Pokaż pełną wersje : MODY NIE ZAMYKAJCIE TEMATOW JEZELI NIE WIECIE O CO W NICH CHODZI!
A więc niedawno otwarty był temat "dlaczego mi nie działa" i się wypowieddzieliśmy. Aż w końcu wypowiedział sie ozzie dajac link do tematu w którym napisaliscie ze macie w tibi: Cannot connecto to the GAME server. A w temacie dlaczego mi nie dziala chodzilo o Cannot connecto to the LOGIN server!!!!!!!
Jeżeli ktoś sie nie zna to niech nie zamyka. Te dwa błedy to zupelnie inne sprawy. blad z login serverem pojawia sie odrazu przy logowaniu a game server po wybraniu postaci! Więc mody myślcie na przyszłość ;]
A teraz na temat: Nie działa mi tibia. Jak wpisuje swoj numer i acc odrazu mam Cannot connecto to the LOGIN server. Need help ;]
Albo net ci szwankuje, albo serwery nie działają. Albo masz zaznaczony test server login.
zgadam się w 100 % zamknoł po kiego grzyba .Pisząc ten temat chciałem żeby mi wypisali przyczyne z tego tematu :| "Klik" -,- nic nie wynika są same "nie działa mi tibia help -,- " więc może byś pomyślał co ?? -,-
Wkońcu ktoś sie ze mna zgadza :) Po drugie servery są wlaczone. Wszystko mi chodzi z gier online i wogole neta oprocz tibi. I wogole mi nic nie szwankuje :P
Widze że jeszcze mody nie zamknely tematu :)
Edit: A i test servera tesh nie mam zaznaczonego ;]
Mody zamykają tematy jak są głupie albo nie ma wnich już nic do dodania(więc ten powinien być zamkięty).
Mefisto Er
19-04-2004, 22:46
Miałem taki sam problem w szkole...
Cannoct connect to serv...
i obczaiłem po miesiącu że mam firewalla który blokował mi czata port 7171 i inne..(sprawdź czy czat ci działa)
Jak to to samo co u Mnie w szkole to powinieneś mieć ikonkę na pasku obok zegarka:P i tam poszperać...
Jesli nie zadziała to jest możliwość że Admin zablokował Ci port 7171 :(
GANGREL666
Mody zamykają tematy jak są głupie albo nie ma wnich już nic do dodania(więc ten powinien być zamkięty).
Moim zdaniem Twoja wypowiedź jest głupia... chłopak ma problem i chce go rozwiązać a jak nie masz pojęcia co zrobić z takim problemem to nie wypowiadaj sie głupio. Lepiej to przemilcz a nie nabijasz sobie posty "GŁUPIMI" wypowiedziami :/
---------------------
Edytuj plx, ne pisz posta pod postem plx
MODY NIE ZAMYKAJCIE TEMATOW JEZELI NIE WIECIE O CO W NICH CHODZI!
Bez powodu zaden nie jest zamykany i nie bede Ci tego tlumaczyl bo jest od tego specjalny topic.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.