Pokaż pełną wersje : Darc catedral
Havoc fighter
29-08-2005, 12:43
Pewnie juz o tym wiecie ale byłem na wycieczce w "darc catedral" i opowiem wam o odkryciach ;) .
Leopard armor wypada z Assasina(za silny dla knighta do 25lev, upija, i rzuca shurikenami). Wypada z niego również horseman helmet( chyba jest na tibia.pl pokazany. Tyle ustaliłem :) . jeśli chodzi o potworki jakie tam wystepują to wymieniam (smuggler,bandit,assasin,demon skeleton,dark monk,tarantula,witch,ponoć ghosty (ale ja nie widzialem) i to wszystkie z tych najważniejszych.
To by było na tyle
MAM NADZIEJE, ŻE SIE PRZYDA :p
Taki offtop:
Ja na 20lvl zsolowałem tam dark monka i assasina.. i poszły tylko 4UHy...
a co do tematu:.. hmm... ja bym to wrzucił do działu inne:P
Wow!!! Dokonałeś wielkiego odkrycia. Dziękujemy ci za to.
Na forum jest juz kilka tematów o Drak Catedra.
Jest taki magiczny przycisk: SZUKAJ...
...o którym niektóży pojęcia nie maja...
Jezus Maria no co ty?! T rzeczywiscie duzo zwiedziles ze nawet ghoustow nie widzialem ja all zwiedzialem ale poco mam robic temat jak uz jest tyle zrobione i te odkrycia z itemkami dokonales cudu ....
Taaa..wspaniały temat. Po 2, nie każdy tutaj ogląda Mange i interesuje się japonistyką, więc nie shuriken, a Throwing star....jeszcze może będzie Kunai/Kanoi zamiast throwing knife? To zupełnie inny klimat, więc tego nie porównuj.O... jeszcze zrobimy rangi forumowiczom....każdy z nich będzie miał 8 bram tak jak Lee z Naruto, przy otworzeniu ostatniej zostaje moderatorem i wówczas zostaje skasowane jego konto. Admini będa mieli Sharingany otwarte do 3 stopnia, a ja będe miał kompleksy że mam za duże czoło....:|..HELP
A tak propo sory za offtopic :>
ancient kavu
31-08-2005, 11:54
Nie zebym cos do ciebie mial, ale jak dojdziesz do Adriany(czy jak sie ten npc zwal) to sie pochwal odkryciami. Godzine po update takie rzeczy wiedzialem.
naucz sie szukac temat do zamkniecia
Skoro napisałeś poprawnie "Dark Monk", to czemu nie mogłeś napisać takie samo "dark" przy katedrze, a nie "darc"??
Poprzednie tematy wyczerpały już praktycznie wszystko o tym miejscu i sa dużo bardziej obszerne.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.