zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 1st team banshee quest thoria =|| warto obejrzec

wolfram
28-08-2005, 19:50
1st team banshee quest thoria
warto zobaczyc zeby wiedziec jacy ludzie sa na swiecie

http://rapidshare.de/files/4459915/nc.rec.html

Marshal
28-08-2005, 20:02
Tak to jest jak się chodzi na questy z nieznanymi osobami... tylko zastanawiają mnie 2 rzeczy, jak zobaczyłeś co się dzieje, czemu nie dałeś itemów (tshield, bohy, kasa) do eq ?? Zawsze mogły nie wypaść.. po drugie, miałeś co najmniej 2 szansy na wylogowanie się, czemu tego nie zrobiłeś ? :/

Markx
28-08-2005, 20:04
Huh, ladnie cie załatwili ^^

Ja bym sie nie wylogował z powodu spawnu xD
Ale gdybys stanoł bilsko tego kolesia co z ff zatarasował droge powrotną to moze ; ]

Zorkan
28-08-2005, 20:09
Ogólnie z questem bardzo ładnie sobie poradziliscie... no ale to co sie pozniej stało to szkoda gadac :(:( Biedaku :( No ale coż są ludzie i parapety :(:(

Dwimenor
28-08-2005, 20:10
Tak to jest jak się chodzi na questy z nieznanymi osobami... tylko zastanawiają mnie 2 rzeczy, jak zobaczyłeś co się dzieje, czemu nie dałeś itemów (tshield, bohy, kasa) do eq ?? :/
Pod koniec zaczął to robić. Włożył gsa w miejsce kuszy. Nie wiem czy w celu uratowania miecza czy w celach obronnych ...no ale...

Btw: szliście z Gotharem (czy jak mu tam, ten co na dobry początek walnął ue). Był już film, jak "eliminuje" banshee quest team.

A co do tego jak się zachowali..
"Pk is part of this game"

Alcor Sake
28-08-2005, 20:19
omg szkoda mi ciebie ale pod karate cos tam chyba znikly ognie a na ciebie nie ***neli fb wwiec moze miałes szanse :// totalna zalamke bym miał :confused:

wolfram
28-08-2005, 20:26
Po 1
"Tak to jest jak się chodzi na questy z nieznanymi osobami..."
-hmm a z kim mialem isc? to sa jedyne 60+ lvle na serwerze : ]
Po 2
"Ale gdybys stanoł bilsko tego kolesia co z ff zatarasował droge powrotną to moze ; ]"
-myslalem o tym ale po zalogowaniu mialbym do przejscia 4sqm~ nie wiem czy bym dal rade
Po 3
" tylko zastanawiają mnie 2 rzeczy, jak zobaczyłeś co się dzieje, czemu nie dałeś itemów (tshield, bohy, kasa) do eq ?? "
-w sumie do konca nie wiedzialem czy mnie beda lac dlatego nie wlozylem itemow do rak

@edit

18:28 Khalidor: Cwanish & Co asked Gorthard to kill Sikews and me
18:28 Khalidor: Gorthard told us that
18:28 Khalidor: so we slayd them
18:29 Khalidor: Cwanish wanted to kill Sikews down at Banshee with other Polaks
18:29 Khalidor: so we slaid him and his helpers

lier plx

prodavon
28-08-2005, 20:34
to bylo chamskie idzesz na banshhe qesta a
ci co ci od*******ili?
jak *** zjabana ekipa quest dobrze potem zle:/

Wypas
28-08-2005, 20:37
"Ale gdybys stanoł bilsko tego kolesia co z ff zatarasował droge powrotną to moze ; ]"
-myslalem o tym ale po zalogowaniu mialbym do przejscia 4sqm~ nie wiem czy bym dal rade

Ja na twoim miejscu jednak dałbym tam loga te 4 sqm w bohach szybko przejdziesz najwyżej dl by cie z vave pocisnął. ;)

Alightaya
28-08-2005, 20:45
Tyle Co Mam Do Powiedzenia : N/C!!

Dwik
28-08-2005, 21:17
Po pierwsze mogłeś wyjśc z party. Po drugie ja wolałbym zaryzykować i paść od monsterków niż paść od ludzi z takiego teamu. Mogłeś dać loga i zalogować się na noob chara, aby zapytać się kolegi kiedy opuszczą Final Rooma - wtedy mógłbyś się lognać i dojście do teleportu to byłoby dziecinnie proste (zrespiłaby się może z 1 banshee).

Koronowany rycek
28-08-2005, 21:19
Ja was all nie rozumiem
po 1 jak możecie na rapidzie dawać filmiki...
Każdy ma limity
nie lepiej na TIBIA.CAM!!..
mania rapidrasha-.-

Maniack
28-08-2005, 21:21
Tyle Co Mam Do Powiedzenia : N/C!!

ja też... (limit znaków)

Ice'Draz
28-08-2005, 21:32
czemu gsa a nie bohy w lape wsadziles ? ;/

wolfram
28-08-2005, 21:41
bo gs jest wiecej warty na nowych serwach?

Miszczu
28-08-2005, 21:49
Po pierwsze mogłeś wyjśc z party. Po drugie ja wolałbym zaryzykować i paść od monsterków niż paść od ludzi z takiego teamu. Mogłeś dać loga i zalogować się na noob chara, aby zapytać się kolegi kiedy opuszczą Final Rooma - wtedy mógłbyś się lognać i dojście do teleportu to byłoby dziecinnie proste (zrespiłaby się może z 1 banshee).

dobrze piszesz tylko ze on na to nie wpadl bo po
1) stalo sie to nie spodziewanie i nie wiedzial co zrobic
2)jak sam przyznal myslal ze jednak zrezygnuja

Wiecie co jest najgorsze??
Dednac z bohami kolegi :(

Saturn
28-08-2005, 21:55
No nieciekawa sytuacja ale co zrobic ... Moim zdaniem wszyscy co sie tutaj wypowiadaja są mądrzy po sprawie a jak by wam takie coś sie przytrafiło nie postąpili byscie inaczej przecież to była chwila nikt sie nie spodziewał:D no i stało sie =/ Ale gs masz =P Btw Gz wykonania questa

Sowa
28-08-2005, 22:10
o ja :( ja bym all itemy powkladaj do rak i tam gdzie bolty . Nie mogliscie zabic tego co blokowal tp ? wyszli byscie moze :P . szkoda ze sie nie wylogowales ... A ten co rzeczy chcial od cibeie to przezyl ? jak tak to mogles dac mu te rzeczy ...

Griin
28-08-2005, 22:21
omg :D grtz wykonania questa :]
a co do tych idiotow to sie zachowali ... (cenzura) X(
napisz co straciles bo nie umialem zatrzymac filmiku zeby sprawdzic

pZdR...

wolfram
28-08-2005, 22:22
gdyby zobaczyli ze leje karajakatake to by zaczela mnie reszta lac
popelnilem ofkors duzo bledow ale znajdzcie sie kiedys w takiej sytuacji to pogadamy, zrobcie taki lvl na nowym serwie i pojdzcie z ekipa ktorej prawie nie znacie...

stracilem bohy tower shield 10k stealth ring time ring z 5 bp uh z 6 bp sd stone skin amulet blessy laczna wartosc ~~160k

Ninusek
28-08-2005, 22:48
głupi limit :/ daj rehosta

pivope
28-08-2005, 22:50
popelnilem ofkors duzo bledow ale znajdzcie sie kiedys w takiej sytuacji to pogadamy, zrobcie taki lvl na nowym serwie i pojdzcie z ekipa ktorej prawie nie znacie...

stracilem bohy tower shield 10k stealth ring time ring z 5 bp uh z 6 bp sd stone skin amulet blessy laczna wartosc ~~160k
nie 160k tylko ponad 200k blessy 60k giant sword 150k ;) ja stracilem all bo mialem rs'a -.-''

Don Cold
28-08-2005, 22:53
zal mi tego palka wspulczuje, cholerne nooby pewnie br :P BR SUX !! przykro mi ze polaka tak zrobili :(

Alightaya
28-08-2005, 22:54

Święte Słowa .... Za Mało Ludzi z Takim lvl Żebym Chodzisz na Taki Quest w Gronie Przyjaciół ... btw New Serv

Kussy
28-08-2005, 22:57
A co do tego jak się zachowali..
"Pk is part of this game"

Tyle, że to co oni zrobili to jest niezgodne z zasadami Tibi, jeśli nie nawet zabijanie to blokowanie przejscia do teleportu i za to można dostać bana.

Co do sprawy... na prawde, to co tam sie zdarzyło to jest żałosne, ci ludzie, którzy bili to byli kumple, pomagali sobie w wojnach, dawali runy... po prostu n/c ... Gorthard znał sie z Cwanishem prawie od początku serwa, zawsze sobie pomagali, a ten mu takie coś zrobił i jeszcze potem kłamie... Polacy Polaków biją i robią takie rzeczy... ehhh żal na to patrzeć...

Alightaya
28-08-2005, 22:59
Tyle, że to co oni zrobili to jest niezgodne z zasadami Tibi, jeśli nie nawet zabijanie to blokowanie przejscia do teleportu i za to można dostać bana.

Co do sprawy... na prawde, to co tam sie zdarzyło to jest żałosne, ci ludzie, którzy bili to byli kumple, pomagali sobie w wojnach, dawali runy... po prostu n/c ... Gorthard znał sie z Cwanishem prawie od początku serwa, zawsze sobie pomagali, a ten mu takie coś zrobił i jeszcze potem kłamie... Polacy Polaków biją i robią takie rzeczy... ehhh żal na to patrzeć...

Poraz Kolejny N/C !!

Kethil
28-08-2005, 23:29
@ Sowa

Ten koles co gadal z nim przezyl xD

@ Topic

Bekowa akcja totalne zaskoczenie -.-"
Widac ze utworzy sie nowy PA server jak sie nic z tym niezrobi ;p (jak prawie kazdy)
Nie wiem co dalej bedzie... Zobaczy sie :]

Bania
28-08-2005, 23:30
Wiecie co..ciężko jest myślec w takiej sytuacji co robić kiedy jest mało czasu, ale z party mogleś wyjść bo ciebie nie bili. Po za tym nie czytałam za bardzo przed obejrzeniem filmiku opisu do niego i sama w czasie ogladania zorientowałam sie że coś się szykuje...zaczeli pić manasy, dawać mana shield, gadać coś o "dance all". No ale już po fakcie, żal sie robi gdy widać jacy niektórzy ludzie są... Ale i tak Gz wykonania questa ;)

Rahim z Solerki
28-08-2005, 23:47
omg to bylo Hamskie i i ide z tad bo hamstwa niezniose :P

Markx
28-08-2005, 23:50
Wiecie co..ciężko jest myślec w takiej sytuacji co robić kiedy jest mało czasu, ale z party mogleś wyjść bo ciebie nie bili. Po za tym nie czytałam za bardzo przed obejrzeniem filmiku opisu do niego i sama w czasie ogladania zorientowałam sie że coś się szykuje...zaczeli pić manasy, dawać mana shield, gadać coś o "dance all". No ale już po fakcie, żal sie robi gdy widać jacy niektórzy ludzie są... Ale i tak Gz wykonania questa ;)

Wyszedł by z party i?

Dostali by 15 min skulla a takie cos to jest nic, jesli jest sie za taką obstawą.

Bania
28-08-2005, 23:54
Dobra, dobra.. nie bij zawsze można spróbować bo niektórzy mieli chyba rs. No ale i tak czy siak..stało się =/

^Awolver^
29-08-2005, 00:24
ja juz bym tam nie grla juz dwa servery tak opuscilem bo mnie kumple zdradzili

aha i podczas jeszcze wojny dr a cs nie wiem czemu liczylem na dr ;/ teraz juz wiem czemu ( cs moze i nie wygania z respow ale za takie zachowanie jak teraz to sie powinoo wieszac , aha swoich tez wybili ? bo widzialem ze cwanish sie zalil)

Dwik
29-08-2005, 00:28
Mam nadzieję, że Cwanish and sp. wypowie wojne tym brudasom. IMO najbardziej debilną i chamską zagrywką jest zabicie teamu z questa (banshee, of, desert). Dziwi mnie jedno, bo jak zobaczyłem że sikews i gotharm bił cwanisha, to nie wiedziałem już czy oni naprawdę razem walczyli.

