PDA

Pokaż pełną wersje : nie wiem jak to nazwać

Volkirk
21-04-2004, 09:09
dziś rano włączyłem tibie.byłem w depo,zobaczyłem jakąś laske.klikam prawym klawiszem myszki na jej postać w celu zobaczenia jej lvl lecz gdy kliknołem na nią pokazał mi sie wokuł niej czerwony kwadracik jak przy ataku.Tam gdzie są komunikaty (np.Sorry,not posible, czy jakoś tak)pisąło mi w przetłumaczeniu na polski:nie można zaatakować innej postaci w bezpiecznej strefie.O co chodzi??

P.S podczas pisania nasuneła mi sie myśl ze z Secury zrobili server z zabijaniem innych postaci?? ?( ?(

Jagger
21-04-2004, 09:14
Na securze zawsze tak bylo i bedzie.
Mozesz na kazdym dac atak, ale pozniej serwer odrzuci ten pakiet o atakowaniu i wysle ci informacje, ze nie mozesz zaatakowac danej postaci. Mozesz sie najwyzej popodniecac tymi czerwonymi kwadracikami lub strzelaniem runami w gosci, ktore i tak nic nie robia ludziom. :)

Volkirk
21-04-2004, 09:23
widocznie mnie nie zrozumiałeś.Niechciałem dać prawy przycisk i Attack tylko prawy przycisk i Look ale tak sie nie stało bo po naciśnięciu prawego przycisku myszy odrazu mi sie pojawił czerwony kwadracik

Jeszcze raz pytam- O co chodzi??
Mozę niektórzy z was chdozili do szkoły i wiedzą co to znaczy czytać ze zrozumieniem

Mr Logest
21-04-2004, 09:38
po update mozliwe ze ci ustawienia Tibii przeszly na Tibia Classic Control

wejdz do menu i do console, i zmien sobie poprzez odhaczenie "Tibia classic Controls" ..wtedy wrocisz do swojej ulubionej wersji kontroli gry.

btw. ja kiedys nie wiedzialem co to jest TCC i przelaczylem sobie to to, stoje pod depo i widze kolesia, chcialem go oblukac i lup go włocznia... ...ze skullem, ale nie chcial mnie lac...w koncu 11 lvl bylem wiec jak sie okazalo ten 43 lvl sie wydygal pewnie :P

Volkirk
21-04-2004, 09:41
dzięki wielkie MR Logest.Dobra idem grać w tibjuchne.