Pokaż pełną wersje : FIBULA - SNIEZKI ?
Lady Karolinka
21-09-2003, 22:24
Co sie stalo z sniezkami ? czy to prawda ze to najlepszy sposob treningu .. prosze o udzielanie odpowiedzi z gory prosze o nie wysmiewanie :P
Śnieżki są fajne , ale nigdy ich nie widziałem. :D
Z tego co slyszalem to juz sniezek niema bo palladyni ich naduzywali do treningu one mialy 0 ataku wiec nie zadawaly zadnych obraen i CIP -owie je usuneli.
Niewiem czy to prawda jak ktos wie cos wecej to niech uzupelni moja wypowiedz.
Z tego co juz bylo na forum wiem, ze sniezki wystepuja na rooku na terenie pacc. Podobno jednorazowego uzytku. Podobno za niezla cene mozna sprzedac. Poszukajcie w tematach, to znajdziecie wiecej.
To byl najlepszy sposob treningu. Kiedys liczono skille od wyrzuconych ilosci , a nie jak teraz od blood hitow i palladyni trenowali tylko sniezkami ze wzgledu na ich 0 atak. Z tego powodu CIP'owie wycofani sniezki. A tak poza tym to nawet nie wiem czy jeszcze istnieja sniezki. Ktos moze wie??
Powód wycofania śnieżek podał już Berkel, więc się nie będę powtarzał.
Dodam tylko, że po ostatnim update mapy rooka dodali je na nowym terenie dla pacc. spawnują się 2 codziennie, więc są dośćrare przedmiotem. A jak chcesz wiedzieć, gdzie dokładnie są, to looknij se na mapkę rooka w dziale tutorial, a tam masz dokładniejszy opis jak dojść do śnieżek.
A tak po za tym, to od kiedy to śnieżki są profesją? (przenoszę do broni)
Oryginalnie dodany przez matkus
A tak po za tym, to od kiedy to śnieżki są profesją?
A o krolewnie Sniezce zapomniales? ;)
Wiadomo a ja mam jedną sniezke hehe na pamiatke
i tak wogole to kto trenowal kiedykolwiek sniezkami
A jak mozna trenowac teraz jak najlepiej i jakim systemem? :baby:
Pan Samochodzik
25-09-2003, 21:54
teraz trenowaniem sniezkami nie ma sensu bo skill skacze od zadanych obrazen czyli tam co 30 trafien musisz zadac obrazenie czy jakos tak.
A sniezka ktura ma 0 araku to nie da rady chybaze co 29 uderen bedziesz bral 1 spara i perem zadawal obrazenie.
Eddie Rocketluncher
26-09-2003, 12:39
Skoro sposób trnowania się zmienił, to Cipowie powinni je z powrotem wprowadzić do użytku X(
kilerkuba
27-09-2003, 01:34
wszyscy gadaja o sniezkach i krolewnach ale nikt nie pomyslal o szpinaku buuuuuuuu
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Eddie Rocketluncher : i, jak już pisałem, wprowadzili. Jako dość rzadki przedmiot, więc tym lepiej IMHO.
kilerkuba: eee, niekumam żartu chyba.
FIBULA - SNIEZKI ?
Chyba raczej Folda, Senja lub Vega, bo na Fibuli to ja sniegu nie widziałem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.