Unger
29-08-2005, 00:54
****a przez takich ludzi [dzieci] odechciewa sie grac. n/c

Memphiz
29-08-2005, 01:06
Quest poszedł bardzo spawnie. Potem zrobiło się nudno i na max prędkości ogladam i nagle UE ktoś walnoł albo GFB ale nie zauważyłem :p Pozatym jak miałeś tyle czasu i taki dym się zaczoł to odrazu loga albo chociaż temu koledze all itemy :/ Dużo czasu było... Ja bym nie ryzykował czy mnie bedą bić czy nie... Jeżeli lubisz ryzykować to twój wybór ale stało się :/ Wogóle nie powinieneś ryzykować chodzić na questy z nieznajomymi osobami. Ja rozumiem że nie ma z kim ale tak pojdziesz na wyższym lvl z ziomkami i będziesz miał itemki a tak... Szkoda gadać...

wolfram
29-08-2005, 02:31
mam gsa a zanim byl zebral ekipe zaufanych to wszystkie te itemy nie przekraczalyby jego wartosci :S

Maniack
29-08-2005, 02:39
poczekal bys z tydzien i bys mial ekipe...
ale w końcu kto by sie spodziewał że coś takiego zrobią

Xeltix
29-08-2005, 03:06
ty tam duzo nie straciles , pomysl o Cwanishu az mi sie go zal zrobilo byl kolega mojego kolegi Dexterianosa tyle strat myslalem ze thoria to fajny serv ale ci kolesie ktorzy tam graja to nie ludzie Swinkes *** glupi ****a powinien w rl dostac ale co mu to da jak on nie ma rl

fajny palladynek
29-08-2005, 03:29
:S

komentarze beda pewnie jednorodne :S

gdyby nie blessy to bym juz bym retired
a teraz wojna sie szykuje :S
*****e kut**y szkoda mi ciebie troszke :(:(

pivope
29-08-2005, 03:30
Mam nadzieję, że Cwanish and sp. wypowie wojne tym brudasom. IMO najbardziej debilną i chamską zagrywką jest zabicie teamu z questa (banshee, of, desert). Dziwi mnie jedno, bo jak zobaczyłem że sikews i gotharm bił cwanisha, to nie wiedziałem już czy oni naprawdę razem walczyli.
ano zebys sie niezdziwil ze sikews i gorthard niepograja dlugo na tym serverze :) specialnie zrobie film :P
-------
"chcieliscie wydymac Cwanisha to teraz Cwanish wydyma was"

Sir-Wojtek Hiberna
29-08-2005, 03:30
Nie wiem co ludzie pisali wczesniej bo nie czytalem. Chialbym sie tylko wypowiedziec. Moim skromnym zdaniem: Totalnie pok**wieni, totalnie zj**ni ...zreszta szkoda słów. Jest jakas granica chamstwa ci kolesie ja przekroczyli. Istnieja swiaty gdzie wrogowie wykonuja anihila, oraz gdzie istnieje tak zwany niepisany rególamin....chocby Nie zabija sie swojego quest teamu.

Co tu duzo gadac...SKU******Y

Ptak Pogromca
29-08-2005, 08:06
YOYO wolfram !!

To ja zomos :p widze że wymiatasz na każdym serwie :] gz questa :D

Ps : dobrze ze macieki niewie gdzie grasz bo by za tobą biegał tak jak za mną biega ;)

to niebył team tylko jakieś s****ysyńskie biedaki i pekerzy :/ za*** ich za to wolfram :D

Rahim z Solerki
29-08-2005, 10:35
jak u poznac przyjaciela zeby nie wpasc na s****iela

Sorcerer Dex
29-08-2005, 10:36
qest poszedl gladko ale szkoda ze cie ubili mogles jak widziales ze juz padasz powkladac all, gsa wlorzyles widac bylo ze to robisz ale nie zdarzyles ;/ ale GZ

Asenion
29-08-2005, 11:01
Prze***ani kolesie ale Ty też zawiniłeś,mogłeś dać loga przed wyjsciem a pozniej sie zalogować i wyjśś więc nie ma się na co żalic...

Rapinus
29-08-2005, 11:14
Ja bym stana kolo tl (kolo ogni) i dal loga
Loguje sie ide 2 kratki i w tl jestem -.-
Ale no wiesz.stres *** wie o co chodzi czemu bija...
ehh szkoda gadac

zimne_piwo
29-08-2005, 11:19
nie czytałem wszystkich postó ale moim skromnym zdaniem to normalnie zachowałeś się jak noob ! człowieku widziałeś, że coś kombinują, zamiast wyłączyć party, wylogowac się koło teleporta, uciekać zaraz po wykonaniu questu...normalnie amatorka...nie wiem po co stałeś jeszcze tam po wykonaniu questa :? czekałeś, aż coś Ci dadzą? normalnie jak patrzyłem jak stoisz obok pk nie masz battle i teleport przed Tobą to mi się krew w żyłach gotowała...

ale ogólnie to mi szkoda tych co zgineli...tak się cieszyć z wykonania takiego questa a tu pk -.-" n/c

Pramus
29-08-2005, 11:55
To nei byly nieznajome osoby. Girthard byl bylym liderem Consto Staturus, ale nei wuiadomo czemu zaatakowal kolegów. Chyba wojna bedzie :/ ja oczywiscie ejstem po stronie damera, cwanisha itd.

Pymyn of isara
29-08-2005, 12:30
Jesli to szwedzi to sie niedziwie ;/ btw Mogles dac loga 2 sqm w gore od tp nad ogniem gdybys poczekal kilka h albo dzien to by se dali chyba spokoj ;]

Wojtas
29-08-2005, 13:33
Hmmmm ale wał....
ja na twoim miejscu sam nie wiem co bym zrobił ......
zpanikowałbym :P
Ale mi sie wydaje ze najlepiej bys zrobil jakbys sie wylogowal kolo tego kolesia co blokwowal wejscie do tp ...

Pawel samo zlo
29-08-2005, 13:50
LOL koles ale jestes panikarz zamisat loga od razu jak widzisz ze blokuje teleport -.- a po tym ue mnie juz nie bylo odrazu log i tyle.ZGADZAM SIE Z WYPOWIEDZIOM "ZIMNE PIWO"
Neth Reth
Fortera
"W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK)

Royal Siwek
29-08-2005, 14:05
Ale Cię załatwili odrazu było widać jak FF zawalili na Teleport

World : Berylia :cup:
Level : 48 X(
Skills : 72/70 ;(

Maslo'ziom
29-08-2005, 14:41
Po 1 to nie były Br tylko Szwedzi...

a po 2 po tym filmiku widać ze na nowych serwerach z nieznana drużyna brać ze soba Aola :0

wolfram
29-08-2005, 15:14
pisalem znajdzcie sie w takiej sytuacji nagrajcie filmik to pogadamy :S

zimne_piwo
29-08-2005, 15:38
w jakiej sytuacji? nie wiem co Ci powiedzieć, ślepy jesteś? rzucili ogień na teleport to co Ty myślałeś, że to zabawa? że blokuje teleport żeby potwory się nie zrespowały <lol> xD nie mów, że to stres czy wyjątkowa sytuacji, bo zauważ , że po queście staliście kilka minut...

beza101
29-08-2005, 16:57
....S*******NY J****E.........Współczuje takiej ekipy.....Wogule szkoda mi słow jak obejzałem to demo to straciłem jakie kolwiek chęci do gry......... :(
Ehhhhh jacy teraz ludzie na tym świecie :(

Kussy
29-08-2005, 17:12
Udało mi się dodać news na Tibianews.net ... można o tym przeczytać tutaj (http://www.tibianews.net/short_archive.asp?Idc=1432)

Cyxell
29-08-2005, 17:30
w jakiej sytuacji? nie wiem co Ci powiedzieć, ślepy jesteś? rzucili ogień na teleport to co Ty myślałeś, że to zabawa? że blokuje teleport żeby potwory się nie zrespowały <lol> xD nie mów, że to stres czy wyjątkowa sytuacji, bo zauważ , że po queście staliście kilka minut...

Latwo mowic jak ty bys mial taka akcje to pewnie bys sral w majty -.-

zimne_piwo
29-08-2005, 17:42
Latwo mowic jak ty bys mial taka akcje to pewnie bys sral w majty -.-

yyy oglądałeś wogóle film? wiesz o czym mówimy? on nawet się nie ruszył jak walnał koleś ogień, jak kumpel pisał s [cenzura] to też się nie ruszył, skończył quest też sie nie ruszył więc ...ja takich akcji nie mam -.-"

pomysł, obejrzyj film a sam zauważysz o czym mówią, a jak chcesz kilka argumentów to wejdź na forum tibia.com tam już też zauważyli, że głupio zrobił nie wylogowując się po tym jak jednego pkowali i jak rzucił ogień na teleporta....

a po drugi zauważ, że tam byli też ludzię z głową, koniec questa + pkują , więc niektóre osoby się wylogowały....xD

wolfram
29-08-2005, 19:41
yyy oglądałeś wogóle film? wiesz o czym mówimy? on nawet się nie ruszył jak walnał koleś ogień, jak kumpel pisał s [cenzura] to też się nie ruszył, skończył quest też sie nie ruszył więc ...ja takich akcji nie mam -.-"

pomysł, obejrzyj film a sam zauważysz o czym mówią, a jak chcesz kilka argumentów to wejdź na forum tibia.com tam już też zauważyli, że głupio zrobił nie wylogowując się po tym jak jednego pkowali i jak rzucił ogień na teleporta....

a po drugi zauważ, że tam byli też ludzię z głową, koniec questa + pkują , więc niektóre osoby się wylogowały....xD

nie wiem czy zauwazyles ale nie kazdego zabili a nie bylem dla nich wrogiem wczesniej normalnie z nimi gadalem :S

omg
29-08-2005, 19:55
poprostu brak slow dla tych ciot ktore to zrobily...zero honoru szczyt noobstwa brak dobrego wychowania bo cudzego sie nie bierze :Pi wiele innych... a co do tych powodow ktore sobie jeden z ziomkow wymyslil na tibianew.net i na tibia.com "Cwanish died for killing Torrostade'Penuts who was Sikews friend.
Lenku Ad'Miral died for taking Cwanish loot, Maxi kros died for insuling and beeing cheeky against ppl and he also interrupted the quest.
Xarturo died for not listening at the instructions Sikews gave and he stoled loot in Wl seal and he also almost got us killed when he ran into the switch that spawns 2 WLs while noone was ready." TO SA POWODY WYMYSLANE NA SZYBKO zeby tylko oczyscic sie z zarzutow, a pozatym i tak zapewne to jedna z tych ciot ktora to zrobila...Cwanish GL w za***ywaniu tych noobkow..z checia bym Ci dal pare bp uhow i sdkow na te cioty ale juz zrookowalem postac na thori bo hunted for ever by cs mialem za to ze ziomka obijalem z kumplem bo mi lootbaga pod***al (Masti) a pozatym i tak bylo tylko poltorej godzinki dziennie przy tibii bo nie bylo czasu :P Xarturo tobie tez GL jesli rowniez cos na nich planujesz :>

zimne_piwo
29-08-2005, 20:43
nie wiem czy zauwazyles ale nie kazdego zabili a nie bylem dla nich wrogiem wczesniej normalnie z nimi gadalem :S
z tego filmu nie wynikało by, że jesteś przyjacielem...po pierwsze: robili screena....i swoich rzeczy nie położyłeś (jak by to byli moi przyjaciele to bym się nie bał położyć lootu do screena xD) po drugie: jakoś stałeś na uboczu, reszta była w grupie, trzymali się razem (albo mi się tylko wydawało)...

nie mam zamiaru się kłócić, tylko poprostu chcę Ci uświadomić, że nikomu nie można ufać...co chwila na forum pojawia się temat o "dziecku", które zaprzyjaźniło sie z koegą z miasta a potem lata po mieścię i krzyczy oddaj mi moje eq ! ... sam miałem "przyjemność" z br, swe, pl, usa and uk...są ludzie, którzy grają dla zabawy i są parapety...

sam Ci współczuję, bo nie miałeś aola i straciłeś naprawdę dobry loot (a nawet bardzooo dobry ) :(

Koronowany rycek
29-08-2005, 20:46
Taa all bronicie i racja ale dobrze że cwanish padł to kawał s****iela
Gdybyście go wiedzieli co robi-.-
Expi sobie 40+ lvl na soldach i w*******a wam sie typ z 15 i mówi ""leave or hunted by cwanish"""
Nie można go ruszyć bo wielki boss ucisnionych zabije ciebie ...
Cwanish wiele rlowych debili broni-.-
Oby Wojne wygrali H wole być pod PA Szwedów niż PA polaków

