PDA

Pokaż pełną wersje : Czyżby wojna??

Vote
28-08-2005, 11:29
Mianowicie chodzi o porachunku między Painful Hands ( UV) a rodziną Darkblade. Jedni mowia ze wszystko zaczelo sie od tego jak Kaori Sato zabil jednego z druidow Darkbladow swoim 2 charem 11 palladynem, a inni mowia ze Kaori Sato pod grozba Ellenthara Darkblade'a ze wlasnie to Ellenthar bedzie osoba ktora go zabije poskarzyl sie swojemu obroncy ( Painfullowi). Temat zostal rozwiniety takze na forum Tibia.com, wlasnie na tym forum Painfull naliczyl wszystkich sprzymierzencow Darkbladow czyli : Ellenthar ma zaplacic 500k, Rodoxim Darkblade 500k, Zacharjasz 500k,Przemlu 500k i Fuzomidi 100k. Dowiedzialem sie takze ze Darkbladzi nie zamierzaja zlozyc broni po tym jak Painfull napisalz e to on rzadzi na Hibernie. Rodoxim Darkblade zaczol wybijac wiekszosc ludzi ktorzy sa bronieni przez Kaori Sato badz Painful Hands. Wszsytkie low levele ktore sa po stronie Kaoriego maja ciezkie zycie... cala ta sytuacja moze doprowadzic do wybuchu wojny.. ja osobiscie postaram sie przeprowadzic wywiad z jednym z graczy i dowiedziec sie wiecej na ten temat ale jest jedno pytanie na ktory kazdy by chcial znac odpowiedz: Czy Darkbladzi i ich przyjaciele pokonaja Kaoriego i Painfulla, ktory jest w najlepszej gildii na Hibernie??? Ciekawi mnie takze opinia Seromontisa i innych czlonkow UV. Jezeli wiecie cos na ten temat to wypowiadajcie sie!! :) 8o

Zapal
02-09-2005, 00:08
Eehh vote vote Wiadomo ze painfulle wygraja ellenthar nie ma qmpli hi-lvli a pozatym darkbladzi i ich sprzymierzency ktorzy maja placic napewno nie zaplaca wola zginac :P to moze byc ciekawe ^^

Be happy :)
02-09-2005, 03:00
No miłoby było, jakby w końcu painfu, karoi i cała reszta zabrała sie za wojne bo siedzą tylko całymi dniami przed depo(karoi) i uprzykrzają życie :D.

A co do płacenia to szczerze watpie, raczej painful nie jest w stanie zmusić do tego Darkbladow.

kaziu
18-09-2005, 18:35
Jak dla mnie Painful jest power abuserem w czystym wydaniu :) pamietam sytuacje jak kolega musiał płacic mu 50 k zato ze mial DOMEK w venore ...
Jak kazdy grajacy na Hibernie wiem ze Polacu nazywaja Painfula "polskim szwedem" poniewaz woli on ponizac zabijac i huntowac rodakow zamiast im pomagac .... Niech go Darkblade'dzi zmiazdża :D

Rafals from hell
18-09-2005, 19:06
Nic nie będzie żadnej wojny... co ty możesz wiedzieć o hibernie jak z secury jesteś. Ja grałem tam przed chakiem i wiem jak się sprawy mają do takich rzeczy. Wojny nie będzie bo z góry wiadomo kto wygra...
Darkbladzi będą siedzieć w domkach i kupa z tego będzie. Przypominam, że Painful Hands jest w UV, a UV jest sprzymierzona z Divinity. UV pomaga także Imperium Immortalys. Trzy największe gildie na jedą średnią???
Kilka ciekawostek o painfulu:
• Koledzy z gildii (master morla itp.) mówią o nim, że jest psycholem
• całkowicie się z nimi zgadzam wystarczy spojrzeć na jego zdjęcie.
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character i wpisać Lord Strutt w podpisie ma link do photobucketa i tam je znajdziecie

rementus
19-09-2005, 16:08
tak wlasnie tak jest dokladnie opisales serdeczne gz a tak po za tym to przemlu to jawienkszy noob na hibernie jest gorszym noobem niz all noobs :)
jescze raz gz za zrobienie tego tematu!!

