Pokaż pełną wersje : Vampirki
No więc tak: czy podołam solo na vampirze (jednym)[hmm+garlic neck+mana shield]? moj char to: 31(37mlvl) master sorc
po ile srednio bedzie mnie bil ?? duzo hmm bedzie schodzic na jednego?
To za ile będzie cie bił zależy od zbroi jaką nosisz. Oprócz zwykłych uderzeń będzie wysysał życie i paraliżował. Obrażenia za ponad 100 to normalka.
Faolitiarna
21-04-2004, 17:47
Ech... Uważaj na niego bo zapierniczy się szybciej niż ty jego i tylko będzie: Let me kiss your neck!
Yeb Yeb Yeb Yeb
You are death.
Jak masz lagi to nawet nie myśl o nim ;-)
Jak nie masz to idziesz na własną odpowiedzialność
Na single spawnie bardzo łatwo rozwalić vampira z fire bomby - schodzisz, szybko bomba prosto w niego i odrazu wracasz, tak, żeby stał ciągle na środku bomby. Potem tylko czekasz na expa (możesz w międzyczasie bić bh&ghoule). Niestety to trochę wolny sposób, ale nie stracisz hp na vampku :))
@Androj
wampir wybiegnie tam z fire bomby... chyba ze obrzucisz to pomieszczenie cale w ogniu
Oryginalnie dodany przez Kicia
To za ile będzie cie bił zależy od zbroi jaką nosisz. Oprócz zwykłych uderzeń będzie wysysał życie i paraliżował. Obrażenia za ponad 100 to normalka.
Jesli mam garlic neck. to chyba mnie broni przed life drainem, Am i right?
@Ozzie
Jeśli wyjdziesz odpowiednio szybko to nie wybiegnie. Wiem, bo sam tam huntowałem w taki sposób.
@dzg
Garlic tylko zmniejsza obrażenia od life draina.
To miałem na myśli, więcz garlic. neck. by mi po 100 bil?
Oryginalnie dodany przez dzg
To miałem na myśli, więcz garlic. neck. by mi po 100 bil?
Bijac z GS vampira obrywam po 0-90 ze zwyklego ataku i 0-130 z life drain, garlick necklate ochroni cie przed ~10% life drain (czyli w porywach 15 damage mniej :) )
Cambo vampira to ~250 - czyli nie potrzebujesz mana shield.
Na single spawn nigdy nie widzialem sorca samego polujacego (na Secura), jak juz cos to zwykle sa tam rycki 45+ lvl. Ale na single spawn exp glownie zarabia sie na potworkach po drodze do vampira, jak chcesz expic na vampirach to lepiej z blokerem do Vamp Hell.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.