HAIL H~
Koro~

musc
29-08-2005, 20:53
wszycy muwicie jak mogl zrobic a gdybyscie wy byliw jego sytuacji na bank byscie tak nie zrobili moge sie zalozyc o to. A tak wogole to hamstwo w baily dzienz storny tyh debili :((

Pawel samo zlo
29-08-2005, 20:57
Ludzie o czym wy mowicie "Gdbyś sam tam byl to byś...." chlopak chyba uciekl od kompa jak zablokowlai teleport
Neth Reth
Fortera
"W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK)

Kussy
29-08-2005, 21:44
Oby Wojne wygrali H wole być pod PA Szwedów niż PA polaków

Żeby każy był taki PA jak Cwanish to świat byłby piękny ... nie znasz go więc za przeproszeniem stfu. :)

Koronowany rycek
29-08-2005, 22:10
UP
Za przeproszeniem
Stfu for you:)

pivope
29-08-2005, 22:31
UP
Za przeproszeniem
Stfu for you:)
Czlowieku tobie jush podziekujemy ja nierobilem PA :) a pozatym jak ktos sie zaczynal do kogos to go niebronilem ;>
pewnie niewiesz co to znaczy "Stfu" wiec nieuzywaj tego slowa ;] na thori bedzie Pieklo przez gortharda i sikewsa beda padac oni i my ekonomia tak spadnie ze im sie odechce grac :)

shymchuck
29-08-2005, 22:54
Ale chamstwo! Banda ch****a ! Bany za takie coś! (może troszkę przesadzam ale kawał gnojstwa :/)

Gold'Ciaper
29-08-2005, 23:17
Nieznam cwanisha zbytnio , nie chce poznać raczej ale wierze ze im skopią tyłki tym szwedą a wogóle wydaje mi się ze goethard czy diabeł go wie jak sie pisze jest z polski... dobra skopcie im tylki i po robocie-.- pozdro

Yavalion
30-08-2005, 00:30
Ja widzę , że tu nic się nie zmienia , jak Polacy zabiją Polaków to juz od razu są zaprzedani Szwedom... lol dorosnąc co niektórzy powinni , bluzgo też jak dzieciątka małe lecą... , aż rzygac się chce... , ja tam się cieszę , że Cwanish padł , podtrzymujemy azuryjską tradycję.:]

Kussy
30-08-2005, 00:45
@up
Może byś powiedział dlaczego sie cieszysz? Może dlatego, że uważał ich za swoich kumpli, że zawsze im pomagał, a oni mu zrobili takie coś? Aa no chyba, że tak to wszystko rozumiem :S

Yavalion
30-08-2005, 01:32
@up
Może byś powiedział dlaczego sie cieszysz? Może dlatego, że uważał ich za swoich kumpli, że zawsze im pomagał, a oni mu zrobili takie coś? Aa no chyba, że tak to wszystko rozumiem :S

Dlatego ot chocby , że ludzie których chronił nadużywali owej protekcji , co przekładało się na , stado biegających "co to nie ja" (Protected by Cwanish) , teraz już się to skończyło :D

chiquita banan
30-08-2005, 01:49
choćby nawet cwanish robił PA to co z tego, oni tez napewno robią i nie musieli go zabijac akurat na quescie, zabicie teamu z questa to niemoralne, całkowity brak wdzięczności to tak jak oddać matke od domu starców, matke, która karmiła cie mlekiem, nosiła pod piersią 9 miesięcy, dała dobre wykształcenie i dobra materialne, kochała (chce powiedziec ze była to dobra matka bo nie wszystkie są dobre).
nie znam dokładnej sytuacji na serwie ale kazdy powinien ufac tylko sobie.

nie komentujcie tez tego co mugł zrobic xauturo (nie mam pamieci do imion za błedy przepraszam) nie wyobrazacie sobie, najpierw podniecenie i szczescie a potem ogromny strach, jednym słowem mózg przestaje pracować włancza sie instynkt, który każe uciekać ale gdzie?? i nagle nawala wam do głowy tyle mysli ze można zwariować.

mam nadzieje ze istnieje jeszcze jakas sprawiedliwosc oczywiscie tez jestem potriotą :cup: (gram tam i chcialbym zeby polacy opanowali server)

emilok
30-08-2005, 02:05
pisalem znajdzcie sie w takiej sytuacji nagrajcie filmik to pogadamy :S
to nie wystawiaj filmów na forum, jak nie chcesz komentarzy,

myslales pewnie, ze wszyscy beda Ci wspolczuc itp itd

a tu klippa

Lord'Nesteloo
30-08-2005, 02:31
Tak sie sklada ze cie znam :)
Szkoda ,gs-strzaly
boh-reka
tower-reka
amulet-amulet
ring-ring

wolfram
30-08-2005, 03:02
ja wale wystawilem ten film tylko po to zebyscie zobaczyli do czego sa zdolni ludzie juz w uj razy mowilem ze bylo tam pare moich bledow i nie musicie co chwile mowic tego samego jakbym ja tego sam nie wiedzial sam sobie mowilem ogladajac film co powinienem zrobic wtedy. tak na spokojnie jest inaczej.

kij w oko hefalumpom

Xoltor
30-08-2005, 06:01
Najczesciej na nowych serverach zdazaja sie takie sytuacje....
PA to tam norma, ale szkoda pracy innych ludzi X( X(
Dorwac takich i im natłuc w wyrównanej walce...

Majok
30-08-2005, 07:19
ja popierAM korowanego bo ma racje. Moze i nie zna cwanisha ale nasz kolega z rl mial do rozwiazania pewna sprawe ostatnio. Kolega z reala cwanisha przechodzac w polowie drogi do carlin zabil mnie i mojego kolege(trzeci przezyl). Kolega napisal pierw do tego typa co nas zabil(zgodzil sie po pewnym czasie oddac loot) i do cwanisha, tyle ze cwanish olal to i powiedzial ze dobrze ze popadalismy-.- wiec ja sadze ze dobrze ze cwanish zdechl tylko troche szkoda mi tych innych typów co tam popadali.

Ptak Pogromca
30-08-2005, 07:46
Wylogować się ?? a później mieć 2 dle , 2 gsy z 6 banshee na karku n/c -,-
Szkoda mi cie wolfram ja bym s*******ił odrazu :)
PS : odegraj sie na nich ziomie :D

Lord-Jacko
30-08-2005, 08:30
No nie mowcie co zrobic bo w takich momentach sie nie panuje nad soba to sa ulamki sekund :| I byc moze budza sie pewne mysli w podswiadomosci ze mozesz pasc to jednak nagroda jest wieksza ! Gratz cleanowania:D niestety koniec -.- Bad End

Neon the druid
30-08-2005, 09:05
Wylogować się ?? a później mieć 2 dle , 2 gsy z 6 banshee na karku n/c -,-
Szkoda mi cie wolfram ja bym s*******ił odrazu :)
PS : odegraj sie na nich ziomie :D

jak by sie wbil odrazu po server save nie bylo by prawie potworow ...

pivope
30-08-2005, 09:17
Yavalion
Użytkownik forum
hahahah podaj mi twoj nick i zobaczmy czy to sie zkonczylo niebylem hunted teraz jestem i rozpentam na Thori piekło gdzie padnie Gorthard (nieraz) i inni od nich z gildi :)

Yavalion
30-08-2005, 10:44
Yavalion
Użytkownik forum
hahahah podaj mi twoj nick i zobaczmy czy to sie zkonczylo niebylem hunted teraz jestem i rozpentam na Thori piekło gdzie padnie Gorthard (nieraz) i inni od nich z gildi :)

Spokojnie :baby: dowiesz się w swoim czasie.

pivope
30-08-2005, 10:53
podejzewam ze to ty co sprzedajesz kumpli czyli gorthard

Karajakataka
30-08-2005, 11:42
Mnie Gorthard nigdy nie sprzedal ... B)

^Awolver^
30-08-2005, 12:11
Moim skromnym zdaniem :
Cwanish zasłużył na deada jednakże dlczego w taki sposób dlaczego po wykonaniu final rooma , dlaczego nie w otwartej walce i dlaczego przez zdrade jakiej dokonali sie jego no "przyjaciele" z cs , nie bede juz tu mowic o gorthardzie gdyz to bylo nie naduzycia zaufanie ale ostre przegiecie!

^Awolver^
30-08-2005, 12:17
jak by sie wbil odrazu po server save nie bylo by prawie potworow ...

mogę zapytać dlaczego uważasz ze po ssie nie bylo by dlów itd.?

Kussy
30-08-2005, 12:29
Mnie Gorthard nigdy nie sprzedal ... B)

Może dlatego, że jest to twój kumpel z rl i ty też zdradziłeś innych? :S
n/c

Yavalion
30-08-2005, 12:35
Mnie też Gorthard nigdy nie sprzedał;( hmm może to też dlatego , ze to mój real :confused:

Karajakataka
30-08-2005, 12:44
Gram tutaj, bo gra tutaj duzo moich prawdziwych kumpli z RL i wielu z nich osiaga niezle wyniki na tym serwerze ...
I wlasnie wobec nich zawsze bede lojalny i nigdy ich nie zdradze !!

^Awolver^
30-08-2005, 12:50
Gram tutaj, bo gra tutaj duzo moich prawdziwych kumpli z RL i wielu z nich osiaga niezle wyniki na tym serwerze ...
I wlasnie wobec nich zawsze bede lojalny i nigdy ich nie zdradze !!

lojalność to dziwne stweirdzenia , aczkolwiek winny powinien być tylko i wyłącznie pomysłodowca tego wszystkiego ( dobra idea ale mi chodzi o to ze pewnie ktos z cs to wymyslil a z tego co pameitam to cwanish tam wlasnie byl vicem? ) wiec jezeli pomyslodawca byl ktos kogo karajakataka zna z rl to się nie powinno jej/go(niepotrzebne skreślić) obwiniać.

Sienias The Ninja
30-08-2005, 12:55
Gz wykonanego questu, ale...... co z tego ze go wykonaleś...... na przyszlośc radziłbym chodzić ze znajomomy na questy :]

Trunk
30-08-2005, 13:34
Oj stary, cienka picza z ciebie :S
jak mozna sie dac tak zabic -.-
wez pograj troche na infernie...miales 5min mogles dac loga
1 kratke przed ogniem, tak zeby potem moc szybko wbiec po lognieciu do tele...
Ja na banshee szlem z cala banda (Moze inferna to pvp-e ale takie cos sie nie zdaza, wszystkie high lvl sie znaja i szanuja)...
No comment...
PS. Ladnie padl ten 1szy gosc Xd hrhr

Johny De
30-08-2005, 13:47
No przykro że zginąłes i to w taki sposób. Ale chciałbym dodać ze na serwerze Isara Bapupa(129Ms wtedy) Zabił CAAŁY Banshee Quest team.(13osób chyba-wszyscy weszli w party i był tylko XXxxXXX left te party)
NA serwerze Infera ostatnio jakiś koles zabił cały DQ team. Moze to i nie taka strata ale 10k to zawsze cos.
I to nie jest sprawa"chodź ze znajomymi" bo znajdzie sie taki bapupa(a każdy koles taki jest na serwie) który dostanie cynk i żebym nie wiem jakbys sie starał to i tak zginiesz;]

pivope
30-08-2005, 14:55
Moim skromnym zdaniem :
Cwanish zasłużył na deada jednakże dlczego w taki sposób dlaczego po wykonaniu final rooma , dlaczego nie w otwartej walce i dlaczego przez zdrade jakiej dokonali sie jego no "przyjaciele" z cs , nie bede juz tu mowic o gorthardzie gdyz to bylo nie naduzycia zaufanie ale ostre przegiecie!
Oni tylko moga mnie zabic z zaskoczenia sikews wie ze w walce 1v1 lub 2v1 przegra bo zamna sie stawia kumple .. a gorthard tylko walnie z ue jak ktos dobije bo ma pvp takie jak widac na tibia.com po jego deadach wiec -.-''
Karajakataka to prawda ze niepowinienes sprzedac real kumpla ale kumpla z tibi tesh niepowinienes :) jeszcze was kiedys uwale na tym serverze

Yavalion
30-08-2005, 15:55
Oni tylko moga mnie zabic z zaskoczenia sikews wie ze w walce 1v1 lub 2v1 przegra bo zamna sie stawia kumple .. a gorthard tylko walnie z ue jak ktos dobije bo ma pvp takie jak widac na tibia.com po jego deadach wiec -.-''
Karajakataka to prawda ze niepowinienes sprzedac real kumpla ale kumpla z tibi tesh niepowinienes :) jeszcze was kiedys uwale na tym serverze

Expic to ty coś tam może umiesz , ale pvp też masz... sorki nie masz.

