Pokaż pełną wersje : dziwny bug po wczorajszym update ( to nie jest FAKE)
http://img6.photobucket.com/albums/v20/corner324/100_fist.jpg
TO NIE JEST FAKE< NA SETIO BYLO NA PISANE 100 !!
tak, dzisaj jusz nie mam 100 tylko normalny 24 ;/
to był poprostu jakis BUg, ale kto b nie kciał miec taegiho BUga np z m levelem, bug distansem :D
hmmm...ciekawe :) nie wiem czemu tak sie stalo, ale wyglada podejzanie, probowales sprawdzic swoja sile piesci?
Avanti Sorcerrer
21-04-2004, 06:54
No wlasnie ... prubowales sie z kims na piasteczki zmierzyc ?? :> Boshe jak bym dostal 100 m lvl na 1 dzien to HoHoHoHoHo...... odrazu na demony mimo ze mam 32 lvl ;p
HEHEH fajnie to wygląda, niewygląda to na jakiś fotomontaż ale lepiej jak by dali tobie 100 dista albo 100 sworda wtedy byś mógł powalic :P
nom,m pruboałem :P, ale bez rezultatu, prawdopodobnie to był tylko jkaus graficzny BUG, i powtarazm jeszcze raz to nie jest FAKE
Mr Logest
21-04-2004, 09:22
obawiam sie ze z 100 skillem fista nie wiele mozna zdzialac, ja mam 42 skill i leje nawet ghoula ale chwilke to trwa
hehe jak zwykle po updacie :) ale fajnie że byleś na tyle mądry żeby zrobić ss'a i dać go na forum :D (ja bym sie zaczął zastanawiać sam i zanim bym się skapnął, że mogę to dać na forum żeby przedyskutować z innymi to bym miał juz z powrotem moje 11 :D )
Nieżle...zabiłeś coś w tedy...i czym prędzej zgłoś to cipom....
CIPy mogli dać Test Servera. Nie dali to teraz mają bugi.
FAjnie by było jakby mi dali 100 dista< żeby zostalo na stale :D
Toony Knight
21-04-2004, 17:26
Oryginalnie dodany przez salata
TO NIE JEST FAKE< NA SETIO BYLO NA PISANE 100 !!
tak, dzisaj jusz nie mam 100 tylko normalny 24 ;/
to był poprostu jakis BUg, ale kto b nie kciał miec taegiho BUga np z m levelem, bug distansem :D
Ja myśle, że np: Bubble by takiego nie chciała z lvl :P
Ale ze swordem, shieldingiem, czy mlvlem to każdy by chciał (wyjątek - Smoked). Gorzej by było, gdybyś dostał 100 expa!
hyhy...nie ładnie używać tibi gg...może nie wiesz ale za to można dosteć bana...
Hmmm...dziwne. Fotomontaż to raczej nie jest. Pewnie jakiś błąd. Aha...ładnie jest tak oszukiwać...tibię gg się ma włączoną...hehe. 8)
Bobercjusz
21-04-2004, 22:30
Nie wiem czy jest "odpalona" tibia gg ale to raczej przez nią. Wstydził byś się używać takiego czegoś z takim eq. A bug jak to bug. Nieszkodliwy (18exp) :D
Hehe, czyli to prawda.
Kolega mówił, że miał 225 fista, ale potem minęło. Teraz mu wierzę.
WOW!
Tez tak chce! jak bym mial 100 sworda to odrazu ide na skolo z dl :] Dzis rano zobaczylem tez Bug ale na Tibia.com (TO nie Foto~)
http://www.gdynia.mm.pl/~graban/tibia/z(040422-091830-71).jpg (zwruc uwage na liczbe osób on line)
Hehe zostawie to bez komentarza
Ale tyle osob online to niebylo by gdzie exepowac to jakas sciema D::D
Wieczny Pustelnik
22-04-2004, 21:02
Nieładnie używać tibii GG. Ale ten distance to ci wierze ja kiedyś wlogowałem się do tibii (na test servie) inna postacia ale sie ucieszylem gdy mialem 36 lvl. :]
medevial
22-04-2004, 21:18
Nie najgorzej :]
Zuper Hero
03-05-2006, 17:40
Interesujonce probowales kogos walnac z piesc...
OMG ALE NOOB
po co odświerzasz temat;/
suchyxxx
03-05-2006, 17:55
Lol to raczej fake bo widać w eq noszony że ma starego dragon shielda a dragon shield inaczej wygląda-poprostu walnoł sobie fake.
up@ ten ss jest z przed 3~ uptadetów...
co do kolesia to n/c... najpierw powinien sie nauczyc polskiego, puzniej nauczyc korzystania z forum(nie odswiezamy starych tematów..) i dopiero wtedy pisac na forum.. po prostu n/c.. (oczywiscie mówie o tym co odswiezyl temat ;))
Pacjenteczka
03-05-2006, 18:27
powinien sie nauczyc polskiego[QUOTE]
[QUOTE=Kuśnier xD]puzniej
Najpierw to ty sie naucz pisać po Polsku, ponieważ pisze sie "później"
@topic
Nie wiem co o tym sądzić :D
Astistan
03-05-2006, 21:49
ten blad jest spowodowany tym ze ma tibieGG
kamil35s
04-05-2006, 15:52
Interesujonce probowales kogos walnac z piesc...
"Interesujonce" (Słownik plx?) może spojrzaj byś na datę założenia tematu a nie odpowiadasz na temat założony 2 lata temu? X(
Skoro temat i tak juz jest (niepotrzbnie) odswiezony to i ja sie wypowiem.
"Interesujonce" (Słownik plx?) może spojrzaj byś na datę założenia tematu a nie odpowiadasz na temat założony 2 lata temu? X(
Tylko kogo do cholery obchodzi ze zrobil blad ? /:
Nie nauczysz go a sam tez pewnie czasem zdarzy ci sie błONd co nie ?
Wiec nie doczepiaj sie do innych.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.