zaloguj się

Pokaż pełną wersje : FIBULA - SNIEZKI ?

Lady Karolinka
21-09-2003, 22:24
Co sie stalo z sniezkami ? czy to prawda ze to najlepszy sposob treningu .. prosze o udzielanie odpowiedzi z gory prosze o nie wysmiewanie :P

Karol7k
22-09-2003, 12:51
Śnieżki są fajne , ale nigdy ich nie widziałem. :D

Szumek
22-09-2003, 13:03
Z tego co slyszalem to juz sniezek niema bo palladyni ich naduzywali do treningu one mialy 0 ataku wiec nie zadawaly zadnych obraen i CIP -owie je usuneli.
Niewiem czy to prawda jak ktos wie cos wecej to niech uzupelni moja wypowiedz.

Mchl
22-09-2003, 14:41
Z tego co juz bylo na forum wiem, ze sniezki wystepuja na rooku na terenie pacc. Podobno jednorazowego uzytku. Podobno za niezla cene mozna sprzedac. Poszukajcie w tematach, to znajdziecie wiecej.

Berkel
22-09-2003, 21:25
To byl najlepszy sposob treningu. Kiedys liczono skille od wyrzuconych ilosci , a nie jak teraz od blood hitow i palladyni trenowali tylko sniezkami ze wzgledu na ich 0 atak. Z tego powodu CIP'owie wycofani sniezki. A tak poza tym to nawet nie wiem czy jeszcze istnieja sniezki. Ktos moze wie??

MatKus
22-09-2003, 23:47
Powód wycofania śnieżek podał już Berkel, więc się nie będę powtarzał.
Dodam tylko, że po ostatnim update mapy rooka dodali je na nowym terenie dla pacc. spawnują się 2 codziennie, więc są dośćrare przedmiotem. A jak chcesz wiedzieć, gdzie dokładnie są, to looknij se na mapkę rooka w dziale tutorial, a tam masz dokładniejszy opis jak dojść do śnieżek.

A tak po za tym, to od kiedy to śnieżki są profesją? (przenoszę do broni)

Mchl
23-09-2003, 11:17
Oryginalnie dodany przez matkus
A tak po za tym, to od kiedy to śnieżki są profesją?

A o krolewnie Sniezce zapomniales? ;)

Matises
25-09-2003, 21:24
Wiadomo a ja mam jedną sniezke hehe na pamiatke
i tak wogole to kto trenowal kiedykolwiek sniezkami
A jak mozna trenowac teraz jak najlepiej i jakim systemem? :baby:

Pan Samochodzik
25-09-2003, 21:54
teraz trenowaniem sniezkami nie ma sensu bo skill skacze od zadanych obrazen czyli tam co 30 trafien musisz zadac obrazenie czy jakos tak.
A sniezka ktura ma 0 araku to nie da rady chybaze co 29 uderen bedziesz bral 1 spara i perem zadawal obrazenie.

Eddie Rocketluncher
26-09-2003, 12:39
Skoro sposób trnowania się zmienił, to Cipowie powinni je z powrotem wprowadzić do użytku X(

kilerkuba
27-09-2003, 01:34
wszyscy gadaja o sniezkach i krolewnach ale nikt nie pomyslal o szpinaku buuuuuuuu
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

MatKus
27-09-2003, 12:10
Eddie Rocketluncher : i, jak już pisałem, wprowadzili. Jako dość rzadki przedmiot, więc tym lepiej IMHO.

kilerkuba: eee, niekumam żartu chyba.

Magus
30-09-2003, 13:35
FIBULA - SNIEZKI ?

Chyba raczej Folda, Senja lub Vega, bo na Fibuli to ja sniegu nie widziałem.