Novaq Roz......alacz
30-08-2005, 16:31
[QUOTE=Marshal]Tak to jest jak się chodzi na questy z nieznanymi osobami... tylko zastanawiają mnie 2 rzeczy, jak zobaczyłeś co się dzieje, czemu nie dałeś itemów (tshield, bohy, kasa) do eq ?? Zawsze mogły nie wypaść.. po drugie, miałeś co najmniej 2 szansy na wylogowanie się

Jak by sie wylogował to by sie potwory zrespily noobku...

Lord'Nesteloo
30-08-2005, 18:31
wolfram ,sory ze zwrocilem ci uwage na twoje bledy..
Ale wystawilem kcoment odrazu po obejrzeniu filmu ,dopiero pozniej czytalem komentarze innych uzytkownikow i twoje

Gold'Ciaper
30-08-2005, 18:59
Ja zawsze bylem za cwanishem bo polak i wogole zrobili go w jajo i mysle ze ich rozwali , tylko wkurza mnie naduzywanie jeego silny przez jego kumpli rl , ktrzy mnie bija(spoko ich rozwale ) ale boje sie bo zaraz cwanish przyleci i padne i kurde wkurza mnie to wiec jakbys mogl troche przystopuj kumpli bo to ze jestem w gildi a ktos z tej gildi zabil go nieznaczy ze on mnie bedzie bil i sie toba zaslanial. A jezeli chodzi o tego co krecil film to ja bym na jego miesjcu odrazu do teleport zanim byl fb na nim.Pozdro

Yavalion
30-08-2005, 19:45
bo Polak.... hahaha war , war never changes...B)

Jak miał zwiac jak Kara blokował ladnie teleport , czekaliśmy tylko na loot pic :evul: , żeby Cwaniaka pojechac.

Marshal
30-08-2005, 19:53
Noobkiem to jesteś ty. Mógł się wylogował obok gościa ktory blokował droge, miałby jakieś 4 kratki do przejścia po zalogowaniu się, albo mógł poprosić kumpli żeby mu oczyścili sale później. Zawsze lepiej mieć chociaż szansę na przeżycie niż dać się im zabić i dodatkowo dać im BoHy i reszte itemów, tak trudno to dla ciebie zrozumieć ?

Yavalion
30-08-2005, 20:00
Noobkiem to jesteś ty. Mógł się wylogował obok gościa ktory blokował droge, miałby jakieś 4 kratki do przejścia po zalogowaniu się, albo mógł poprosić kumpli żeby mu oczyścili sale później. Zawsze lepiej mieć chociaż szansę na przeżycie niż dać się im zabić i dodatkowo dać im BoHy i reszte itemów, tak trudno to dla ciebie zrozumieć ?

Wydaje mi się , że do sali można wejśc tylko raz :)

Xaerno
30-08-2005, 20:10
Gorthard - 19 lat mieszka w Kołobrzegu wielka ciota na rlu ....

Karajakataka
30-08-2005, 20:30
W dupie byles...
Gowno wiesz !!

Koronowany rycek
30-08-2005, 20:38
Drodzy H~
Szczerze jestem z wami chce abyscie wygrali a cwanish nie sie sam stuli
Kussy
Adwokacie cwanisha dalej go bron choc marnie ci to wychodzi
Cwanish
Dla twojej wiadomości stfu znaczy Zamknij się po przetłumaczeniu na polski
Edit@
koronowany~ wiecej wazeliny a moze Cie polubia ludzie z H~ xD

ty ja nie wiem wazelina?wiesz do czego do służy?Może jesteś zawodowcem ja nie wiem a cawnish to wielki syf obronca debili rlowych..

Koro

Lord-Jacko
30-08-2005, 20:55
Cwanish to qmpel mojego qmpla :D miy to on nie jest :D Nie ma co go bronic:|

pivope
30-08-2005, 21:39
zabili mnie tak bo nieumieja walczyc w duelach aaaa btw.. sikewsem niegral nikt z del toro to tylko zzaskoczenai mogli sikews gra na 2 ovnerow -.-
.....zaknijcie juz ten temat

omg
30-08-2005, 21:39
koronowany~ wiecej wazeliny a moze Cie polubia ludzie z H~ xD karajakataka skoro "Gorthard - 19 lat mieszka w Kołobrzegu wielka ciota na rlu ...." wiec jesli go bronisz to sie do niego upodabniasz xd a tak na serio zadna gadka kolesia typu koronowany albo karajakataka nie zmieni tego co gorthard i paczka zrobili...moze cwanish rzeczywiscie naduzywa swojej mocy ale ma honor i nigdy nie odwalil takiego chamstwa jak Ci panowie napaleni na free itenz w banshee quescie =P

Yavalion
30-08-2005, 21:47
Hahahah OMG ty chyba jakiś 12 latek jesteś.... nawet nie wiesz pewnie co znaczy słowo ciota... co tu dużo mówic Gorthard nie jest powykrzywianym chłopczykiem w tłustyc włoskach nie wychodzącym z domu i spełniającym się na stronach porno i zabijając w tibii. Jako , że Cwaniak szukał kolegów na gwałt , to posiadał armie nadużywających jego protekcji n00bów , których nikt nie mógł ruszyc bo się Wujek Cwanish sapał... kilka razy przesadził i się skończyło jak skończyło , ostrzeżenie dostał , jego koledzy też. EOT jeśli o tą sprawę chodzi.

pivope
30-08-2005, 22:02
Hahahah OMG ty chyba jakiś 12 latek jesteś.... nawet nie wiesz pewnie co znaczy słowo ciota... co tu dużo mówic Gorthard nie jest powykrzywianym chłopczykiem w tłustyc włoskach nie wychodzącym z domu i spełniającym się na stronach porno i zabijając w tibii. Jako , że Cwaniak szukał kolegów na gwałt , to posiadał armie nadużywających jego protekcji n00bów , których nikt nie mógł ruszyc bo się Wujek Cwanish sapał... kilka razy przesadził i się skończyło jak skończyło , ostrzeżenie dostał , jego koledzy też. EOT jeśli o tą sprawę chodzi.
Wydaje mi sie ze guwno wiesz lamusie :) nieposzlo o zadna protekcje tylko oto ze byly plotki ze chce wy***ac z servera sikewsa lepiej juz sie nieodzywaj

omg
30-08-2005, 22:03
Yavalion nie mow " OMG ty chyba jakiś 12 latek jesteś" bo mnie nigdy na oczy nie widziales wiec nie proboj sie domyslac bo i tak nie zgadniesz;p
"nawet nie wiesz pewnie co znaczy słowo ciota" znalazl sie pan wszech wiedzacy wiem co to ciota i chyba kazdy to wie
"Gorthard nie jest powykrzywianym chłopczykiem w tłustyc włoskach nie wychodzącym z domu i spełniającym się na stronach porno i zabijając w tibii" jesli to byla aluzja co do mnie to jak juz mowilem nigdy mnie na oczy nie widziales wiec nie snuj zadnych domyslow :>jesli chodzi o mnie nie gram w Tibie (wole pograc sobie w cos w stylu RYL'a gdzie mozna juz to nazwac gra-mimo tego ze to hack'n'slash :<) nie wchodze na strony porno bo nie potrzebuje tego do szczescia xdd wlosow nigdy nie mam przetluszczonych a co do domu to zazwyczaj mnie w nim nie ma wiec wal sie delikatnie mowiac ;]

"Cwaniak szukał kolegów na gwałt , to posiadał armie nadużywających jego protekcji n00bów , których nikt nie mógł ruszyc bo się Wujek Cwanish sapał... kilka razy przesadził i się skończyło jak skończyło , ostrzeżenie dostał , jego koledzy też. EOT jeśli o tą sprawę chodzi.

to co na pewno znajda sie ludzie ktorzy naduzywaja protekcji gortharda a pozatym o czym my mowimy ... tu chodzi o honor ...gorthard go utracil wrac z jego paczka po tym co zrobili... w normalnej walce nie daja sobie rady to szukaja latwej walki...skoro mieli cos do cwanisha to czemu nie wyskoczyli na otwartym polu tlyko podczas questu ? bali sie XD?to chyba na pewno a pozatym dlatego bo sa noobkami ktorzy szukaja latwych itemkow w tibii bo sami nie moga ich zdobyc... wiem ze tibia to tylko gra ale to co oni zrobili nie zasluguje na pochwaly uwierz mi :> kthxbye

Yavalion
30-08-2005, 22:28
Wydaje mi sie ze guwno wiesz lamusie :) nieposzlo o zadna protekcje tylko oto ze byly plotki ze chce wy***ac z servera sikewsa lepiej juz sie nieodzywaj

hahaha ty sam nie wiesz za co zastałeś zabity.. ;( ze śmiechu.
Denerwowałeś wszystkich , że się tak wyrażę wraz ze swoimi kolegami.

Yavalion
30-08-2005, 22:33
Yavalion nie mow " OMG ty chyba jakiś 12 latek jesteś" bo mnie nigdy na oczy nie widziales wiec nie proboj sie domyslac bo i tak nie zgadniesz;p
"nawet nie wiesz pewnie co znaczy słowo ciota" znalazl sie pan wszech wiedzacy wiem co to ciota i chyba kazdy to wie
"Gorthard nie jest powykrzywianym chłopczykiem w tłustyc włoskach nie wychodzącym z domu i spełniającym się na stronach porno i zabijając w tibii" jesli to byla aluzja co do mnie to jak juz mowilem nigdy mnie na oczy nie widziales wiec nie snuj zadnych domyslow :>jesli chodzi o mnie nie gram w Tibie (wole pograc sobie w cos w stylu RYL'a gdzie mozna juz to nazwac gra-mimo tego ze to hack'n'slash :<) nie wchodze na strony porno bo nie potrzebuje tego do szczescia xdd wlosow nigdy nie mam przetluszczonych a co do domu to zazwyczaj mnie w nim nie ma wiec wal sie delikatnie mowiac ;]

"Cwaniak szukał kolegów na gwałt , to posiadał armie nadużywających jego protekcji n00bów , których nikt nie mógł ruszyc bo się Wujek Cwanish sapał... kilka razy przesadził i się skończyło jak skończyło , ostrzeżenie dostał , jego koledzy też. EOT jeśli o tą sprawę chodzi.

to co na pewno znajda sie ludzie ktorzy naduzywaja protekcji gortharda a pozatym o czym my mowimy ... tu chodzi o honor ...gorthard go utracil wrac z jego paczka po tym co zrobili... w normalnej walce nie daja sobie rady to szukaja latwej walki...skoro mieli cos do cwanisha to czemu nie wyskoczyli na otwartym polu tlyko podczas questu ? bali sie XD?to chyba na pewno a pozatym dlatego bo sa noobkami ktorzy szukaja latwych itemkow w tibii bo sami nie moga ich zdobyc... wiem ze tibia to tylko gra ale to co oni zrobili nie zasluguje na pochwaly uwierz mi :> kthxbye

Uno. To nie była aluzja do Ciebie.
Secundo. Widziałeś kiedyś w Tibii honor? rzadko kiedy spotyka się ludzi honorowych w tą grę , a jeśli już są kończą na przenoszeniu się z serwa na serwer , tą grę powinni reklamowac Welcome to the jungle. A po co go ubijac w otwartym polu skoro można go ubic i jeszcze miec z tego kupe kasy i śmiechu:p I tak powinien się cieszyc , że wcześniej do tego nie doszło.

