Pokaż pełną wersje : Beholder w venore...
Chodzi mi o drogę do bh koło venore. Szukałem innych tematow - zagłada nawet dał link do filmu, ale takowego jush nia dało ściagnąć. Miło by było jakbyścia dali mapkę :))
Reformator
18-04-2004, 21:30
Niestety mapki nie posiadam ale spróbóje wyjaśnić jak najlepiej :D Wychodzisz południową bramą i od razu skręcasz w prawo na pierwszej ścieżce. Zakładam że wiesz gdzie jest rotowisko obok venore ( może się myle ) dochodzisz do rotowiska schodzisz na 1 poziom i skręcasz w prawo. Wychodzisz dziurąna tym samym poziomie która jest najbardziej wysunięta na prawo. Nie radze schodzić na doł, bo często lurują tam slimy. Po wyjściu z dziury idziemy kawałek na południe i skręcamy w lewo. Zobaczymy ruiny z dziurą. Wchodzimy i czeka nas resp 3-4 beh. Thats all.
Są dwa miejsca koło Venory z bh. Jedno jest daleko na bagnach-to opisane powyżej. Mogę tylko dodać,że jest niedaleko forteca elfów.Ale jest teżdrugie miejsce,i namiary są nastepujące:idziesz drogą w kierunku Kaza,oczywiscie z Venory i kawałek przed mostem rasnoludów skrecasz w lewo.Szukasz dziuryw ziemi,są tam roty... schodzisz raz,drugi,idziesz,podciągasz sie na linie,wchodzisz po drabince.Powinny być male pajaki,nie ma gs!!!za plecami masz budynek-tu jest bh i na dole w dziurze. ;) :P
Sory nie w lewo- TYLKO w PRAWO!!!!!!!!skręcasz w prawo!!! :P
BH są też w domku BK, bliziutko Venore. A sam domek ... trzeba poszukać na mapie ;-)
I są tam 4 bhy, więc exp i loot lecą dość szybko ;-D
PODOBNO jest jeszcze resp bh gdzieś daleko na pd od venore (przed PoH). Podobno.
koreten/dovixo z antiki:D
19-04-2004, 14:30
Idz tak jak na amazon camp po drodze bedzie budynek okbok bedzie dzrzewo a w nim klucz w budynku otwurz dzrwi po beho so nawet bk ale bramka 50+
Thx wszystkim za odpowiedzi... Modki - można usunąć albo zamknąć.
Phillies
20-04-2004, 03:20
Tak, jest jeszcze jeden resp na poludnie od venore, idziesz tak jak do swamp trolli a potem mijajac niedzwiedzie rozkopujesz dziure ukryta za drzewikem tak jak ta od troli, znalazlem przez przypadek. na dole sa (z tego co pamietam, bo to bylo dawno temu na isarze jeszcze) ze dwa beho ze dwa albo 3 ghoule i cos jeszcze, ale nie pamietam... wszedlem tam uherkiem na 11 lvl i nie zdazylem wyjsc, otaczaja szybko. Kumpel wszedl po moje rzeczy i tez sie juz nie pojawil- on jakis 16lvl sorc to byl... to tyle
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.