Pokaż pełną wersje : Co się ze mną dzieje?
Hfyrfh... w każdą z ostatnich nocy śniło mi się że moja postać ginie albo coś... np. ostatniej nocy, śniło mi się że chodziłam po jakiejś pustyni. Przez przypadek wpadam w lodową dziurę. Dziura z powrotem zakopana (to sen :P) Nagle, podbiega potwór o nazwie "Time". (z wyglądu przypominał Necromancera) Jest bardzo szybki. Sięgam po line, ale tak ciężko przesunąć kursor... i dead :P. Prawie co noc śnią mi sie podobne rzeczy...
Mamo... czy ja naprawdę wariuję???
Czy wy też macie jakieś chore sny związane z Tibią?
Ja miałem np. ostatnio taki sen, że hoduję sobie w klatkach stworzonka z Tibii, tyle że nie w dużych rozmiarach tylko w takich jak są na monitorze :P No może miały 10cm. Ale ciekawy sen :) A sny o Tibii zdarzają mi się raz na jakiś czas.Raz na może 1,5-2 miesięcy.
Hegemmon
18-04-2004, 19:47
lol :rolleyes: ty masz już poważne problemy ;) radze ci na jakiś czas zostawić Tibię bo jak to mówi mój qmpel "Zjedzie ci psyche"
a czy ja mam sny o Tibii? pamiętam tylko jeden i był on wywołany zapewne tym, że ja spałem a brat grał w Tibię :P a jak mam blisko z łóżka do kmpa i jak komp jest włączony to mam drobne problemy z snem ^^
jeszcze co do twoich snów.... może warto by zastosować terapię wstrząsową? idź na hunt i zalicz sobie zdrowego deada...to albo pomoże albo kompletnie zaszkodzi... ale takie ryzyko ma każda terapia wstrząsowa :P
Nie jesteś sama :) Ja podczas ferii zimowych miałem podobne sny( walka z GS, lurowanie, pułapki bez wyjścia , walki z PK). Śniły mi się każdej nocy przez całe ferie, ostatni raz miałem takie sny w połowie marca.
@ Hegemmon : Ja też mam problemy ze snem jak działa mi w pokoju komp lub TV.
Matheous
18-04-2004, 20:05
Lol ale to tak jakbyscie powiedzieli ze jak ci sie snia ptaszki to jestes zoofilem albo uzalezniony od ptakow...Sny sa zawsze kompletnie poj**ane, mi sie czasem sni...Lepiej nie gadac:) Svepa z toba wszystko OK-mi tez sie czasem sni Tibia... Ale ja prawie nigdy nie pamietam snow:P I sie z tego ciesze bo 90% moich snow to koszmary-pozostale 10% to sny o Tibii i jakies takie powalenstwa ze sam nie wiem o czym to:P
Sen ktory mi zapadl w pamiec(nie zwiazany z tibia) to taki(po nim przestalem pamietac sny:P): Siedzimy cala rodzinka ogladamy TV a za oknem leci cos szarego, za tym czyms szara smuga, tata na to spoglada i mowi 'I to dzieci jest meteoryt' i J**, sen sie konczyl tym ze fala wybuchu dochodzila do mnie;)
Moze piszcie tu o swoich snach(nie tylko tibijskich)?
robi sie troche offtopic ale to nic :D
Co do meteorytu to przypomina mi sie jak miałam sen o tym, że chodziłam z bratem po parku i dobaczyłam, że coś spada z dwuplatowca nad osiedlem... Potem zobaczyliśmy wielgachny grzyb eksplozji, moj brat sie nie przejal bo to bylo przed sylwkiem i zasmial sie tylko ze "ludzie to coraz wieksze petardy robia" i wtedy nas zmiotlo... Stalismy sie bialymi kwadracikami a swiat skladal sie z wielkich pixeli niczym na moim Commodore 64 ;D... innym razem snilo mi sie , ze ide z mama i rodzenstwem kolo zusu i biedronki (ten sklep :P) i mama mowi "jak to dobrze, ze biedronka jest tak blisko" i wtedy ucieszylam sie, bo zobaczylam lecacy nisko nad nami boeing 747... po chwili z przerazeniam zauwazylam ze nie ma lewego skrzydla. spadl na zus i bum! nagle osleplam :P i uciekalam... innym razem, ze samolot pasazerski spuscil bombe atomowa (lol ;P)
Mamo, czy ja naprawde umieram???
No nie!! Otaczają mnie sami nałogowi maniacy! Po prostu za dużo myślicie o Tibii na jawie i stąd te sny.
Ja tez mialem jeden sen o Tibi. Snilo mi sie ze dolaczylem do gildi do ktorej zawsze chcialem dolaczyc ale nie spelnialem wymagan(elementas).
Ithelios
20-04-2004, 08:23
Pierdoły wypisujecie,sny Tibijskie to zupełnie normalna rzecz.Jeśli coś się od dłuższego czasu robi logicznym jest że mogą się pojawić sny z tą rzeczą.
Mi się raz śniło że schakowałem Diega Del'Toro(nie wiem jak ale grałem jego postacią :D )
Avanti Sorcerrer
20-04-2004, 08:28
1. Wywalilem DSM'a w miejsce skad go juz wziasc nie mozna.
2. Kilka razy snilo mi sie ze zlootowalem cos fajnego np VS'a
3. Dedy tesh sie zdarzaly ....
Najwieksza tuba jest rano bnudze sie i przez jakies 30 secund wyjdaje mi sie ze jestem posiadaczem VS'a albo ze naprawde cos wywalilem :D
MEGA TEMAT --> POWINNO BYC TAKICH WIECEJ ALBO NIECH WIECEJ PPL TU SIE WYPOWIE :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.