opuscilem oczywiscie kopalnie bogatszy o jego d-lance ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.