Master Dawidoos
19-09-2005, 17:48
Przemlu to chyba new owner...

Khazal
19-09-2005, 18:22
ja gram na hibernie 1,5 roku wiec mniej wiecej wiem o co chodzi
bardzo mozliwe ze bedzie wojna i to juz niedlugo a to z powodu glownie oainfulla i jego qmpli nikt ich nie lubi bo ciagle robia pa, killuja i ogolnie zachowuja sie jakby tylko oni grali a tymczasem na serverze znajdzie sie mnostwo osob ktore tylko czekaja na rozpoczecie wojny i to nie sa zadne lov lvl ale duzo high i medium lvl
poza tym jesli chodzi o 3 najsilniejsze gildie to zdecydowanie pierwsze miejsce ma UV
jesli chodzi o Divinity to po ostatnich wydarzeniach jakie tam zaszly (a bylo to wieeeeelkie zmiany) nie daje tej gildi wiecej jak 2-3 miesiace istnienia a moze u duzo mniej
co do trzeciej to nie mam zadnych info
wiec jesli bedzie wojna do konca nie bedzie wiadomo kto w niej wygra bo nikt nawet nie spodziewa sie jak duza moze byc sila ludzi ktorzy chca smierci painfulla i wielu jego qmpli (sam znam duzo takich ktorzy na pewno wezma w niej udzial) :evul: :evul: :evul:

Khazal
19-09-2005, 18:31
sorki wlasnie spojrzalem na tibia.com i chce stwierdzic ze Divinity jest w stanie rozkladu ale powstalo cos znacznie lepszego :p

Rafals from hell
19-09-2005, 18:59
Przemlu to jest śmieciarz... nowy owner nim gra i to właśnie on jest tym śmieciarzem. Ten co teraz nim gra wcześniej grał postacią o imieniu "Ligurup". Widziałem nawet jego Thief chara. To jest taki n00b, że aż bania boli. Szkoda o tym pisać bo mnie na wymioty zbiera.

ero0
19-09-2005, 20:09
otoz w ab co wieczór biją sie 2 grupy ostra sieczka pod depo czary wszedzie migaja zaryzykowalem raz i poszedlem za nimi popatrzec O ****A prawi mnie zabili (przez przypadek rzecz jasna :) ) no ale uwaga w okolicach 20.00 radze ostroznie do depo chodzic B)

ero0
19-09-2005, 20:11
serio ostro jest X( ale walki i tak caly czas prze 1 godzine czasami dlozej o K U R W A X(

Gimli From Kazz
19-09-2005, 20:12
ja gram na hiberni od początku... Mogę powiedzieć, że tu nie ma "dobrych" ani "złych" czemu? Tak darkblade zabili mnie za to że broniąc się przed ich pk zabiłem go... A kaori huntuje mojego jednego z najlepszych kolów z tibi Orionka za to że go w levelach goni... Dlatego był bym za darkblade^^

Kele
19-09-2005, 20:33
Darkbladzi powinni dać rade Painfullowi etc... Nie wiem czemu tak mówie ale tak czuje... Pozdro Vote,Zapała, i jeden z Darkbladów xD

Khazal
19-09-2005, 21:38
mi tez sie wydaje ze jesli cos z tego bedzie to painfull i jego strona to przegra
too many players against him.....

Ellenthar Darkblade
19-09-2005, 22:20
:evul: :evul: :evul: Heh Czesc wszystkim :) jesli chodzi o moje porachunki z Painfulem i kaorim skonczyly sie .

