Pokaż pełną wersje : Ban
Jeżeli za każdym razem, o każdej porze pisze acc disabled for five minuts tzn ze mam bana ? Ile on trwa ?
Wejdź na tibia.com i tam zobacz czy masz bana. A to co napisałeś oznacza, że kilka razy z rzędy wpisałeś złe hasło, wiec twoja postać jest zablokowana na 5 minut
Moje konto jest zablokowane na 5 minut juz przez 3 dni !!! Przesada nie ?
Dobra - wlazłem na tibie.com i wybrałem ruberę. Pisze coś takiego: This section is temporarily disabled. Moje tłumaczenie: Ten dział chwilowo jest niedostępny. Jakieś prace remontowe ?
Edit: Chciał bym przypomnieć, że mój acc jest disabled juz przez kilka dni !!!
Karol ll
19-04-2004, 17:18
Dobra - wlazłem na tibie.com i wybrałem ruberę. Pisze coś takiego: This section is temporarily disabled. Moje tłumaczenie: Ten dział chwilowo jest niedostępny. Jakieś prace remontowe ?
Dzisiaj z rana chciałem sobie zobaczyć ile ludzi na Danubii, i to samo mi wyskoczyło.
Co do tematu: jeśli kilkakrotnie wpiszesz złe hasło na swój account number, będziesz musiał zaczekać 5 minut by znowu się zalogować. Wszelkie próby wpisywania hasła podzczas tej "kary" spowodują odnowę czasu do przeczekania. Skoro przez 3 dni masz disabled, to znaczy, że albo nie umiesz pisać, albo zapomniałeś hasła.
Mam dobra hasło i wszystko w ogóle - nie wiem co się dzieje !!!
Gonzo von Krenzel
19-04-2004, 17:41
Skąd wiesz, że masz dobre hasło? Może Twoje konto zostało shakowane i ktoś zmienił Ci hasło? Spróbuj wejść w "My account" na www.tibia.com, jeśli tam hasło nie będzie działać to współczuje.
Mr Logest
19-04-2004, 18:39
zawieszenie konta na 5 minut jest gdy wpiszesz 3 x pod rzad blednie haslo do nr konta. To nie jest zawieszenie postaci tylko calego konta i nie ma nic wspolnego z banem, tylko chroni przed automatycznym wstukiwaniem hasel przy kradzierzy konta, wiec labo sam si emylisz wpisujac haslo, albo masz haslo zmienione, albo ktos notorycznie chce Ci zlamac haslo i probuje sil na tzw piechotę..
od 3 dni nie mozna sprawdzac kto jest online na serwerach, bo jak zapewne zauważyliście od kilkunastu dni juz jest jakiś błąd w skryptach na tej stronie i wyświetla niekiedy po dwa razy jedna postać. Widocznie to poprawiają i wyłączyli ten skrypt.
No panic
pozdr.
Thx za pozdr mr loogest
W ogóle wszystkim wam thx !!!
O qrcze moje konto zostało shakowane
trudno
no moze...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
k***** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je***ać hakerów (tak naprawdę to nie hakerzy tylko oszuści albo kombinatorzy)
chlip chlip
przez tych d**** skończyłem grać w tibię :(((((( !!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.