Pokaż pełną wersje : Jaka bron dla Druida
Bobercjusz
21-09-2003, 22:01
Witajcie.
Mam na 13lvl druida i wale morning starem lecz ta bron mi niewystarcza. co mi polecacie dla druida i czy to prawda ze druid powinien walic clubami??
Jak już walisz clubami to kup sobie skull stafa. Możesz też potrenować distance co bedzie owocowało jak bedziesz miał wysoki magic level i zaczniesz używać burst arrows (niezła sieczka).
W sumie dla sorcow i druidow typ broni nie ma wiekszego znaczenia. Wal czym chcesz byle by bylo lekkie i mialo duza obrone. A ten pomysl z distancem: skille tu sa obojetne bo sila burst arrows zalezy od lvlu magicznego, mozesz nawet nie trafiac a i tak zabierzesz niezle hp.
Van nister roy
22-09-2003, 07:07
Dla druida kup skullstaffa ma bedzie to ostatnia jednoręczna broń jaką bedziesz musiał kupić,mój kumpel chodził też z warhammerem i nie bylo tak źle :P
Kup se skullstaffa - , chyba ,że nie walczysz clubami :P :))
Jezeli niestac cie na skulstafa to kup dragonhamera. A jezeli jestes bardzo biedny to c-mace
Angelo Vendicatore
22-09-2003, 20:36
Dla druidów początkowo przy małym zasobie finansowym, dobrym rozwiązaniem może być Dragon Hammer, chociaż nie polecam go ze wzgędu na jego wagę... Radzę więc na początku zrobić pare backpacków runów UH, posprzedawać je i ze zdobytych surowców kupić skull staffa, bo to jest naprawde lekkie (lżejsze od FS-a), jego siła ataku jest bardzo duża (również wyższa od FS-a) lecz jego wadą jest.. obrona.
Jego obrona nie dobija nawet 20! Heh.. no cóż. Ja osobiście uzywam moim sorcem Fire Sworda, ze względu na jego boski wygląd i nie najgorszą obroną..
Dal druida słyszalem ze najlepiej trenowac z clubami.Jezeli chcesz szybciej skille trenowac to nawalaj ze slabych clubow(mace club)najszybciej sie trenuje chodz mało bedziesz zabierac.Sam tak trenuje.JEST OK
goku of rubera
25-09-2003, 17:07
Też jestem druidem i mam level 8 wczoraj na maina wszedlem i wlasnie trenowalem swordy nie wiem czy dobrze zrobilem ale zaczne chodzic na trolle z mace jak szybko zyskac taki 9 level bo na 9 na cycki mozna isc
goku of rubera
25-09-2003, 17:18
Chcecie wiedziec jak mozna szybko expowac druidem na 9 level???(
proste!!!!
Musisz miec fire field rune i fire ball rune. Idziesz do gory niedaleko thais wejdz do niej idz troche do góry jak bedzie cyc to szyblko przed nim uciekaj do wyjscia jak bedziesz w cienkim korytarzy zablokuj go fire fieldem
oczywiscie musisz miec runy zrobione jak zablokowales stan na bezpieczna odleglos najlepiej prawie na koncu ekranu i wal z fire ball jak zalatwisz jednego to idz se na trolle zorob kase kup se runy zrob i spowrotem
no to na tyle
<OSTRZEŻENIE !!! TEN SPOSOB BYL TESTOWANY PRZEZ MOJEGO KUZYNA> jAKOS MU SIE UDALO
Najlepsze to są runy ale wiadomo ze club to jedna z broni dla druida zeby wogole np. na trolle czy goblinki to nie bedzie napieprzal hmmami albo czyms innym dlatego nie ma dla mnie wiekszgo znaczenia to czym sie wali druidem :O
a jak mam skilla sworda na 19 lvl a cluba na 15 to przezucac sie na cluby czy zostac przy swordach ?
zostan w swordach i kup sobie fire sworda.. nie oplaca sie juz przezucac na cluby
Jak masz wyzej sworda to sworda. Szybko 19 clubem nie zdobedziesz, a swordy tez sa dobre (lepsze, lzejsze, ale drozsze).
Na poczatku (8 lvl) morning star dla druida wystarczy czy od razu cos lepszego??
Ja proponuję żebyś poszedł do sklepu magicznego po snakebite rod bo dostaniesz za darmo. Chyba że padłeś i straciłeś to następna 500gp kosztuje.
<---KluU$ek--->
05-02-2009, 22:25
@up
Na huj odpowiadasz na pytanie z przed 5lat?
A nie zauważyłem. (z przed 6 lat...2009-2003=6:baby:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.