Jasin
19-09-2005, 22:36
Siemka wam Kravl here. Ja chcailem powiedziec ze piszecie jak jakis noobki... Niewiecie co sie dzieje na hibernie i gadacie za kim jestescie. Mi pain chcail zabic 3 x chary 50 + potem 3 x probowal zabic Kravla i mu sie za 4 razem udalo... i mam placic 150 k za cwaniakowanie. Zaplacilem 100 i mnie prawie u***ali na exp. Znam rodzinke Darkblade prawei od poczatku serva. Paina tez znam prawie od poczatku. I Przez wakacje 1 ownera niebylo. dal postac swoim ziomkom z rl Adamowi i Sq. I oni zaczeli terror. Jak tylko pain wyleci z uv to odrazu zbieze sie ekipa na niego i kaoriego. A caly bb team przeniusl sie na inne servy obecnie graja na furorce albo wcale. A jak ktos bedzie chcial to mozemy juz zaczac zbierac ekipe na paina i kaoriego. Na kaoriego wystarczy 10 osob 50 + :]

Rajatat
19-09-2005, 23:04
Jesli zbieracie ekipe na kaori badz paina to napiszcie do mojej gildi Academy Uncommon Valor oni pewnie wam pomoga poniewaz wiekszosc jest hunted przez UV badz Paina.Sam osobiscie padlem przez paina 2 razy z 64 lvl na 60 :((

kaziu
19-09-2005, 23:51
Siemka wam Kravl here. Ja chcailem powiedziec ze piszecie jak jakis noobki... Niewiecie co sie dzieje na hibernie i gadacie za kim jestescie. Mi pain chcail zabic 3 x chary 50 + potem 3 x probowal zabic Kravla i mu sie za 4 razem udalo... i mam placic 150 k za cwaniakowanie. Zaplacilem 100 i mnie prawie u***ali na exp. Znam rodzinke Darkblade prawei od poczatku serva. Paina tez znam prawie od poczatku. I Przez wakacje 1 ownera niebylo. dal postac swoim ziomkom z rl Adamowi i Sq. I oni zaczeli terror. Jak tylko pain wyleci z uv to odrazu zbieze sie ekipa na niego i kaoriego. A caly bb team przeniusl sie na inne servy obecnie graja na furorce albo wcale. A jak ktos bedzie chcial to mozemy juz zaczac zbierac ekipe na paina i kaoriego. Na kaoriego wystarczy 10 osob 50 + :]
wiesz jak cos to msg me in game ^^ za***ał bym tego ***a za to jak sie odnosi do rodakow ... wiec kto nastepny ??

jumpil
20-09-2005, 21:08
ehhhhh ja mam hunta od UV za to ze kupilem od benosy of darkness cale jego EQ za rl kase czy to niejest glupota ?oO X( X( X(

Ellenthar Darkblade
20-09-2005, 22:01
Ellenthar Darkblade fajnie ze tyle ludzi chce ich uje...ale jak trzeba bylo leciec na nich to jakos nikomu sie nie chcialo z dp wychodzi wielki dzieki dla risofa i orbitza bo to oni mi pomagali jesli chodzi o ekpie na nich to pewnie...

pod11
20-09-2005, 23:08
Mozesz sprecyzowac co lepszego?

Vasemir
20-09-2005, 23:10
Do tego serwera zawsze miałem sentyment bo tam zaczynałem i moje 3 pierwsze miesiące z tibią to właśnie Hiberna. Powodzenia dla Darkbladów jakby jednak wybuchła jakaś wojna.

Nie wiem czy Ellenthar pamięta takiego noobka jak ja ;) , ale życzę mu i jego sojusznikom wyjścia górą z tego sporu bo ja pamiętam jak ponad rok temu kiedy trzeba to mi pomagał. I mam nadzieję, że sprawa się ułoży na twoją korzyść.

