zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gov hunt

limenu
19-04-2004, 19:15
hehe... dzisiaj, przed chwilą(właśnie się lecze)

Miałem akcje z pk o nicku Gov
to było tak:
ide sobie na dwarfy, a tu nagle gościu na 21 levelu do mnie navala... to ja w nogi(głupi w strone dwafów ;p)
i krzycze (no plx).

i nagle, jak z nieba fire field 3 na 3.
to jest hunt na mojego prześladowce.
Ja uciekam,
Preselos Xel Isara Archer idze za mną
(to wielki czlowiek)
i życzliwy daje jeść. jego kumple nadal go gnębią.
I ma deda. Preselos Xel Isara Archer mówi ze teraz będzie hunt na niego.

I właśnie teraz...doszły mnie słuchy że ma dead;p

Miałem farta..
Niech wszyscy wiedzą że Preselos Xel Isara Archer i jego kumple są pogromcami PK!!!

Czary Misio
19-04-2004, 19:26
No miales duzego farta . A temu pogromcy pk trzeba pogratulowac nice boys :]

Adaras
19-04-2004, 21:20
Eee tam....ja tam mam tytuł: Killer Player Killer ;) My job.
A temu Xel'owi założę się, zależało bardziej na zabawie i na loocie :P

]v[ichal
20-04-2004, 09:46
hehe nie kazdy robi to dla zysku/zabawy
ostatnio ide sobie z kumplem z klasy na szkielety (pokazywalem kumplowi gdzie ma expic bo jest noobem)
a tu nagle drugi kumpel z klasy do mnie na priv - "zaprowadz go na fire devile" - a ja "sam go prowadz"
doszedl do nas i wpierw chcial sie pochwalic swoim equipem wylozyl d-hammera - kumpel mu go zabral i wtedy sie zaczeła walka...jak juz 3 kumpel powiedzial ze zginie to ten oddal mu d-hammera (ja bym uciekał:D)
i za chwile zginął z jego rąk - próbowałem go bronic lecz mialem missckilacka...kumpel poległ - potem ten trzeci kumpel zaczoł mnie atakowac - ale zginął (przezylem cudem - zostalo mi 25 hp).Poszedłem sie gdzies schować z4eby minął skull - i na moje nieszczescie idzie 2 kolesi powyzej 30 lvl....jeden mnie zaatakowal ale napisalem"STOP!!"-o dziwo zatrzymał sie i przestał atakowac .. wszystkimi siłami i umiejetnosciami angielskiego probowqalem wyjasnic sprawe...udalo sie..moi "kumple" dali mi 46 biaółych grzybków , 8 ryb i poczekali ze mną az mi minął skull - a gdy spytałem skąd są odpowiedzieli "br" no wiec brazylijczycy nie są tacy źli (nie wszyscy)

Faolitiarna
21-04-2004, 17:19
to się nie darza często;-) dzisiaj się debil brazuca mi chwalił że ma baga bagów na rooku więc od razu przejałem tego baga, sprawdziłem co w nim jest ( były same bagi w bagu lol?) i wywaliłem to do rzeki. :D .
Tamten zaczal najpierw płakac, potem łowił na wędka(nie wiem czy on myślał że to wyłowi czy co :] ) a potem powiedział że ma kumpla na 50 levelu i mnie dojedzie na mainie za wyrzucenie nic nie wartego śmiecia . hue hue hue hue hue hue Polacy broncie mnie jestem Smith Lyonnarian hue hue hue bo mnie brazuca dojedzie 8)

Tikozax
21-04-2004, 17:23
Nom miales farta :) Zycze powodzenia :D

Karwa
21-04-2004, 17:25
Oryginalnie dodany przez Adaras
Eee tam....ja tam mam tytuł: Killer Player Killer ;) My job.
A temu Xel'owi założę się, zależało bardziej na zabawie i na loocie :P

mowi sie player killer killer (pkk)

egg
21-04-2004, 18:11
Oryginalnie dodany przez limenu
i nagle, jak z nieba fire field 3 na 3.

Taki "fire field 3x3" to sie nazywa Fire Bomb.
Są jeszcze Energy Bomb, oraz Poison Bomb.