Lord Bike
30-08-2005, 22:38
stary fest wpolczuje ci ;/

najciekawsze jest to ze ten koles co cie ubil jest 1 na servie a jakby sie zrzucila ekipa moglby pasc i wogule jakos sie zemscic

3maj sie

wolfram
30-08-2005, 23:37
nie ma to jak zabijac i miec z tego kupe smiechu :S n/c

Karajakataka
30-08-2005, 23:37
koronowany~ wiecej wazeliny a moze Cie polubia ludzie z H~ xD karajakataka skoro "Gorthard - 19 lat mieszka w Kołobrzegu wielka ciota na rlu ...." wiec jesli go bronisz to sie do niego upodabniasz xd a tak na serio zadna gadka kolesia typu koronowany albo karajakataka nie zmieni tego co gorthard i paczka zrobili...moze cwanish rzeczywiscie naduzywa swojej mocy ale ma honor i nigdy nie odwalil takiego chamstwa jak Ci panowie napaleni na free itenz w banshee quescie =P

Bronie ??
Upodabniam ??
Nazywaj to jak chcesz...
Ale ja w przeciwienstwie do tych co zarzucaja Gorthardowi leczenie swoich kompleksow w grze... Znam go osobiscie... I zaden pajac nie bedzie wciskal tutaj farazonow typu "ciota na rlu"... Dla Twojej wiaodmosci Gorthard ma na RL bardzo ladna dziewczyne ... Ale po co Ci to mowie, jak pewnie nie znasz znaczenia slowa "Ciota"...PS>
Moze jak zdasz do gimnazjum to bedziesz mial przedmiot: "Wychowanie do zycia w rodzinie", tam zapytaj sie nauczycielki co znaczy slowo "Ciota"!
Pozdro!

wolfram
30-08-2005, 23:43
kara a po co ty tak temat zmieniasz? ciagniecie tematu znaczenia slowa ciota jest zdeka nie na miejscu

Yavalion
30-08-2005, 23:49
Tej Wolfram ale pozbądź się mojego gg bo mi pgg ciągle pokazuje jakąś gorącą 16tke z Wuwua co tam opisy zmienia , a nawet jak coś pisze to i tak nic nie dostane bo ignorant działa ;)

Karajakataka
31-08-2005, 00:06
Skoro ktos nie potrafi zrozumeic znaczenia tego slowa, to wedlug mnie jest NA MIEJSCU ...

Cisak0123
31-08-2005, 00:10
Cooż , troszke chamsko ; <

;d

Chaosu
31-08-2005, 00:23
Jednak honor jest, lubię tą grę za to że jest w niej wszystko co ludzkie, dob re zachowania także.

Chciałbym zwróić uwagę na Khalidora który perfidnie używał uhbota, popatrzcie jak zabawnie się uhał blokując DLa... jakoś trudno mi uwierzyć że bał się śmiertelnego spamu dlatego uhał się bez przerwy.

pivope
31-08-2005, 01:20
Dobra Mozna Jush Uznac Ze Temat Jest Zamkniety ~!

Ptak Pogromca
31-08-2005, 07:34
[QUOTE=Marshal]Tak to jest jak się chodzi na questy z nieznanymi osobami... tylko zastanawiają mnie 2 rzeczy, jak zobaczyłeś co się dzieje, czemu nie dałeś itemów (tshield, bohy, kasa) do eq ?? Zawsze mogły nie wypaść.. po drugie, miałeś co najmniej 2 szansy na wylogowanie się

NO I ? gs by niedobiegł a dl by pierdnoł z vave conajwyżej -,-

Gold'Ciaper
31-08-2005, 15:29
Dobra Mozna Jush Uznac Ze Temat Jest Zamkniety ~!
Sam się lepiej zamknij i dalej brón na thori swoich kretynów z rl to daleko zajdziesz-.-

chiquita banan
31-08-2005, 16:48
nie znam nikogo z obu stron ale zadne PA nie upowaznia do takiego hamstwa jakie mialo miejsce na banshee quest. I wydaje mi sie ze cwan ma racje z tym ze nie mieliby szansy w utrzciwej walce bo tej pulapki nie nazwal bym utrzciwa to bylo wbijanie noza w plecy. :( Zdradziliscie cezara, a gorthard był brutusem.

pamietam jak ja gralem na zanerze nie chce sie chwalic wiec powiem bylem dobry i kumple tez kozaczyli, kilka razy dałem protekcje hmm prowiderom i potem musialem doplacac za nich wiec wychodzilem duzo na minus.
DO CWANISHA ;) :olej ze kumple mówia ze jestes hamem i egoistom ty dobrze grasz i dbaj o swój tyłek niech oni sie nauczą a nie robią ci kłopoty.

DO Polaków na thori X( :jest nas duzo mozna by opanowac server ale jesli bedziemy sie klucic i wybijac miedzy soba to tak sie nigdy nie stanie.wyeliminowaliscie juz wovera co dalej ??sikews to podstepna bestia i nawet jesli sher to tym bardziej co dwie głowy to nie jedna :o .

wolfram
31-08-2005, 16:57
a wover to nie byl polak ?

lol

Ufocznik
31-08-2005, 18:27
No cóż... gdy w grę wchodzą pieniądze honor przestaje się liczyć
Tak offtop to high lvle nie szukają towarzystwą i jeśli w miarę szybko nabijasz lvle i wkrótce możesz być high lvlem pewnie sie przyczepi ktoś i trzeba płacić, ja nienawidze PA i dlatego zmieniłem Valoria na Guardie (non pvp). Filmik niezły, dużo akcji itd. ;)

Yavalion
31-08-2005, 18:53
nie znam nikogo z obu stron ale zadne PA nie upowaznia do takiego hamstwa jakie mialo miejsce na banshee quest. I wydaje mi sie ze cwan ma racje z tym ze nie mieliby szansy w utrzciwej walce bo tej pulapki nie nazwal bym utrzciwa to bylo wbijanie noza w plecy. :( Zdradziliscie cezara, a gorthard był brutusem.

pamietam jak ja gralem na zanerze nie chce sie chwalic wiec powiem bylem dobry i kumple tez kozaczyli, kilka razy dałem protekcje hmm prowiderom i potem musialem doplacac za nich wiec wychodzilem duzo na minus.
DO CWANISHA ;) :olej ze kumple mówia ze jestes hamem i egoistom ty dobrze grasz i dbaj o swój tyłek niech oni sie nauczą a nie robią ci kłopoty.

DO Polaków na thori X( :jest nas duzo mozna by opanowac server ale jesli bedziemy sie klucic i wybijac miedzy soba to tak sie nigdy nie stanie.wyeliminowaliscie juz wovera co dalej ??sikews to podstepna bestia i nawet jesli sher to tym bardziej co dwie głowy to nie jedna :o .

hahaha Wover to Polak zresztą też z Kg tak samo jak ja , Gorth , Drasen i Kara więc o co chodzi? :D Znowu to głupie gadanie o wybijaniu Szwedów bo są źli i o trzymaniu się Polakami bo to patriotyczne? :D hahahaha n/c

Karajakataka
31-08-2005, 19:07
Yavalion:
Nie oklamuj ludzi :P...

omg
31-08-2005, 19:17
wlaśnie dlatego nie gram juz od paru miechów w tibię;) po co w to grać jak i tak skończysz :P Szwedzi, Polacy, Brazylijczycy, Katarczycy, Chinczycy wszyscy sa ludźmi, więc nie wiem po co robić granice :] jak dla mnie przez jednego kolesia cały narod nie jest jednym wielkim n00bem, tylko ta właśnie jednostka, a narodowość nie ma nic do rzeczy...bo są tacy Polacy co się gorzej zachowają od takiego Brazylijczyka, a i znajdą się tacy Brazylijczycy, którzy będą dużo gorsi od tibijskiego polaka :P (zaraz pewnie ktoś mnie znowu zjedzie xd)

chiquita banan
31-08-2005, 19:37
wiem ze wover to polak błedy interpunkcyjne powinienem dac tam wiekszą kropke bo to ze wyeliminowaliscie wovera mialo byc z zdaniem "ale jesli bedziemy sie klucic i wybijac miedzy soba (między polakami)to tak sie nigdy nie stanie.wyeliminowaliscie juz wovera co dalej ??"
chodzilo mi oto cóż niekt nie jest doskonały szczególnie jak sie gra i zawala szkołe :P

zycze wysokich stopni wszystkim w nowym roku szkol

ja nie powiedzialem ze szwedzi sa zli powiedzialem ze sikews to diabeł wcielony który powoli staje sie bezkonkurencyjny w rankingu exp. przy najblizszejokazji poleci jatriaz, niah~, khalidor.
a co do opanowania serva to chetnie polacy ale nie koniecznie, poprostu zeby ktos trzymal wladze i byl autorytetem a w tej chwili sikews chyba nie jest wzorem do nasladowania.

Karajakataka
31-08-2005, 19:49
Co sie sapiecie? Akcja byla dobra? Padlo troche polaczkow ? Loot byl?
Thoria stawala sie smutna wiec trzeba bylo rozkrecic ja troche... a ze pare reasonow bylo :evul:

aaaa zapomnialalbym, Maxi Kross padl wczesniej i spadlo z niego troche ( dsm, c-legi v-shield, bohs) wiec dobrze ze tego czesc z was nie widziala bo juz tragedia na miare 11 wrzesnia bylaby dla was :D

Yavalion
31-08-2005, 19:52
Co sie sapiecie? Akcja byla dobra? Padlo troche polaczkow ? Loot byl?
Thoria stawala sie smutna wiec trzeba bylo rozkrecic ja troche... a ze pare reasonow bylo :evul:

aaaa zapomnialalbym, Maxi Kross padl wczesniej i spadlo z niego troche ( dsm, c-legi v-shield, bohs) wiec dobrze ze tego czesc z was nie widziala bo juz tragedia na miare 11 wrzesnia bylaby dla was :D

Potop Szwedzki jak już...

wolfram
31-08-2005, 19:52
co do reason...

to ze planowalem jakikolwiek atak na sikewsa + to ze zlootowalem 2 blue robe i 2 ss z wrl + to ze namawialem ktoregokolwiek z waszych kolegow zeby przeszedl na nasza strone

jest tak samo prawdziwe jak

plotka ze sikews mnie przepraszal odda mi itemy i zaplaci za moja smierc... <lol>

Karajakataka
31-08-2005, 19:53
Potop Szwedzki jak już...

Auhauah chyba potop zjednoczonych Krolestw Szwecji i Kg no i moze Karlina :confused:

Yavalion
31-08-2005, 19:55
Auhauah chyba potop zjednoczonych Krolestw Szwecji i Kg no i moze Karlina :confused:

zapomniałeś o Grzybowie i Radzikowie :evul:

lookie
31-08-2005, 22:29
kara~ odwaliles niezly numer...

i mam do ciebie prosbe: nie udzielaj sie lepiej

pivope
31-08-2005, 22:50
Sam się lepiej zamknij i dalej brón na thori swoich kretynów z rl to daleko zajdziesz-.-
Wiek: 14 <- to wszytko wyjasnia widac ze nieumiesz czytac a tak wogule to nieudzialj sie lamusie jak niewiesz oco poszlo nieposzlo o nic takiego jak jakas protekcja niewiesz to sie nieodzywaj i przczytaj jeszcze raz co tam napiaslem :) jush po wszytskim mozecie sie rozejsc niewiem po co lataja teraz wasze komenty -.-''

lookie
31-08-2005, 23:38
tak na koniec mojej przygody z thoria:
zalatwcie Gorthard'a, Karajakatake i Jariaza( bo go tez nie lubie...) jak beda wracac z hunta albo z jakiegos questa fri itanz + kupa smiechu... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gold'Ciaper
01-09-2005, 00:14
Wiek: 14 <- to wszytko wyjasnia widac ze nieumiesz czytac a tak wogule to nieudzialj sie lamusie jak niewiesz oco poszlo nieposzlo o nic takiego jak jakas protekcja niewiesz to sie nieodzywaj i przczytaj jeszcze raz co tam napiaslem :) jush po wszytskim mozecie sie rozejsc niewiem po co lataja teraz wasze komenty -.-''
OMg nie mowie ze o to poszlo tylko mowie co robisz złego na thori.

