zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Necro

Palladyn
18-04-2004, 20:33
Gdzie dokladnie znajde Necro!!!!! prosze dajcie mi mapke plz! ?(

Jagger
18-04-2004, 20:48
Po pierwsze musisz miec pacc. Jesli tego nie masz to szkoda sie rozpisywac. No, ale juz opisze jako tako droge. ;)
Wiec najpierw plyniemy na darashie, wychodzimy z miasta zachodnim wyjsciem i idziemy na zachod az dobijemy do pasma gor. Wtedy wchodzimy po rampie na gore. Zabijamy masy skorpionow, i staramy sie isc ciagle na zachod. Powinnismy po drodze zobaczyc gdzies kladke kolo ktorej respawnuj sie weze. Z tej kladki schodzimy lewitacja na poziom nizej, idziemy kawalek na zachod i docieramy do malego klifu, schodzimy z niego za pomoca lewitacji lub parceli. I zabijamy stalkery, ghoule i dsy ktore sie nam napatocza. Zmierzamy wtedy na polnocny-zachod wchodzac do ogromnego zrujnowanego domku. Gdzies na srodku tej ruiny powinnismy znalezc schody, schodzimy schodami o 3, 4 poziomy w dol zabijajac dsy i ghoule ktore sie napatocza. Wtedy znajdujemy sie juz na poziomie z nekro, reszte pozostawiam twojej percepcji. :P Mozliwe ze zaraz dodam mapke jak tylko ja zrobie, bo ta moja instrukcja niewiele Ci pomoze. ;)

Avanti Sorcerrer
21-04-2004, 08:53
Tylko jest problem jezeli nie masz niewidki badz stelth ringa :P bo gdy shcodzisz pod ziemie odrazu amsz na klate DS'ki :P

Btw. gdzie tam mpaka :P