Pozdrawiam
rafcioz (rafcios)

mat
21-09-2005, 17:21
i tak wygra uv hyba ze nastapi jakis przelom lecz nic na to nie wskazuje oni wszystko robia razem nie lubie ich ale no cuz trzeba przyznac im racje w tym wypadku hoc popelniaja bledy !!! price list np prubowali..... :D ale sie nie udalo a poaztym morla nie lubie go

Ligu
21-09-2005, 17:34
co wy ****a *******icie ;o
po 1 tak gralem przemlu bo sie ugadalem z zalozycielem chara przemkeim ste..em a bylo to po hacku przemlu przez jaksa z BBa (mpa itd)
gralem nim od 110 lvl do 114 potem pojechalem do grecji i mario (3 owner)
mial grac niestety cos mu od***alo i wy***al mnie z tego chara za to ma hunted od wielu osob w tym z uv i prosze cie synku nei mow ze jestem smieciarzem >.< gralem i nikogo nei zabijalem zalozylem znowu scoia'tael i byl luzik ;>
a painful i kaori sa z mojego miasta i paina znam z rl boze noobki nei dajecie rady komus to albo zmeince se serv od***cie pg 24/7 i 100 lvl to se bedziecie rzadzic ;> btw adama znam z rl i wiekszosc akcji nie jest daltego bo on tak mowi i mu sie podoba ;> *******ICIE FARMAZONY :<
btw umieszcze filmik z hydr jak huncilem przemlem (jako evul smieciarz ;D)

a jak ktos z wroclawia to zapraszam na***cie mi grunwaldzka 6 ;> :baby:

Rajatat!
21-09-2005, 20:08
w 1 stronie pisal jakis Rajatat ze moglibyście pisac do Academy UV ale nie sluchajcie go on sie podszywa podemnie!!najlepiej bylo by mu dac bana :)

Ellenthar Darkblade
21-09-2005, 20:22
buhahah pewnie ze nie damy rady all uv to jest nierealne ale kilka osob padnie jak cos sie bedzie dzialo wpadnie painful thomas morla.itd i pozamiatane ale ktos padnie z uv jak bedzi ekipa na nich nie wiem kto pisal ze zaprasza do wroclawia N/c.

Fora
21-09-2005, 21:41
Jeszcze nigdy nie bylo jakis napadow na Carlin w swiecie Aldora :( a juz gram dwa miesiace mialem inna postac ale gram odnowa. Niech ktos k.... zrobi jakis napad z 50 postaci na Carlin w swiecie Aldora.

Ellenthar Darkblade
21-09-2005, 22:03
Jezli chcecie mozecie do nas przyjechac jak macie jakies wąty :evul:

Rafals from hell
22-09-2005, 11:04
Przerąbana sprawa z tym UV. UV nie rozpadnie się puki nie wybuchną jakieś wewnętrzne konflikty. Polaki i Szwedzi coraz bardziej od siebie odstają i tu może UV mieć problem... Jeżeli na hibernie wybuchłaby wojna pomiędzy szwedami i polakami to bardzo by się to dobrze dla nas skończyło. UV by przestało istnieć, a przynajmniej jego liczność spadła by o połowę.

Ligu
22-09-2005, 12:02
elle czyzby new owner ;> bo stary raczej zna ligurupa olohc itd ;>
pozatym ****a czopki tepe ja nikogo nei hunce ani nie pkowalem przemlem ani nie mowcie na mnei nic zlego because im innocent ;o

Ellenthar Darkblade
22-09-2005, 15:05
elle czyzby new owner ;> bo stary raczej zna ligurupa olohc itd ;>
pozatym ****a czopki tepe ja nikogo nei hunce ani nie pkowalem przemlem ani nie mowcie na mnei nic zlego because im innocent ;o

Znam Liga i Olohca tylko chodzi o to co zabilem twojego druta jakis 34 lvl chyba dlatego ze chcial zabic mojego kumpla Aryona za co pozniej placilem nie wiem po co ale t oszczegol :D.i po za tym cos wspominales o swoim adresie zamieszkania jesli ty masz jakas sprawe to przyjedz do nas do Zychlina xD : evul :

Risofek
22-09-2005, 16:33
Dajcie Sobie Spokoj... NaTym Swecie Jedyna Wojna Moze Byc To Wojna Pomiedzy Czlonkami UV.....

