Pokaż pełną wersje : Co To ?
Bardzo prosze o szybką odpowieź nie wiem co to znaczy i dlaczego to sie stało...
You Ip adress is banished.
Mam 2 konta w tibii i oby dwa są takie same napisy prosze o pomoc... :( :(
To znaczy że twój adres IP został zbanowany. Prawdopodobnie ktoś z tego adresu notorycznie spamował linkami z keyloggerami na przykład. Być może to nie twoja wina, a kogoś z twojej sieci osiedlowej (innego użytkownika z firmy z której masz internet). W takich sieciach wszyscy mają to samo IP, więc jeżeli jeden zawini cierpią wszyscy. Ten ban zniknie po jakimś czasie.
Masz zbanowane IP.
Edit:
@Dabek wyprzedziłeś mnie.. ;)
Angel of Death
27-08-2005, 17:49
Co to ?> http://forum.tibia.pl/search.php? Tak to wyszukiwarka forum ! A teraz zabieraj swoje leniwe dupsko i poszukaj <w wyszukiwarce ;-)>
jest to ban na ip (nie pytaj co to jest) moglo byc tak ze z twojego kompa ktos dostal bana badz ktos z tym samym ip
rozwiazana:
1 - opcja gry ktos inny dostal bana nie na twoim kompie - jesli masz zmiennie ip wystarczy zrestartowac komputer :)
2 - opcja gdy ban byl na twoim kompie i masz stale ip - odczekaj dany okres czasu
staralem sie byc zrozumialy bez uzywania zbednej poprawnosci jezykowej :)
Spoko dzieki za odpowiedzi... :( :( :(
Nie wiem dlaczego to się stało ale tylko ja używam mojego kompa więc raczej nikt inny tego nie zrobił...
Mam nadzieje że to dość szybko zniknie :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.