Pokaż pełną wersje : master, elite, royal, elder...
Czarny Sorcerer
20-04-2004, 15:12
po Tibi chodzą plotki, że jak nie masz pacc to mozesz byc jednym z nich tyle ze trzeba miec 20 lvl i cos zrobic...historie sa wymyslne...zabic smoka...isc do carlin do krola i mowic: hi, promotion, yes...to jak to jest??? mozna byc masterem itd. w przypadku gdy sie nie ma pacc??? ?(
Żeby zostać elite knightem/royal paladinem/elder druidem/master sorcererem potrzebujesz 20 lvla, 20k gp i pacca. Musisz pójść do króla w Thais/królowej w Carlin/imperatora w Kazordoon i powiedzieć (napewno nie "hi" :P) hail king/hail queen/hello emperor, promotion, yes. Dzięki temu szybciej będzie Ci rosło hp&mana i przy śmierci będziesz tracił 3% mniej expa&skilli.
Kuba-Knight
20-04-2004, 15:36
Czy mozna kupić pacc za GP ???????? :] ?( ?( ?( ?(
jak by co to dajcie tu posta czasem tu lookam to może zpobacze odpowiedz na swoje pytanie :D
Czarny Sorcerer
20-04-2004, 15:39
no szkoda, ze free account nie maja zadnych udogodnien ale pacca sobie nie bede kupowal bo wedlug mnie to strata kasy chyba ze juz naprawde nie ma co zrobic z forą. Kurcze a Ci z pacc to maja za dobrze :P jeszcze moze niech na rooku od razu maja magic plate armor to w tedy w ogole bedzie gites...chyba kupie pacc za tibijska kase... wystarczy 5 ryb???? :P
SELL BP OF USED TORCHES FOR 10k!!! MSG ME FAST!!! :D
Ja mam na pszyklad Royal palladin i elite knight.
Na royal palku mi 1 mana leci na 6 sec i 1 zycie na 6 sec,
Na royal knightcie mi 1 zycie leci na 4 sec i 1 mana na 12 -.-...
A z master sorcem i elder druidem jest tak: 1 mana na 4 sec i 1 zycie na 12 sec...
Z tego wniosku jednak royal pally najwiecej zyskuje.
Chyba cos ci sie pokrecilo Fkk. :P
zwyklym knightem jedna mana leci co 12 sekund, na elite leci co 10. U druida i sorca na odwrot, zycie leci co 12 sekund a z promocja co 10. Jestem w 100% pewien tego, co wlasnie napisalem. :)
No to zle myslisz u knighta niezmienia sie szybkosc regeneracji many!!!!!!
Vodinesi
22-04-2004, 14:55
Ostatnio słyszałem plotkę, że facc na 40 levelu też moze mieć promocję...
Chyba ściema nie?
Ostatnio słyszałem plotkę, że facc na 40 levelu też moze mieć promocję...
Chyba ściema nie?
Na bank ściema... :D i to najwiękasza jaką słyszałem! Lvl nie ma tutaj nic do rzeczy (pozatym że trzeba mieć 20+) bo i tak trzeba mieć pacca!
Niemiertelny
30-04-2004, 12:08
zeby miec royal/elit/elder/master trzeba miec na 100% pacca a co do tego ze zycie i man uzupelnia sie szybcie to wiem tylko ze palkowl uzupelnia sie co 6 secund 1 zycia i 1 many
a co jak ci sie skonczy kasa na pacc'a ? czy twoja promocja wygasa czy zostaje dalej i grasz na facc ale z promocja?
re up
promocja wygasa, ale po ponownym wykupieniu pacca masz odrazu promocje oraz czary (dostepne dla pacc, ktore wczesniej kupiles) bez ponownego ich wykupywania
Artuditu
01-05-2004, 19:50
Nie da sie jakby sie dalo to bym mial :D
Matheous
01-05-2004, 22:11
Elite Najtowi i sorc/druid z promo spada czas regeneracji i tego i tego z 6/12 na 4/10 wiec wez nie gadaj:P
Trzeba miec pacca na 10000000000000% bo nawet na tibia.com jest takie cos napisane...(gdziestam kiedystam widzialem:P)
Guardian Of Mainland
03-05-2004, 00:11
czy mozna kupic pacca za gp, jak to za ile
Można kupić pacc'a za GP ale najlepiej kupować od zaufanej osoby, która Cię nie okantuje. Ty jej wysyłasz ileś tam GP (mi ostatnio zaproponowano 20k) i tamta osoba wysyła za Ciebie realną kase. Tak jak mówiłem najlepiej kupować od zaufanych osób. Aha i ten sposób kupowania pacc'a jest nielegalny.
Mr Logest
04-05-2004, 16:54
Oryginalnie dodany przez Raul
Można kupić pacc'a za GP ale najlepiej kupować od zaufanej osoby, która Cię nie okantuje. Ty jej wysyłasz ileś tam GP (mi ostatnio zaproponowano 20k) i tamta osoba wysyła za Ciebie realną kase. Tak jak mówiłem najlepiej kupować od zaufanych osób. Aha i ten sposób kupowania pacc'a jest nielegalny.
nie tylko nielegalny co grozi banem,
a 20k za paczka to zdecydowanie wałek jest, bo taniocha straszna..
stawka 70+k ma już znamiona szczerego kontrahenta..ale mimo wszystko ostrożnie i czujnie trzeba postępować, bo przecież ktoś kto wpłaca do 14 dni może wycofać pieniążki 8o
życie/mana przed promocją ........... po promocji
knight.....................6/12...........................4/10
palladyn.................8/8.............................6/6
sorcerer................12/6............................8/4
druid.....................12/6............................8/4
Jak do tego dodać life ringi to dopiero jest zabawa :D
po co zakładacie co chwile takie tematy, to wszystko pisze w dziale Tutorial, link:
http://www.tibia.pl/tutorial.php?tut=301
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.