Karajakataka
01-09-2005, 00:47
tak na koniec mojej przygody z thoria:
zalatwcie Gorthard'a, Karajakatake i Jariaza( bo go tez nie lubie...) jak beda wracac z hunta albo z jakiegos questa fri itanz + kupa smiechu... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Lookie widze, ze jestes bardzo odwazny tutaj na forum... Szczegolnie po retired:)
Przypomnij sobie jak dzisiaj pucowales do mnie i bales sie wyjsc z DP Thais:)
Cwanish tez tutaj duzo sie nagadales kto to ile razy nie dednie, a juz na innym forum deklarujesz ze chcesz tylko pokoju...
Zalosne!

lookie
01-09-2005, 00:52
Lookie widze, ze jestes bardzo odwazny tutaj na forum... Szczegolnie po retired:)
Przypomnij sobie jak dzisiaj pucowales do mnie i bales sie wyjsc z DP Thais:)
Cwanish tez tutaj duzo sie nagadales kto to ile razy nie dednie, a juz na innym forum deklarujesz ze chcesz tylko pokoju...
Zalosne!

a dziwisz sie ze nie wychodzilem z dp..:)
a zreszta to moj ostatni dzien na thorii...
chcialem pare spraw wyrownac i chcialem miec spokuj ehh ale mi go nie daliscie juz po 6h znowu jestem hunted... :PPP

ee ty kara moj retraied wynika z tego ze jutro sie szkola zaczyna mowile to od dawna

Xoltor
01-09-2005, 00:56
Nie wiedziałem że to ty czary ;p Jak obejzałem filma po przeczytaniu listu.. To faktycznie mozna by dojsc po outficie xD :D :D Gdybym miał chwile na zastanowienie się na twoim miejscu w takiej sytuacji to:

1. "Ahham" sie na maXa.. (używam mana fluidów)
2. Włączam "Utamo Vita"
3. Daje loga te 4 sqm przed teleportem
4. Wbijam na Innego chara..
5. Czekam aż panowie opuszczą "final room"
6. Wbijam na Main Chara zaraz po tym jak se pojdą i cała na przód do teleportu :)

Proste?

Nie to nie jest Proste!! Gdybym wtedy znalazł sie na twoim miejscu to za ***a bym tego nie wymyślił :p Dlatego nie poddawaj sie i Pokaż im co to znaczy PG!!

Przyjdzie czas na zemste...

Karajakataka
01-09-2005, 01:00
a dziwisz sie ze nie wychodzilem z dp..:)
a zreszta to moj ostatni dzien na thorii...
chcialem pare spraw wyrownac i chcialem miec spokuj ehh ale mi go nie daliscie juz po 6h znowu jestem hunted... :PPP

ee ty kara moj retraied wynika z tego ze jutro sie szkola zaczyna mowile to od dawna
Nie interesuje mnie Twoj retired ...
Ni epotrzebnie tutaj zgrywasz cwaniaka a w grze krzyczysz mi z daleka Dzien Dobry i prosisz o to zebym Cie nie huntowal :P

lookie
01-09-2005, 01:10
Nie interesuje mnie Twoj retired ...
Ni epotrzebnie tutaj zgrywasz cwaniaka a w grze krzyczysz mi z daleka Dzien Dobry i prosisz o to zebym Cie nie huntowal :P

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH
DO CIEBIE DZIN DOBRY
O LOL
wymysl cos lepszego. zreszta huntowales mnie przez 4 dni
strasznie dlugo co..?? wtym czasie to ja sralem na was.. wszystkich
tylko dzis chcialem miec spokuj
ja sie z umowy wywiazalem odszedlem z ea i chcialem miec dzis spokuj...
to byl jedyny powod z jakiego z ea odszedlem...
acha
i jeszcze cos
ja sralem na to co ty powiesz czy bedziesz mnie huntowac czy nie, jariaz obiecal wolnosc za odejscie z ea... i to juz przed wczoraj...
ja odszedlem z ea i nie musialem cie prosi o nie hutowanie mnie
:) :) :)

Karajakataka
01-09-2005, 01:19
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH
DO CIEBIE DZIN DOBRY
O LOL
wymysl cos lepszego. zreszta huntowales mnie przez 4 dni
strasznie dlugo co..?? wtym czasie to ja sralem na was.. wszystkich
tylko dzis chcialem miec spokuj
ja sie z umowy wywiazalem odszedlem z ea i chcialem miec dzis spokuj...
to byl jedyny powod z jakiego z ea odszedlem...
acha
i jeszcze cos
ja sralem na to co ty powiesz czy bedziesz mnie huntowac czy nie, jariaz obiecal wolnosc za odejscie z ea... i to juz przed wczoraj...
ja odszedlem z ea i nie musialem cie prosi o nie hutowanie mnie
:) :) :)
To po co pucowales dzisiaj ??
Idziesz do I klasy podstawowki ?? ... :)

lookie
01-09-2005, 01:22
To po co pucowales dzisiaj ??
Idziesz do I klasy podstawowki ?? ... :)
co dla ciebie oznacza "pucowałes" bo moze sie nie rozumiemy
nie mow ze cos od ciebie chcialem... i nie mow ze mowilem do ciebie dzin dobry. Szczerze to cie nigdy nie lubielm
:)
niedawno mi burst arrow makera zabiles :(

Karajakataka
01-09-2005, 01:27
co dla ciebie oznacza "pucowałes" bo moze sie nie rozumiemy
nie mow ze cos od ciebie chcialem... i nie mow ze mowilem do ciebie dzin dobry. Szczerze to cie nigdy nie lubielm
:)
niedawno mi burst arrow makera zabiles :(
Bo nie powiedzial "Dzien Dobry" :)

lookie
01-09-2005, 01:31
Bo nie powiedzial "Dzien Dobry" :)

hahaha ale sie usmialem
odbiegamy nieco od tematu nie..???
zapomnialem cie zapytac dobrze sie bawiles na bashiee quescie??? :)
dobra jak nic juz ciekqawego nie napisze to ja ide spac ciao...
a tak w ogole do ciebie nic nie mam (jako osoby) nienawidze poprostu twojego chara :) :) :)

Karajakataka
01-09-2005, 02:50
GDyby ta gra nie sprawiala mi przyjemnosci to bym w nia nie gral :) Wiec pytanie troszke bez sensu:)
Dobrze, ze to powiedziales:) Ja naszczescie jeszcze oddzielam zycie prywatne do tgo w grze:)

Osta'ach
01-09-2005, 09:09
Tak myśle Kara, jak mogłeś to zrobić... kumplom, Polakom.... :confused:
Dziwne...Ja sie nie mieszam to waszych spraw, ale ja bym tego nie zrobil... B)
@ topic Wiem ze nam jest łatwo mowic cobysmy zrobili, na twoim miejscu Wolfram, siedziemy se wygodnie na krzeselkach w domq i wymyslamy...Mysle ze ja bym oddał eq i itemy Jakurze (chyba) :D Pozdro, 3maj sie ;)

Moziek z Doliny Roztoczy
01-09-2005, 12:39
zaczynam watpic w ludzi, szczegolnie ze gram na thorii ;d

^Awolver^
01-09-2005, 13:10

oH Cwanish alez ten wiek ma wiele do zanczenia prawda? oświeć nas ile ty masz lat.... (pouczał 15-latek 14-latka)

Bronie ??
(...)
Moze jak zdasz do gimnazjum to bedziesz mial przedmiot: "Wychowanie do zycia w rodzinie", tam zapytaj sie nauczycielki co znaczy slowo "Ciota"!
Pozdro!

wychowanie do zycia w rodzinie jest tez w podstawowce jako przedmiot dodatkowy ;) mam mlodsha siostre to wiem ^^

Majok
01-09-2005, 13:42
cwanish on ma racje protectoruj se ich dalej to nie raz padniesz >.<
ani oni sie nie potrafia bronic ani ty ich to po co ich bronisz? jeszcze cale venore lowlvl ma protected by cwanish i do wszystkich fikaja. I masz reason dlaczego cie zabili bo mieli juz dosyc tej calej protekcji venore >.< i hmmmakerow z innych miast >.< wiek tu nie gra roli wystarczy troche pomyslec i umiec pisac zeby skomentowac ten caly szajs ktory ty tam zrobiles, wiec juz nie mow ze zgineles bez powodu...

Arathorn
01-09-2005, 15:04
Ale chciałbym dodać ze na serwerze Isara Bapupa(129Ms wtedy) Zabił CAAŁY Banshee Quest team.(13osób chyba-wszyscy weszli w party i był tylko XXxxXXX left te party)

To też było chamskie, ale nie aż tak bo bapupa zabił team PRZED final roomem, czyli nie stracili nagród...

lookie
01-09-2005, 16:14
cwanish on ma racje protectoruj se ich dalej to nie raz padniesz >.<
ani oni sie nie potrafia bronic ani ty ich to po co ich bronisz? jeszcze cale venore lowlvl ma protected by cwanish i do wszystkich fikaja. I masz reason dlaczego cie zabili bo mieli juz dosyc tej calej protekcji venore >.< i hmmmakerow z innych miast >.< wiek tu nie gra roli wystarczy troche pomyslec i umiec pisac zeby skomentowac ten caly szajs ktory ty tam zrobiles, wiec juz nie mow ze zgineles bez powodu...

Ty chyba nie znasz prawdziwego powodu deda cwanisha...
Sikews jest chciwy i chcial gs'a cwana...
a jesli powodem jest to ze cwan protektowal low leveli to dlaczego nie zalatwili tego po ludzku...???

lookie
01-09-2005, 16:42
GDyby ta gra nie sprawiala mi przyjemnosci to bym w nia nie gral :) Wiec pytanie troszke bez sensu:)
Dobrze, ze to powiedziales:) Ja naszczescie jeszcze oddzielam zycie prywatne do tgo w grze:)

kara~czemu dobrze zrobilem ze to powiedzialem?? :P :P :P :P

-Res-
01-09-2005, 16:51
Taka gra.Gdybym stracil tez bym sie w****ił ale to TYLKO gra,nic więcej.
Zresztą daliscie się zabić jak dzieci,szczególnie Cwanish bo MÓGŁBY się uhnąc a o ile dobrze pamietam z filmiku walnął exure gran.Ja jestem po stronie zabójców.

Midarth
01-09-2005, 20:05
Taka gra.Gdybym stracil tez bym sie w****ił ale to TYLKO gra,nic więcej.
Zresztą daliscie się zabić jak dzieci,szczególnie Cwanish bo MÓGŁBY się uhnąc a o ile dobrze pamietam z filmiku walnął exure gran.Ja jestem po stronie zabójców.

Hmm... Oglądałeś UWAŻNIE film? Cwanish dostał sd od Sikews'a i wpisał exure gran, żeby hp odnowić i nagle dostał UE od Gorth~ i dobiły go 2 sdki... Tiaa jak dzieci.

Yavalion
01-09-2005, 20:32
Tak myśle Kara, jak mogłeś to zrobić... kumplom, Polakom.... :confused:
Dziwne...Ja sie nie mieszam to waszych spraw, ale ja bym tego nie zrobil... B)
@ topic Wiem ze nam jest łatwo mowic cobysmy zrobili, na twoim miejscu Wolfram, siedziemy se wygodnie na krzeselkach w domq i wymyslamy...Mysle ze ja bym oddał eq i itemy Jakurze (chyba) :D Pozdro, 3maj sie ;)

Ha bo Polacy są źli !!:evul: ( do modków to taki sarkazm)

Yavalion
01-09-2005, 20:33
a jesli powodem jest to ze cwan protektowal low leveli to dlaczego nie zalatwili tego po ludzku...???

Po ludzku? Sapał się nie raz , uspokajano go :) , dalej się sapał , w końcu się na kogoś przesapał i wrotki wywinął. :)

omg
01-09-2005, 20:55
omg tacy ludzie jak yavalion czy karajakatakupawoczach itp. zawsze sa twardzi w grze, ale to tylko gra...tibia zmienia ludzi..obudzisz sie jutro i nagle zauwazysz ze ponad rok spedziles przed kompem, jestes bardziej nerwowy, masz gorsze oceny w szkole, masz podkrazone oczy i straciles spory kawalek swojego zycia itd.......czy warto? raczej nie ;p a pozatym kara~ cos ty sie tak uparl ze dopiero ide do gimnazjum xd wlasnie je skonczylem jakbys chcial wiedziec, a twoje nedzne slowa majace na celu mnie obrazic trafiaja jedynie w moja dlon, bo oczy tego nie czytaja xd pfff i nie proboj znowu mowic, ze jestem mlodszy itd. bo sam jestes jak takie dziecko :baby: ktore chce miec itemki kolegi :baby: :baby: :baby:

Majok
01-09-2005, 22:31

powodów jest wiele wiec nie mow mi ze ten nim nie jest... zreszta czemu mialby go nie zabijac i nie miec z tego zysku ~200k? no chcial se dorobic przy okazji bo przez wojne sie traci troche hajsu wiec co mialby wywolac wojne kiedy cwanish mialby ~200k na sd mfy itp kiedy moglby nie miec nic? to chyba jest myslenie z glowa:P

@Osta'ach
no i co z tego ze polakom? w tibii narodowosc nie gra roli... to tylko lowlvl/middlelvl polacy i brazylijczycy tacy wyczuleni zeby wokol miec kolegow polakow i ich chronic w razie czego ochronic lub hacknac(lol).