Kaori to noob..a Painful jest spx.

Squeeze
22-09-2005, 22:27
Hohoho, wyśmienicie się bawiłem czytając ten topic w ogóle wypowiedzi w stylu "Na pewno dadzą rade painfulowi" to chyba śmieszne są dość nie? Jak ktoś ma 6 na 40 w dodatku z tych 40 połowa to 120+ i wszyscy z bdb PvP?

W dodatku kłapiecie dziobami i nazywacie mnie polskim szwedem, nie zauważyliście jak tempa jest polska społeczność grająca w Tibie? Pomijając już całkowitą nieznajomość angielskiego to do tego dochodzi jeszcze robienie błędów w co drugim polskim słowie... Widzieliście kiedyś szweda krzyczącego 'fre itams blz'? Przykro mi tak mówić, ale taka prawda. A to, że trzymam ze Szwedami to akurat czysty przypadek, po prostu fajnie mi się z nimi gra, gada, poza tym jest kilku polaków, hiszpanów a nawet jeden BR w UV, więc nazywanie tej guildi szwedzką jest troche głupawe...

Co do pokonania UV, nikt jej nie pokona, jesteśmy na tyle zgrani, że doskonale wiemy, że nigdy nie będzię żadnych węwnętrznych konfliktów, więc jeśli nie podoba wam się hiberna to zawsze możecie zmienić świat, nikt was nie zmusza do grania na Hibernie. No, to tyle.

/Pain~

ColdFire
22-09-2005, 23:17
Sorki ale to co czytam jest zalosne :/
Moze mi ktos powie w takim razie kto dopuscil UV do rzadow?
odpowiedz jest prosta POLACY
Kto pamieta gildie Old Stars albo wojne Redrum vs. Archonts?
Jakos nie przypominam sobie zeby wtedy UV rzadzilo tylko BB team.
Teraz to wy juz za przeproszeniem mozecie g...no zrobic
Sam gram na hibernie i wiem jak tam jest
W tym wypadku zgadzam sie w 100% w Pain~
btw. znam Kaori i jakos nigdy nie bylo miedzy nami problemow tylko, ze polowa polakow to nooby ktore zawsze znajda problem :/

wazz
23-09-2005, 11:17
Sorki ale to co czytam jest zalosne :/
Moze mi ktos powie w takim razie kto dopuscil UV do rzadow?
odpowiedz jest prosta POLACY
Kto pamieta gildie Old Stars albo wojne Redrum vs. Archonts?
Jakos nie przypominam sobie zeby wtedy UV rzadzilo tylko BB team.

a ja jakos nie przypominam sobie zebys ty bral udzial w jakiej kolwiek... mowisz ze przez nas jest tak jak jest, a ja ci powiem ze to jest przez takich jak ty, przez ludzi ktorzy nie pomogli choc mogli -.-

btw. wszystko jest mozliwe i da sie rozje*** UV tylko trzeba taktyka ;) ja nie mowie ze ja jestem za tym zeby sie rozpadlo bo mi jak narazie UV nie wadzi... a nawet mam tam kilku kumpli ;)

mat
23-09-2005, 11:34
i tak widamo ze dark bleadzi skiaja na sama mysl przed wojana z uv oni by ih rozniesli poprostu wiec o czym my tu muwiimy nie rozsmieszajcie mnie mam kumpla w uv i z tego co wiem to raczej darkbledzi albo zabunkruja sie w domkach albo zaplaca ciezka kase :evul: :p

ColdFire
23-09-2005, 12:48
a ja jakos nie przypominam sobie zebys ty bral udzial w jakiej kolwiek... mowisz ze przez nas jest tak jak jest, a ja ci powiem ze to jest przez takich jak ty, przez ludzi ktorzy nie pomogli choc mogli -.-

btw. wszystko jest mozliwe i da sie rozje*** UV tylko trzeba taktyka ;) ja nie mowie ze ja jestem za tym zeby sie rozpadlo bo mi jak narazie UV nie wadzi... a nawet mam tam kilku kumpli ;)

