zaloguj się

Pokaż pełną wersje : ATAK NUDY

Ivellios The Shadowblade
19-04-2004, 21:44
Czy ktoś z was kiedykolwiek miał poprostu dosyć tibii? Wydawała wam się nudna, tylko treningi, zwiększanie skilli, robienie runów, huntowanie trolli?
Jak sobie z tym poradziliście?
Co robić żeby mieć dobre skille i lv a nie nudzić się grając w tibie?
słucham wypowiedzi ;)

Karol ll
19-04-2004, 21:46
Jak mi się odechciewało gry to sobie robiłem przerwę, potem mnie jakoś samo przed kompa sadzało... ;)

Trenując, klepiąc runy można słuchać muzy, pisać sobie na forum, gadać z ludźmi w Tibii - moje sposoby.

Ivellios The Shadowblade
19-04-2004, 21:57
żeby nikt mnie nie zabił przy chwili nieuwagi :)

Avanti Sorcerrer
20-04-2004, 08:37
1. Przy treningu poleca : robie lekcji & uczenie sie , zmywanie sprzetanie trobie nie wsyzskitego co ci starzy kazali....

2. U mnie w domq jako iz ze jestme poor i nie mam wiezy HI Techincsa leci MTV sredni 8 godizn dziennie ... jak gram w tibie a starych nie ma :D

3. Zapraszasz ziomkof od chaty i o czyms gadacie ...

4 Ja czasem telewizor do przedpokoju wysuwam i TV ogladam bezstresowo ....

5. Tak jak wyzej mofiono WWW robisz posty na tibi. pl przegladasz screany itp.

To moje rady BTW. jak dlamnie tibia to gra ktora teoretycznie nie moze sie znudzic bo nie ma konca .... zawsze mozesz byc w niej lepszy ... co czasem doprawdza do szalu :P

BTw. Ja taz przy tibi to "ten tegesz" z kolezanka :D

Shebie-pall
20-04-2004, 08:46
Chyba kazdy ma chwile zwatpienia, po ciezkim trenowaniu i po tym smierc. Ja musze sobie po smierci zrobic kilkudniowa przerwe, a czesto przez miesiac nie gram (zdazylo mi sie to jz dwa razy) :)

Draago
20-04-2004, 08:47
Aby Tibia sie nienudziła i tak trzeba poswiecić pewien okres czasu na trening/robienie runek, puzniej po osiągnieciu pewnych skili można zabrać sie za robienie lvl a gdy ma sie juz odpowiedni lvl to wtedy Tibia sie nienudzi gdyż chodzi sie na hunty i td Ale niemożna mowić o lvl mniejszym niż 40.

Gangrel
20-04-2004, 09:19
Widać żę od nie dawna grasz w rpg online. Tibia najnudniejsza jest przez pierwsze 20-25 leveli a póżniej jest... rzeź!!!:P

Acid Drink
21-04-2004, 04:53
jak mi sie naprawde nudzi przy trenowaniu to se zaczynam robic cos innego na kompi (oczywiscie nieprzerywajac treningu), dobra opcja jest gra np. na "kurniku" - tam jest wiele ciekawych gierek w sieci (np. szachy :P), i fajnie jest z tym ze mozesz sobie zmniejszyc pole strony do efektu zebys widzial tez co sie dzieje w tibii

eerion
21-04-2004, 06:04
Ja mam ten sam ból co założyciel tematu.
Tylko ja jako palek nie mogenp. TV oglądać bo mszę non-stop/co chwilę włóczhnie podnosić.
I to mnie boli :/

Ivellios The Shadowblade
21-04-2004, 07:22
Eerion właśnie spery trzeba podnosić (też gram palkiem). ;(
Boję się troche używać jakiegoś programu z nieokreślonego źródła co podnosi spear'y.
Dzięki chłopaki za pomysły ;)

Avanti Sorcerrer
21-04-2004, 07:48
Plx nie chce za to bana ale chlopaki doloja to ja musze im pomuc ;( Dajcie do mnie PW albo przez gg to wam pomoge w sprawie podnoszenia sperow :D Jezeli komus zalez to nech pisze bo totaj boje sie mofic szczegolly :P

Gewof
21-04-2004, 10:11
KIedys grajac w tibie czulem sie czasami nia zmeczony. Gralem druidem wiec zeby expic potrzebne byly runy(nie mowie o rotach) Wiec stanie i robienie uh'ow zeby potem za nie hmm'y kupic bylo troche nudzace, ale czesto przebywalem sobie na forum, probowalem cos w Photoshopie narysowac, ogladalem tv, pomagalem cos mamie itd. i wtedy czas mijal szybciej :))

julita
21-04-2004, 21:11
Siemka!
Mi jak się Tibia znudziła to po prostu.... nie grałam. :P
Szczególnie u sorców i druidków jest właśnie najgorzej, bo długo musisz runki robić na lepsze potwory, żeby miec coś kasy,bo bez runków też szybko dużo nie zarobisz(zawsze można posprzedawać). Ja mam trochę słaby mlvl, wszyscy mi mówili, żebym sobie porobiła runki żeby chociaż ze 2 mlvle do góry wskoczyły, no i postanowiłam, że tak zrobię. Tylko robiłam runki i robiłam i łowiłam i po jakichś 5 dniach Tibia mi się znudziła, w ogóle mnie do niej nie ciągnęło. Nie grałam ponad 2 miesiące. :( Miałam potem troche słabo ,bo wszyscy prawie znajomi poszli na serwer Titania, no ale miło było pogadać z kimś, kogo nie widziałeś od tak długiego czasu.
Jednym słowem mówiąc myslę, że trochę przerwy od gry jak się znudzi nie zaszkodzi, bo potem gra wciąga tak jak na początku. (tak było w moim przypadku). No a teraz czasem trenię, albo chodzę na nowe tereny. To chyba nafajniejsze z całej gry chodzić na nowe hunty w nieznanych miejscach. ;)
I to tyle(troszkę się rozpisałam) ;P