Pokaż pełną wersje : Magic Hat vs Hat of the Mad
Pisotonus
01-09-2005, 15:54
Witam wszystkich w Powszechny Dzień Żaloby Dzieci i Młodzieży (01.09) !!!
Mam okazje wybrac (dzieki koledze dla ktorego robie runki - pozdr Chris Lowe !!! :p ) miedzy Magic Hatem i Hat of The Mad .
Ktory wy byscie wybrali drodzy forumowicze (i froumowiczki B) ) i dlaczego ??
Czy Hat Mad (Hat of the MAD) albo Magic Hat cos daja (np. zwiekszaja sile twoich czarów itp.) ??
Czy Magic Hat mozna zaliczyc do rare ??
Dzieki z gory za wszytskie odpwiedzi !!!
POzdrawiam !!!
Czapki nie roznia sie miedzy soba oprocz nazwy.
Obydwie mozna zdobyc z 2 questow.
----------------------------------------------------------------------------
Czy Hat Mad (Hat of the MAD) albo Magic Hat cos daja (np. zwiekszaja sile twoich czarów itp.) ??
Nie... Maja tylko wartosc kolekcionerska i ozodba do domu
Krzysztov
01-09-2005, 18:02
Hat of the mad bierz, ma wiecej arma, kumpel go sellnol za 7k ;), nie wiem po ile chodza, ale mialem kiedys, bylem pallem (ale juz nie jestem i gram druidem), lekkie, ma 3 arma, bo po co wiecej, ale jak sie wkurzylem gdy mialem laga i DS zawalil mi za 140 to zmienilem na crusa ;), podsumowujac: ja bym wziol hat of the mad. I zadna czapeczka nie daje zadnych sil nadprzyrodzonych :P. Nie zwieksza sily magicznych ani nie odpiera jakichs atakow (nasuwa mi sie na mysl topic z green tunic :P). Po prostu: zwykle czapeczki, magiv hat- 1 arm bodajze, hat of the mad- 3 arm chyba ;). Dziekuje.
To nie zadna forgotenka, tu fire sword nie zadaje obrazen od ognia itp.
Bierz to co ma wiecej arma jesli zamierzasz uzywac. Jesli chcesz spylic popytaj sie na help/znajomych ile jest to warte.
Knight Patryk
03-09-2005, 12:38
Hat of the mad bierz, ma wiecej arma, kumpel go sellnol za 7k ;), nie wiem po ile chodza, ale mialem kiedys, bylem pallem (ale juz nie jestem i gram druidem), lekkie, ma 3 arma, bo po co wiecej, ale jak sie wkurzylem gdy mialem laga i DS zawalil mi za 140 to zmienilem na crusa ;), podsumowujac: ja bym wziol hat of the mad. I zadna czapeczka nie daje zadnych sil nadprzyrodzonych :P. Nie zwieksza sily magicznych ani nie odpiera jakichs atakow (nasuwa mi sie na mysl topic z green tunic :P). Po prostu: zwykle czapeczki, magiv hat- 1 arm bodajze, hat of the mad- 3 arm chyba ;). Dziekuje.
hahah i po co ci bylo zmieniac jak pierw 2 hity ida na shield ... wiec shield jest najwazniejszy a helm malo wazny do obrony
hahah i po co ci bylo zmieniac jak pierw 2 hity ida na shield ... wiec shield jest najwazniejszy a helm malo wazny do obrony
Znawca sie znalazl hihihi
Armor wiecej robi niz tarcza tarcza tylko wspomaga
bartox1115
03-09-2005, 23:16
tarcza jest najważniejsza przy blokowaniu 2 potworów , jesli więcej blokujemy to reszta idzie na zbroje i inne rzeczy więc tarcza the best
Popiemu chyba chodzilo o to ze nie tylko tarcza broni a jeszcze armor dodatkowo... a nie ze tylko armor
Pisotonus
04-09-2005, 21:51
:)
Dzieki wszytskim rozwialiscie moje watpliwosci :)
pozdrawiam
lepiej wziasc magician hat, juz nie mozna go zdobyc nie kupujac go a hat of mad jest "jeszcze" dostepny z questu
Phoelerius
12-09-2005, 20:34
Lepiej kupic Crown Helmet, ma więcej arma(7) a Magican Hat/Hat of the Mad Mage nie zwiększają ani nie zmniejszają obrażeń od magi. To tylko takie ozdoby. Magican Hat istnieje tylko na starych serwerach, na Antice jest warty ~20K, nie można go już zdobyć.
Hat of the Mad przyspiesza regeneracje many
Isildur Palek
13-09-2005, 10:22
LOL ?
... przyspiesza regneracji many buahaha .... oczywisicie wybierz magic hat.. poniewaz nie zdobedziez go z twoim i lvl i to jest rar. ( chyba z rahemosa , nie pamietam)... e sprzedasz go za wieciej .. ale na twoim miejscu zostawil bym sobie magic hata..
Nic nie daja!!!!
Sa tylko do ozdoby moderator powinien zamknac ten temat juz dawno zamykajac tez dyskusje :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.