A kto powiedzial ze gralem tym charem jak byla wojna ??
Jak bys chcial wiedziec to gralem wczesniej druidem i jak tylko moglem to pomagalem.
Poza tym zle mnie zrozumiales.Mialem na mysli, ze UV doszlo do wladzy poniewaz polacy nie potrafia dzialac wspolnie -.-
Widziales ostania wojne UV vs. Dark Stars? Jezeli tak to wiesz o co chodzi.
Nie mam ochoty sie klucic tylko stwierdzam fakty, taka jest prawda

Ellenthar Darkblade
23-09-2005, 14:23
Popieram wypowiedz kolegi z gory.Ktory powiedzial ze kiedys to polacy zadzili..
ale jak wiemy Polacy sa na tyle nie udolni ,ze zawsze znajdzie sie sposob zeby skolcic ich... co do bb team sa oni zaje.... lecz wiekszosc ludzi gdy nastala wojna BB team vs Uv przestraszylo sie i bb team przegral.Podzielam slowa paina ktory mowi ze Polacy to nooby i nie umieja nawet podstaw angielskiego.BB team popelnilo pare bledow gdy rozpetali wojne z uv ale miejmy nadzieje ze nie pozwola do tego dpuscic na Furorze gdzie rzadza xD no to by bylo na tyle.

M&M
23-09-2005, 17:05
nie wiem, czy bedzie czy nie bedzie wojny, ale gryzie mnie jedno, nazywanie kogos "polskim szwedem", wtf? to nie jest niczyja wina ( w tym przypadku Pain~), że duuża wiekszość polskich graczy to noobki, thiefy itd... jest spora czesc spoko graczy, z ktorymi mozna sie dogadac i zakumplic, ale reszta to noobki, ktorzy robia hax0r stronki i zapodaja je na trade channelu. Szwedzi, Hiszpani i inni obcokrajowcy są duużo bardziej przyjacielscy i nie próbują każdego okraść, itd., owszem zdarzaja się rasiści i inne typy, ale jest ich dużo mniej niż w Polsce. Do Paina i Kaori nic nie mam, nie miałem żadnych nieprzyjemności z nimi.
UV też nie są tacy źli jak wszyscy mówią, jak sie im narazisz to leżysz, jak im nic nie robisz to looz.

edit:
16:38 Daweron: siemka mam na sell tibie gg ze morzna plywac statkami
16:38 Daweron: za 50gp
16:38 Daweron: i
16:38 Daweron: mogom nawet free accunty

odpowiedzi nie skopiuje, chyba jest oczywista =]
to był dobry przykład na to, że jest spora grupa n00bów, którzy mysla, że kogoś nabiora

Lukissz
25-09-2005, 10:13
No cuż gram na hibernie od grudnia i wiem co to uV ale darkbla~~ zawsze byli moimy favorytami :D ale painful to Pa więc wiadomo o co chodzi.
To jest moje zdanie.

Pampalini
27-09-2005, 12:21
wogole no comments.....