Yavalion
02-09-2005, 00:19
omg tacy ludzie jak yavalion czy karajakatakupawoczach itp. zawsze sa twardzi w grze, ale to tylko gra...tibia zmienia ludzi..obudzisz sie jutro i nagle zauwazysz ze ponad rok spedziles przed kompem, jestes bardziej nerwowy, masz gorsze oceny w szkole, masz podkrazone oczy i straciles spory kawalek swojego zycia itd.......czy warto? raczej nie ;p a pozatym kara~ cos ty sie tak uparl ze dopiero ide do gimnazjum xd wlasnie je skonczylem jakbys chcial wiedziec, a twoje nedzne slowa majace na celu mnie obrazic trafiaja jedynie w moja dlon, bo oczy tego nie czytaja xd pfff i nie proboj znowu mowic, ze jestem mlodszy itd. bo sam jestes jak takie dziecko :baby: ktore chce miec itemki kolegi :baby: :baby: :baby:

Ha lol podkrążone oczy to ja i może mam , ale od chlania :o jak się ma 6 miesięcy wakacji to się pije , budzi na kacu odpala kompa siedzi kilka h wychodzi z domq i tak w kółko... no chyba , że się parcuje , ale tam też się pije jeśli ekipa dobra... :) , więc nie wciskaj mnie , że jestem pedrylem w tłustych włosach siedzącym po 24/7 przed tibią , bo tak nie jest.

Prolongatum
02-09-2005, 13:54
To bylo bardzo chamskie tak to jest jak sie chodzi z frajerami;/

Yavalion
02-09-2005, 13:56
To bylo bardzo chamskie tak to jest jak sie chodzi z frajerami;/

Powiedział wyżej wymieniony osobnik:baby:

Lord Dreathan
02-09-2005, 15:55
Khem.....kto ci pozwolił nosić taki outfit !!!???

omg
02-09-2005, 20:25
Yav~ nie pękaj to było przesłanie do większej grupy osób a nie konkretnie do Ciebie ;) a to, że masz podkrążone oczy od picia to jest twoja sprawa nic do tego nie mam, bo to nie ja pije :) "pedrylem w tłustych włosach siedzącym po 24/7 przed tibi" hehe to mnie rozwaliło :D

Karajakataka
02-09-2005, 20:36

A do mnie cos kierowales ??
Mocze oceny w szkole:) ... Skonczyles gimnazjum ?? <szok> GZ ! :) A co uwazasz o moim zyciu prywatnym to Twoja sprawa :) I tak mnie nie znasz :P

Xzonixek
02-09-2005, 21:20
Jesteś dexxxxx, idioxx, H, K, S... Już cię obluzgałem Szm.... Nienawdzię Cię bo liżesz D Sikewsowi i Khalidorowi zobaczysz, niedługo padniesz i jak zawsze się popłaczesz. Nienawidze Cię i innych jeeb.... polaków któzy się pchają na siłę do góry nie zwazając na innych równych ziomków. Zamiast trzymać z polakami to ty takie maniany orpier.... Dziś przez Ciebie padłem ale nie zważam na to...Zobaczysz za kilka/kilkanaście dni, jak będziesz chciał sprzedac 62 EK na Allegro, bo będziesz Hunted By Sikews.

Za***... moich eXtra ziomków Xarturo i Cwanisha. Wielu polaków już odeszło z Thori w tym ja ;( między innymi: Wover, Cwanish, Masacra'Thor, Execu'Thor, Kunkers'Thor (hacked), Grixer, Tonera... i wielu innych) przez takich jak Ty! Oni byli pierwszymi ale przez takich zdrajców jak Ty i inni (nie wymienie) zostali zniszczeni X( Przez takich jak Ty Thoria stanie się najgorszym serwerem w Tibi... ;( :(

Filmik Sux przez takich jak Ty, którzy są na nim :glupek:

P.S: Przepraszam wszystkich za słownictwo ale ten koleś mnie wqrw....

Yavalion
02-09-2005, 21:49
Jesteś dexxxxx, idioxx, H, K, S... Już cię obluzgałem Szm.... Nienawdzię Cię bo liżesz D Sikewsowi i Khalidorowi zobaczysz, niedługo padniesz i jak zawsze się popłaczesz. Nienawidze Cię i innych jeeb.... polaków któzy się pchają na siłę do góry nie zwazając na innych równych ziomków. Zamiast trzymać z polakami to ty takie maniany orpier.... Dziś przez Ciebie padłem ale nie zważam na to...Zobaczysz za kilka/kilkanaście dni, jak będziesz chciał sprzedac 62 EK na Allegro, bo będziesz Hunted By Sikews.

Za***... moich eXtra ziomków Xarturo i Cwanisha. Wielu polaków już odeszło z Thori w tym ja ;( między innymi: Wover, Cwanish, Masacra'Thor, Execu'Thor, Kunkers'Thor (hacked), Grixer, Tonera... i wielu innych) przez takich jak Ty! Oni byli pierwszymi ale przez takich zdrajców jak Ty i inni (nie wymienie) zostali zniszczeni X( Przez takich jak Ty Thoria stanie się najgorszym serwerem w Tibi... ;( :(

Powiedz mi o czymś o czym masz pojęcie to pogadamy bo jak narazie masz pojęcie o tym jak się spkowa do skzoły , zrobic kanapki , odrobic lekcje i iśc spac.

Xzonixek
02-09-2005, 21:56
Naucz się pisać to pogadamy -.-

Yavalion
02-09-2005, 22:01
Naucz się pisać to pogadamy -.-

Hmm nie mogę pisac tak zwanego c z kreseczką bo mam systemowo alt+c przyporządkowany do innej opcji :p , a co do literówek nie powinneś się czepiac skoro sam , nie potrafisz sklecic zdania złożonego nie zawierającego przynajmniej jednego Ku*** , Cho** , Skór**** itp , więc o czym wogóle chcesz ze mną synku rozmawiac?

Karajakataka
02-09-2005, 22:15

Mozesz juz wyczyscic monitor :)

A tak na powaznie: Z Grixerem i Tonera ewidentnie nie trefiles :) Grixer oddal mi swojego UH makera, pozyczal mi DL (mial pierwsza na serwie kupiona od Sikewsa) Ale mowie o pierwszym ownerze, z ktorym zawsze mialem za***iste kontakty... A historii Toenry nie ebde przytaczal :)

Tasuj sie dalej :)

Kiroy Wind
02-09-2005, 22:39
HAHAAHHAHAHAHAHAHA Ladnie bardzo Ladnie HAHHA :P

Pozdro Elven !! HAHAA :**

pivope
02-09-2005, 22:40
Tonera to jest nowy ovner z 1 ovnerem mialem tesh zajbiste kontaty pomagalismy sobie itd jak 2 ovner zabral passy to zaczol namawiac Sta'sia zeby zbieral lduzi do zabicia sikewsa i stasiu napisal do gortharda czy pomoze gorth napisal kto idzie na to a stasiu ze tonera elven wind(2 postac tonery) i ze Cwanish sie niezgodzil i za to wlasnie padlem... a tak wogule widzialem rozmowe na gg Stasia i Tonery jak Tonera sie przyznaje do tego i mowi ze bedzie walczyc zeby Sta'siu niebyl hunted -.-''

Longerososol
02-09-2005, 23:36
lol człowkieku jak ty możesz miec 66 lv. ja niemoge patrzysz sie jak bijom modego zamiast uciekac i sie wylogowac to ty se stoisz wes ale żes mnie zdziwił taki lv! a wogule jak cie zaczeli bić to naawet nie uciekałes tylko stałes i czekałes asz padniesz no nie mi sie normalnie zygac chce od tego.

Gold'Ciaper
03-09-2005, 00:58
Tonera to jest nowy ovner z 1 ovnerem mialem tesh zajbiste kontaty pomagalismy sobie itd jak 2 ovner zabral passy to zaczol namawiac Sta'sia zeby zbieral lduzi do zabicia sikewsa i stasiu napisal do gortharda czy pomoze gorth napisal kto idzie na to a stasiu ze tonera elven wind(2 postac tonery) i ze Cwanish sie niezgodzil i za to wlasnie padlem... a tak wogule widzialem rozmowe na gg Stasia i Tonery jak Tonera sie przyznaje do tego i mowi ze bedzie walczyc zeby Sta'siu niebyl hunted -.-''
a ja znam nadal właściciela tonery i on gra swoim knightem na thori , bo jak mi powiedział woli knighta niz sorca:)

^Awolver^
03-09-2005, 07:56
Jesteś dexxxxx, idioxx, H, K, S... Już
(...)

zapomniales dodac tez o kilq wspanialych ziomkach ktorzy odeszli : Anexyn :*
(bbro 4ever) - mzoe tutaj powody były troszeczkę inne ale wiązały się też z historią wojen i z ludźmi panującymi tutaj ostatnio , taksamo jak było zemną

(Anexyn tez post dla ciebie :* Your Schnappi )

Yavalion
03-09-2005, 11:07
zapomniales dodac tez o kilq wspanialych ziomkach ktorzy odeszli : Anexyn :*
(bbro 4ever) - mzoe tutaj powody były troszeczkę inne ale wiązały się też z historią wojen i z ludźmi panującymi tutaj ostatnio , taksamo jak było zemną

(Anexyn tez post dla ciebie :* Your Schnappi )

Będę płakac;(

^Awolver^
03-09-2005, 11:53
Będę płakac;(

mi tez sie chce plakac jak widze jak sie wzajemnie bluzgacie i komentujecie w sposob dość hmmmm..... wredny innych po co to wszystko? to jest jeden z najbardziej ( jak nie najbardziej)rozwinietych tematow an tym forum o thorii i to w dziale filmy gdzie rozpcozelo sie to wszystko od powiedzmy no "zdrady"

teraz ja oczekuje na wrzuty ....

pivope
03-09-2005, 12:03
a ja znam nadal właściciela tonery i on gra swoim knightem na thori , bo jak mi powiedział woli knighta niz sorca:)
Ja wiem ze ten ovner co ma Knighta to juz niema tonery :>

Gold'Ciaper
03-09-2005, 13:03
Ja wiem ze ten ovner co ma Knighta to juz niema tonery :>
wiesz ja się nieznam kto jaki owner moja postać ma zawsze 1 owner czyli ja i uwarzam ze tak powinno być od początku do końca postaci , a że on zmienił ownera to juz nie mój interes.

Yavalion
03-09-2005, 15:42
mi tez sie chce plakac jak widze jak sie wzajemnie bluzgacie i komentujecie w sposob dość hmmmm..... wredny innych po co to wszystko? to jest jeden z najbardziej ( jak nie najbardziej)rozwinietych tematow an tym forum o thorii i to w dziale filmy gdzie rozpcozelo sie to wszystko od powiedzmy no &quot;zdrady&quot;

teraz ja oczekuje na wrzuty ....

