zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co sie dzieje?

Sketh
20-04-2004, 21:06
Dzisiaj jak wiadomo byl Update...
wiec o godzinie 19:42 chialem sie zalogowac na moja postac na Solerze...ale ona byla OFF... zalogowalem sie wiec na postac na Harmonii... jakies 20 minut potem sie wylogowalem ... i probowalem na Solere bo ta byla juz na chodzie... ale pisalo ze nie moge podlaczyc w tym samym czasie 2 postaci... sprawdzilem co sie dzieje na Tibia.com ale tam postac jest ciagle ONLINE ale ja sie juz wylogowalem dawno i powinna byc OFFLINE wiec.... ...... O co tu (cenzura) chodzi???
jesli komus sie pojawil wczesniej ten blad i wie jak takie cos naprawic niech powie :|

eerion
21-04-2004, 06:05
Mi także to czasmi wyskakuje.
To jest taki mały błąd- zredsetuj kompa, albo poczekaj chwile.
Ja zawsze robie to pieerwsze i mi działa wszystko :)

Gonzo von Krenzel
21-04-2004, 08:45
Hehe. Totalnie bez sensu resetować komputer, ponieważ to nie jest Twoja wina! Poprostu jak masz dwie lub więcej postaci na jednym koncie i wylogujesz się pierwszą i odrazu będziesz się chciał zalogować następną wyskoczy komunikat o tym, że nie możesz grac dwoma postaciami. To jest spowodowane tym, że troszkę czasu musi minąć aż do serwera dojdzie sygnał, że postać się wylogowała i serwer to zinterpretuje. Myśle, że to jest takie małe zabezpiecznie przed MC. Konkludując poczekaj najwyżej minutke i się loguj. Jak nie zadziała, może dałes EXIT ?