plazma
28-09-2005, 00:34
Jestem z Bielska i garlem na hibie. Caly Bb-a team znam od kilkunastu lat i tylko jedno wam moge powiedziec ..jezeli ktos nazywa kogokolwiek z BB-a teamu n00bem to chyba ma wieksze siano w glowie niz w betlejem bylo.
Otoz piszecie o nich , rozwazacie rozne sytuacje itp 1st o n00bach sie nie pisze 2nd nabij sobie jeden z drugim 100+ a potem wyzywaj od n00bow. O wojnie uv vs cokolwiek z czym bb-a (scoia czy dark sun/dark stars) mialo doczynienia nie macie zielonego pojecia. 90% to wogole bylo jakies nieporozumienie i z regoly zaczynali to goscie z uv. Tam wiele osob zachowuje sie jak wiekszosc spolecznosci na innych servach. Pewnie sa bici w szkole i wyrzywaja sie w grze. Bb-a mialo nad tym wszystkim tak czy siak przewage bo poprostu kazdy z nas na to zlewal. Dla nas ta gra byla poprostu jedna wielka "beka". Mustsumi to wogole po tym jak juz wiedzial ze jest hunted bo jest wojna to specjalnie prowokowal sytuacje. Przeciez niejedna akcja byla robiona na kacu i niewazne czy ktos padl od nas czy od nich tak czy siak byl niezly polew z tego wszystkiego. To jest tylko gra i wiele osob o tym zapomina. To ze squeez(pain) sobie jest w Uv czy nie jest mnie osobiscie wali. Popieram go w 100% ze wiekszosc polakow zachowuje sie gorzej od tych biednych Br na ktorych nadajemy. To ze jest PA to juz inna sprawa ale.. nie gram i mam to gdzies wiec no cuz co by nie mowic smieszy mnie to co robi ;p
Bb-a team nie odpuscilo sobie poprostu wiekszosc z osob ktore tam graly ma jakies obowiazki to juz nie sa ludzie w wieku szkolnym wiec niestety kazdy musi cos robic.
A co do przemla i Jaks-a ktory nim gral to powiem tylko tyle ze Przemek(rl owner ) zachowal sie jak cham postepujac z nim tak. Ja tez bym chcial dac komus postac do wyexpienia, potem wrocic , robic krzywe akcje (w dzien jaks expil w nocy Rl owner siedzial na dl-ach i np na kicku padal zamiast expic) a potem sprzedac komus postac i nieinformowac nawet o tym.A no i najwazniejsze nalezealo sie Jaks-owi wiec mogl shaczyc ta postac i bylbym nawet za tym ale jest maly szczegol Jaks jest w wojsku wiec to nie on ta postac okradl wiec prosze go nie osadzac o to (chyba ze udowodnicie mi ze dzis w wojsku zamiast na poligonie to siedzi sie w kafe i cwiczy taktyke pvp w tibi)
Wiekszosc z osob ktore sie tu wypowiada nie ma zielenego pojecia o czym mowi wiec najlepiej dla was , zreszta i dla wszystkich nas byloby by ten temat zostal zamkniety albo wogole usuniety bo to tylko kupa g*wna ktora smierdzi mocno i niektorym niezle przeszkadza.
Pamietajcie ze tibia to tylko gra. Jak sie wam wojny niepodobaja to idzcie sobie na non-pvp servy.

Damq
28-09-2005, 09:17
Niech go Darkblade'dzi zmiazdża :D
Trudno zeby go zmiażdzyli. Duzo osob sie za nim postawi mianowicie całe UV.

seedee
28-09-2005, 21:45
omfg ... co wy wiecie na ten temat, przeczytalem wszystko i musze powiedziec ze 90% postow to totalne brednie!!

wojny nie bedzie to DB beda spie..przac i padac ... tylko tyle ... otwarta bitwa ... beda padac 1 po drugim ... prawda ze painful jest troche inny ale grac sie z nim da i jestem w 100% pewien ze oddal by dla mnie ostatniego uha nawet jakby byl na 1hp! jesli kogos zabil to mial powod. jezeli chce kasy ... oni nie zaplaca .. oberwa ... pozatym UV jest najlepsze na hibernie. nikt nie podskoczy ... zapraszam na nasza strone i sciagnijcie sobie filmik z wojny UV vs Hiberna ... sami vs all ... i jakos istniejemy ... wojny nie ma i nie bedzie !

kocur_bury
01-10-2005, 18:49
:D :D :D :D
dajcie spokój...
Ci którzy wypowiedzą wojne UV, dadzą im tylko troche rozrywki... :p