Ciebie za co? :D Ja mam gdzieś co się dzieje :D Śmiac mi się chce tylko z tych wszystkich patentów... &quot;za***isty ziomal&quot; , &quot;Polak Polakowi&quot; , &quot;***ac Szweda&quot; itp. itd... zastanawiam się kiedy polowa plebsu dorośnie i zrozumie , że narodowośc się nie liczy za bardzo... osobiście powiem , że po kilku latach gry w Tibie wole trzymac się z daleka od Polaków... chociaż z reguły mi nie przeszkadzają to potrafią zdenerwowac człowieka jak klasa w szkole katechete.

pivope
03-09-2005, 18:13
" jak klasa w szkole katechete".
albo Katechetke :>

Master Mind
03-09-2005, 19:49
Ludzie ,nawet jakbyście szli z best friendami z rl to bierzecie swój quest loot i juz was niema.

ryhu
03-09-2005, 20:39
zgadzam sie jak dlamnie to jest żelazna zasada bierzesz loot i sp****lasz bo jednak te itemy były troche warte. Ale to był też twój błąd bo jak widziałeś ze sie jush coś dzieje to trzeba bylo uciekać puki teleport niebył zastawiony fb. No cóż masz pecha poprostu brakło ci troche rozsondku i szczęścia. :]

wolfram
04-09-2005, 01:09
muhahahahaa ze niby co sie zaczelo dziac? loot pic to bardzo podejzana sprawa... coraz bardziej kretynskie komentarze =F

Yavalion
04-09-2005, 11:24
muhahahahaa ze niby co sie zaczelo dziac? loot pic to bardzo podejzana sprawa... coraz bardziej kretynskie komentarze =F

No tak Kara~~ stojący blokujący tp cały czas nie jest podejrzany :)

wolfram
04-09-2005, 12:46
kazdy mogl tam stac? jak podszedlem do chesta po bohy to tez tak przez chwile moglem sie wydac podejrzany o blokowanie :>

Xeltix
04-09-2005, 13:12
Karajakataka mnie wkurzyl bloknal se tp idiota

Yavalion
04-09-2005, 16:49
kazdy mogl tam stac? jak podszedlem do chesta po bohy to tez tak przez chwile moglem sie wydac podejrzany o blokowanie :>

NIe każdy wyjmuje Bohy 10 min ze skrzynki na dodatek stojąc tak , że nikt nie może wyjśc z sali :)

wolfram
04-09-2005, 20:33
moze byl na tyle wstawiony ze mial problemy z kliknieciem na skrzynke? nadal uwazam ze blokowanie przez niego teleportu to byl Myss Klyk

=F

Yavalion
04-09-2005, 23:56
moze byl na tyle wstawiony ze mial problemy z kliknieciem na skrzynke? nadal uwazam ze blokowanie przez niego teleportu to byl Myss Klyk

=F

No dobra myśl co chcesz , nie będę przekonywał i tak już po fakcie :)

Wierzba Ziom
05-09-2005, 18:15

spoko luuuzik stary pewnie i tak wiekszosc by nic nie zrobila ja np byl bym pod presja ;d ehh ci skur***** omg.... powybijac takich ;/

^Awolver^
05-09-2005, 18:53
spoko luuuzik stary pewnie i tak wiekszosc by nic nie zrobila ja np byl bym pod presja ;d ehh ci skur***** omg.... powybijac takich ;/

co twój post wniósł do forum? (odp. NIC!) przepraszam bardzo jendak coś wniósł kolejne nie potrzebną serie wulgaryzmów aha no i oczywiście super oceny sytuacjii , sam na to wpadłeś?
P.S. mój psot też nie potrzebny ale na przyszłośc nie piszcie już tego typu podobnych postów plx ^^

wolfram
06-09-2005, 16:04
No dobra myśl co chcesz , nie będę przekonywał i tak już po fakcie :)

a do czego ty chcesz mnie przekonac? = ]

Muradin the Knight
06-09-2005, 20:18
brak slow na takie noobostwo jak to :o

Yavalion
06-09-2005, 22:13

Zdefiniuj mi pojęcie i to ja pierwszy zadałem pytanie więc nie odpowiadaj mi na nie identycznym

zeus1985
07-09-2005, 09:30
Mi tam filmik sie podobał :)
Good work guys !!!
P.S.
Pozdro dla Drasena i Karajakataki ;D

Dragu
07-09-2005, 15:07
co wam sie podobalo ???? jak niewiny player zdechl bo ja niewim poprostu to som nooby te wszystkie sikewsy i te nastepne cos na g... gowniarz czy jak mu tam niewim co to wogule mialo byc (o,o) sowa dla noobow sikews -.- noob
--

wolfram
07-09-2005, 16:08
Dziekuje serdecznie za to ze jestes po mojej stronie
Post byl kretynski

^Awolver^
07-09-2005, 19:12
Dziekuje serdecznie za to ze jestes po mojej stronie
Post byl kretynski

czyj post byl kretynski ? bo chyba nie zeusa < kazdy ma prawo do wyrazania swoich mysli , chyba ze jest to niezgodne z zasadami panujacymi na forum , jak juz kretynski byl psot ktorego napisal Dragu
1. Błędy ortograficzne ( na przyklad "som")
2. taka niedojrzalosc w jego poscie odczulem ( wiek 13 lat ) << byc mzoe sie mylę

Miszczu
07-09-2005, 19:27

eeee to nie jest noobostwo to jest typowa taktyka zarabiania szybkiej kasy:>
ktora sie moze zle skonczyc a jak ktos chce tak robic niech porozmawia z sergio demonslayer lub obejrzy filmik....i neich sie przekona jaka jest kara

^Awolver^
07-09-2005, 22:23
eeee to nie jest noobostwo to jest typowa taktyka zarabiania szybkiej kasy:>
ktora sie moze zle skonczyc a jak ktos chce tak robic niech porozmawia z sergio demonslayer lub obejrzy filmik....i neich sie przekona jaka jest kara

wiesz może jestem głupi ale z serio ddemonslayerem już se raczej nie porozmawiasz :P

wolfram
07-09-2005, 22:32
czyj post byl kretynski ? bo chyba nie zeusa < kazdy ma prawo do wyrazania swoich mysli , chyba ze jest to niezgodne z zasadami panujacymi na forum , jak juz kretynski byl psot ktorego napisal Dragu
1. Błędy ortograficzne ( na przyklad "som")
2. taka niedojrzalosc w jego poscie odczulem ( wiek 13 lat ) << byc mzoe sie mylę

no raczej ze o niego mi chodzilo przeciez nie bede zjezdzac kogos kto ma tylko inna opinie :S a podziekowanie dla dragu bylo z ironia

Tjikuzu
08-09-2005, 07:55
ta filmik dobry, jak juz zablokowali wejście i wiedziales ze umrzesz nie mogles sie wylogowac stalbys 3 kratki od teleportu po wlogowaniu i spokojnie bys uciekl pozniej nawet jakbys umarl wolalbym umrzec w final roomie tak ze nikt nie dostanie nic niz czekac az Cie zabija i wezma twoje uhy sdki i loota. Jka walili Cie boltami i sd zamiast sie uhac piszesz noobowskie "no" "why" po co? Chca cie zabic to zmarnuj uhy zeby dostali jak najmniej.

^Awolver^
08-09-2005, 09:22
ta filmik dobry, jak juz zablokowali wejście i wiedziales ze umrzesz nie mogles sie wylogowac stalbys 3 kratki od teleportu po wlogowaniu i spokojnie bys uciekl pozniej nawet jakbys umarl wolalbym umrzec w final roomie tak ze nikt nie dostanie nic niz czekac az Cie zabija i wezma twoje uhy sdki i loota. Jka walili Cie boltami i sd zamiast sie uhac piszesz noobowskie "no" "why" po co? Chca cie zabic to zmarnuj uhy zeby dostali jak najmniej.

sam na to wpadłeś?? ja cie ależ ty mądry , nie zauważyłeś że takich postów bylo juz z 50.....

Master of Puppets
11-09-2005, 17:05
Co tu duzo gadac, Karajakataka czy tam inne gowno to zlodziej, noob... i przykro to mowic.. ale widac ze polak -.-
Wyrazy wspolczucia :/

karkaras
12-09-2005, 11:40
Przeczytałem wszystko ale dwie rzeczy mnie interesują. Możliwe że są one już gdzieś, jeśli tak to sorca. 1. Wiesz już dlaczego cie zabili, chcieli tylko loot czy o coś więcej poszlo. 2.Jak wygladaja teraz twoje relacje z twoimi zabojcami? ( chodzi mi o to czy jak zobaczą cie to zaczynaja atakować .itp). Dzięki za odpowiedź i pozdrowienia :P

Hadi
12-09-2005, 15:29
ehhhh....twój błąd ,mogłeś odrazu dać loga przedogieniem jakwidziałeś że tamten kajarataka blokał teleport .dobrzy qmple zdradzajol ,szok! ale takich sq****w tobym normalnie zabił -.-.

Aragorrn
12-09-2005, 16:43
LoL?? ty to byles?? moim zdaniem miales dwa dobre no pz .. mogles wyjsc z party .. albo lognac sie kolo tp .. proste albo niedaleko tp a nie qrwa pytac sie all .. ehh ..

edit:
no nie all sie pytales ,ale ja twoim miejscu za tym drugim razem bym dal loga .. jak nie za pierwszym

^Awolver^
12-09-2005, 18:52
ehhhh....twój błąd ,mogłeś odrazu dać loga przedogieniem jakwidziałeś że tamten kajarataka blokał teleport .dobrzy qmple zdradzajol ,szok! ale takich sq****w tobym normalnie zabił -.-.

no normalnie wszysckich bys pozabijal jaki z ciebie kozak (( 12 lat jakby ktos nie zauwazyl -.- ))

Evil_Gogo
13-09-2005, 20:18
Okazali sie poprostu frajerami i koniec, ja na twoim miejscu bym się załamał ;/

Evil_Gogo
13-09-2005, 20:20
Ja bym nie poszedł wcale na tego questa, oglądałem wiele filmów z takimi jazdami i jestem na takie coś uczulony, przynajmniej żeby 50% to byli koledzy. Twój kolega z rs ;/ poszedł i pewnie też dead :(

^Awolver^
13-09-2005, 22:04
Ja bym nie poszedł wcale na tego questa, oglądałem wiele filmów z takimi jazdami i jestem na takie coś uczulony, przynajmniej żeby 50% to byli koledzy. Twój kolega z rs ;/ poszedł i pewnie też dead :(

Copy name potem www.tibia.com/community/?subtopic=characters (< jak cos zle tosry sam pisaile) i wtedy wie sie na 100% bo ztwierdzenie PEWNIE to jakies 80 % nie? [:

Neverblood
14-09-2005, 11:49
z nieznajomymi isc na questa to zawsze ryzyko .. w Twoim wypadku nie oplacilo sie ..

Chemik50
14-09-2005, 14:53

Fajny Film ale wiesz co mama dwa powody dlczego jest na 6/10 :o Po pierwsze filmik jest nakrecany od wejscia po nagrody a nie od zdobycia ,,Famili Brooch''. A po drugie mnie to wkur..a, że na nowych swaitach zawsze wszyscy sie zabijaja zeby zbogacic sie!!! X( ;( Ale ja sie nie dalem jak bylem na Questach ;)

Wariatex997
14-09-2005, 15:58
omg ogladame ten filmik juz nie macie czego pokazywac?? -.-

Wariatex997
14-09-2005, 16:02
Ogladalem ten filmik juz po co powtarzac ten temat -.-

^Awolver^
14-09-2005, 17:59
Ogladalem ten filmik juz po co powtarzac ten temat -.-

dobrze ty sie czujesz? -.- dwa razy napsiales niemalze to samo a kogo obchodzi ze wielmozny pan obejrzal film? bo chyba nie mnie , a tak w dziale filmy tez mozna rozmawaic na tematy zweiazane bezposrednio z tym filmem wiec czego ty chchciec?-.-

Elendart
14-09-2005, 18:10
mogles wyjsc z party ..

co by mu dalo wyjscie z party?? -.-

Adi Pro Knight
14-09-2005, 19:10
Jaka masakra... -.- ... ja bym na twoim miejscu zrobil chyba to samo... ewentualnie bym wylogowal sie gdzies... no ale cuz... szkoda mi ciebie... a co do thori, to kieds mi sie wydawalao ze to fajny serverek... teraz zmienilo sie to... az strach z depo wyjsc bo pkerow tak duzo ze szok... a najgorsze jest to że zabiją cie bez powodu... ogólnie rece opadają jak ogladalem ten film. :o

Master of Puppets
16-09-2005, 14:51
Hm... To jest latwo mowic co by sie zrobilo jak juz sie zoaczylo... Ale na jego miejscu to nie wiem... Zawsze moglaby byc nadzieja ze moze nie zabija albo cos... BTW: Xarturo! nie martw sie odrobisz :)

wolfram
16-09-2005, 16:08
Hm... To jest latwo mowic co by sie zrobilo jak juz sie zoaczylo... Ale na jego miejscu to nie wiem... Zawsze moglaby byc nadzieja ze moze nie zabija albo cos... BTW: Xarturo! nie martw sie odrobisz :)

juz odrobilem :S

karkaras
27-09-2005, 17:32
Patrząc na początek postu a teraz na koniec widaby to że większość graczy z teggo postu już nie gra na tchori ;/

Dalv
27-09-2005, 18:37
Żenujące...
Jeden z najbardziej przeygnębiających filmików jakie widziałem..
Co do ludzi którzy ogłaszali swoje teorie pt. "mógłbyś zrobić to... ja bym zrobił tamto"
Czy wy naprawdę za każdym razem boicie się ekipy z którą idziecie?Trzymacie się od nich z daleka i dajecie loga po zabraniu loga?! OMG!!!