zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Z summonami na ghoustland??

Novar
20-04-2004, 09:36
Mam taki dylemat. Gram na titani i tam jest dosyc cieżko (wiadomo nowy świat). Mam teraz sorka lvl 19 i mlvl 28. Zawsze gdy chce poexpować to trace najpierw mase czasu na robienie hmmów (takei życie sorka). Ale naszedl mnie taki pomysł: Pójde sobie na ghoust land do takiej jaskini gdzie są same ghoule i scorpiony. Zsumonował bym sobie 1 lub 2 elfy scouty lub dwarfy soldiery (niewiem co lepiej ale chyba scout???), wzął co najwyżej 1 bp hmmów i expował tam tylko z summonami. Jak myślicie czy to dobry pomysł??? AAA
gram pierwszy raz sorkiem (wogule postacią magiczną) i nie wiem jak to jest z summonami. Prosze doradźcie coś!!!

Novar Bladestorm
Sorcerer
lvl 19 i mlvl 28

Gewof
20-04-2004, 21:57
I radzil bym kupic od jakiegos druida bp ih'ow zeby czasem uleczyc swojego summona poniewaz one same sie nie lecza a jezeli oberwie kilka razy to moze zginac.

Avanti Sorcerrer
21-04-2004, 08:46
1. Jeszcze sie pomencz i zrob 20 lvl = Mino Archer
2. Wez kilka parceli i zablokoj archery zeby nie zostaly poisioned
3. uwazan bo ghule przesswoja parcel i moga za....ebac twoje archery

btw. gddy ja ide na hunta z summonami kupoje MF'y zeby szybko miec 2 summony + troche many ... nie warto czkeac az ci sie uzbiera 400 many .. ;P to prawie godzina ? :P

Hinol
21-04-2004, 21:26
Moim zdaniem nie potrzebne są Ci summony. Będą Ci tylko expa kradły. Uważaj na scorpiony. Zakup antidotum. Jak sie boisz, że bedzie full resp to weź kilka GFB, a tak pozatym to HMM oczywiście. 8: