PDA

Pokaż pełną wersje : Moj setny post!! 100

seksik
18-04-2004, 16:05
Jako moj setny post chcialbym się spytać, KTO JEST NAJWAŻNIEJSZY NA tibia.pl??

Chce się tego dowiedzieć bo to nawet ciekawe!! Zamieszcze sonde , kto jak myslicie jest najwazniejszy na forum i stronce, a admini i modki niech pod koniec sondy napisza kto rzeczywiscie jest najwazniejszy i zobaczymi czy bedzie sie zgadzac!!

Sonda trwa 14 dni!

re: down

Ja nie mowie tylko o modkach ale takrze o adminach!! A nie kazdy jest tak samo wazny [chyba] :P

TheNatoorat
18-04-2004, 16:08
Coś mi tu nie pasuje. Moim zdaniem (prawie) wszyscy moderatorzy mają podobne obowiązki i możliwości. Nie zaznaczam żadnej odpowiedzi, bo uważam, że każdy z moderatorów ma do wykonania takie same zadanie - dbać o porządek na forum.

Rzekłem - Howgh! :)

n3m3s!s
18-04-2004, 16:39
Temat nie ma sensu. Oczywiscie ze najwazniejszy jest wlasciciel strony :pochodnia:
Jesli chodzi o mozliwosci to najwieksze maja oczywiscie Admini czyli Bosal I Matkus

Gonzo von Krenzel
18-04-2004, 17:03
No właśnie. Nie ma tu co głosować. Poprostu najważniejszy na stronie jest ten kto ją zrobił, kupił domenę, serwer i kto ją posiada czyli... bosal :king::). Później jest matkus, jako administrator a dalej super moderatorowie i moderatorowie... :blazen: a na końcu userzy ;).

Raul
18-04-2004, 17:15
A według mnie najważniejszy jest Dobo. Nie wiem czemu ale tak myślę. :D

Tikozax
18-04-2004, 18:54
najwazniejszy jest ten co zalozyl tibia.pl :) no i oczywiscie userzy na forum ktorzy pomagaja innym chociaz moderatorowie czy jak im tam tysh pomagaja ;p

Jedi
18-04-2004, 18:57
Temat nie ma sensu. Przecież każdy wie, że ja tu jestem najważniejszy, a że nie mam czasu sam wszystkiego robić rozdzieliłem robote na innych :P

Rah
18-04-2004, 19:00
No tak wszystko bylo by ładnie ale z tego co widze to TY masz 98 postow.. :P

Gonzo von Krenzel
18-04-2004, 19:04
Eheheh, właśnie też to zauwazyłem ;). Ehh Jedi, Jedi - Ty to zawsze coś powiesz... ;) Jest tak, jak już napisałem wyżej - to logiczne ;).

seksik
18-04-2004, 19:27
Mam 99 a mialem 98 bo mi usuneli 2 posty nie wiem dlaczego!! A jak zakladalem posta mialem 100

edit: odnawiam posta!

Gangrel
20-04-2004, 09:23
Najważniejsi s a zwykli userzy bo bez nich to forum by nie miało sensu.

Litawor
20-04-2004, 17:59
Każdy z nas jest nikim i nikt się nie liczy.

Bebilon
20-04-2004, 21:01
:king: No ja znam trzech modernów bardzo dobrze :]
I kazdy jest najlepszy ale moglem wybrac tylko jednego :/

eerion
21-04-2004, 06:16
hmmm.
Kiedyś był temat "który mod jest najlepszy"
Czy ajkoś tak.
Zamknięto go bo był bez sensu tak naprawdę.
Już wcześneij została zrobiona tabea (założyicel, admin, super mod, etc.)
WIęc proszę o zamknięcie tematu, ponieważ zaraz siezacznie masowae nabijanie postów (już się zaczęło :D )

Tikozax
21-04-2004, 17:39
Juz sie zaczelo masowe nabijanie postow, seksik juz sie dowiedzial kto jest najwazniejszy wiec temat moze byc zamkniety wedlug mnie :D

egg
21-04-2004, 18:18
Oryginalnie dodany przez seksik
Jako moj setny post chcialbym...
Oryginalnie dodany przez seksik
Mam 99 a mialem 98 bo mi usuneli 2 posty nie wiem dlaczego!! A jak zakladalem posta mialem 100

edit: odnawiam posta!

ehhh...
Może powinno się wyłączyć funkcję pokazywania ilości postów (jak na boardzie cs.pl)

Bobercjusz
21-04-2004, 18:43
ehhh...
Może powinno się wyłączyć funkcję pokazywania ilości postów (jak na boardzie cs.pl)

To by już nikt nic nie napisał. Cała zabawa tkwi w tym, żeby dostawać coś za swoje pisanie. Tak to niewiadomo kto jakie ma doświadczenie na forum (choć są wyjątki którzy uważają się za wielkiego choć nim nie są.

Naliczanie postów musi być i koniec :D

Tompior
21-04-2004, 19:10
Oddałem swój głos na RMF-FM i na Doba :)
Dlaczego dobo? Bo jest fajny, ważny i to mój kolega ;]
:P
DOBO NA :king:

Mr Logest
21-04-2004, 19:23
najważniejszy jest tutaj ten kto trzyma władzę,
wystarczy tylko zmienic nazwę katalogu głownego i index stronki juz do niego nie przekieruje i będziemy bez forum.

pozdro bos(s)al

uwaga na Evul Haker :]

egg
21-04-2004, 19:49
Oryginalnie dodany przez Bobercjusz
To by już nikt nic nie napisał. Cała zabawa tkwi w tym, żeby dostawać coś za swoje pisanie. Tak to niewiadomo kto jakie ma doświadczenie na forum (choć są wyjątki którzy uważają się za wielkiego choć nim nie są.

Naliczanie postów musi być i koniec :D

Na forum o ktorym wspomniałem zmieniają się obrazkju w rangach (tutaj są strzałki)
Wystarczająca forma nagrody...