PDA

Pokaż pełną wersje : Kilka pytań xD

Nicolo Family
28-08-2005, 15:42
Hi, mam do Was kilka pytan zwiazanych z Tibia, wiec zaczynam:
1. Gdzie jest wiecej rotwormow w Thais czy w Venore, jesli w Thais to powiedzcie gdzie mozna spotkac je a jesli w Venore tez powiedzcie mi gdzie mozna je spotkac (chodzi o duzo ilosc i dokladnie w ktorym miejscu plx).
2. Co to znaczy o.0?
3. Co trzeba zrobic zeby np. sword ring robil to co mial robic?
4. Na czym expic drutem z levelem 14/15, skilami 18/20 i eq: knight armor, crusader helmet, plate legs, fire sword, guardian shield i leather boots? (P.S (Jesli bylo juz taki temat to big sry...)
Czekam na wasze odpowiedzi. cya 666...
Newbie :)

morwi
28-08-2005, 15:43
http://forum.tibia.pl/search.php? tylko tyle, tutaj masz wszystko czego chciales ;)

Adrian!
28-08-2005, 15:49
1.----niewiem----
2. zdziwienie?
3.załozyc go
4.ja bym proponował roty i dwarfy powinienes ubic bez problemow
5.szukaj

zimne_piwo
28-08-2005, 15:55
Hi, mam do Was kilka pytan zwiazanych z Tibia, wiec zaczynam:
1. Gdzie jest wiecej rotwormow w Thais czy w Venore, jesli w Thais to powiedzcie gdzie mozna spotkac je a jesli w Venore tez powiedzcie mi gdzie mozna je spotkac (chodzi o duzo ilosc i dokladnie w ktorym miejscu plx).
2. Co to znaczy o.0?
3. Co trzeba zrobic zeby np. sword ring robil to co mial robic?
4. Na czym expic drutem z levelem 14/15, skilami 18/20 i eq: knight armor, crusader helmet, plate legs, fire sword, guardian shield i leather boots? (P.S (Jesli bylo juz taki temat to big sry...)
Czekam na wasze odpowiedzi. cya 666...
Newbie :)

1. ja expiłem na roztworach w thais masz dużo zaraz na lewo od pólnocnej bramy ... w dół... oraz dużo w greenshor...mapki z respownem masz na tibia.pl
2. to znaczy to samo co heh, lol, omg...bo każdy interpretuje to różnie...najczęściej jest to wyraz czyjegoś zdziwienia...choć zdarzało się, że w innych sytuacjach widziałem zdziwione oczka xD
3. zakładasz go...na mejszcze pod tarcza...masz tam "szare" okragłe kułeczko ..
4. 15 to jest M lvl? jeżeli tak, to jedynie na roztworach...choć możesz także walić cyce z hmmm uciekając xD...jeżeli masz dobry internet, nie masz lagów to możesz poexpić w kazzo...oczywiście na początku ściągnij sobie jakiś filmik byś wiedział gdzie co jest...xD

Nicolo Family
28-08-2005, 15:56
1.----niewiem----
2. zdziwienie?
3.załozyc go
4.ja bym proponował roty i dwarfy powinienes ubic bez problemow
5.szukaj
tylko go zalozyc??????????????

Adrian!
28-08-2005, 15:59
tak to wystarczy, sword ring ma czas trwania 30min (chyba)

edit:@down sword ring daje to ze skille(sworda)zwiekszaja ci sie o 4 na czas 30 minut, aby przerwac dzialanie nalezy go zdjac. Trzeba bic bo daje tylko skille, sam nie bedzie atakowal.

Nicolo Family
28-08-2005, 16:02
tak to wystarczy, sword ring ma czas trwania 30min (chyba)
wystarczy zalozyc nawet nie trzeba bic?

Sierput
28-08-2005, 16:20
Echh widze ze poprzednie odpowiedzi malo konkretne.
1. Najwiecej rotow jest niedaleko Thais w podziemiach wyspy Fibula (musisz miec klucz i uwaga na resp 2 ds). Pozatym sa tez niewielkie respy w Ancient Temple, Troll Mountains oraz Greenshore Village.
2. O.o -> emoticonka, jedno oko wieksze drugie mniejsze, cos jak "zdziwienie"
3. Zakladasz go na palec :P Miejsce pierscienia z lewej strony panelu postaci, pod "reka".
4. Waspy/roty. Roznica jest taka ze waspy latwiej zabic, natomiast z rotow masz gp i food.

Nicolo Family
28-08-2005, 16:32
Echh widze ze poprzednie odpowiedzi malo konkretne.
1. Najwiecej rotow jest niedaleko Thais w podziemiach wyspy Fibula (musisz miec klucz i uwaga na resp 2 ds). Pozatym sa tez niewielkie respy w Ancient Temple, Troll Mountains oraz Greenshore Village.
2. O.o -> emoticonka, jedno oko wieksze drugie mniejsze, cos jak "zdziwienie"
3. Zakladasz go na palec :P Miejsce pierscienia z lewej strony panelu postaci, pod "reka".
4. Waspy/roty. Roznica jest taka ze waspy latwiej zabic, natomiast z rotow masz gp i food.
plz odpowiedz wystarczy tylko go zalozyc tylko tylko tylko?????