Pokaż pełn± wersje : Hunter
Chciałbym se na niego zapolować jako Knight 25 lvl 50/45 ale nie wiem gdzie jest, może jaka¶ mapka z pojedyńczym respem?
Pani Czarodziejka
22-09-2003, 08:35
Czyz nie szybciej by bylo wcisnac szukaj i wpisac hunter? No ale dobra. Hunter siedzi sobie na takim wzgorzu miedzy ab carlin i kazo. Z tego co wiem jest jeszcze na pohu, ale nigdy sie tam gleboku nei zapuszczalem.
EDIT: Jak ja ostatnio zachaczylem o hunterka to sie wnerwilem bo mi pociagnal za jakies 6x... to mu oddalem ;p na strzala byl : )
Hunter jest na tej gorze o jakiej mowila pani czarodziejka, ale tam jest tylko jeden. Wiecej jest na polnac od jaskini cycow kolo thais. Zobacz na mapie respawnu. Tylko ze tam moga byc 2 naraz a z taka ilosica to sobie nie poradzisz raczej. Chyba ze masz duzo uhow. Ja walczylem z 2 hunterami naraz na skilach 61/57 i zuzylem 2 uhy.
Warlok Lol
22-09-2003, 08:56
Na wiezy w zamku jest 1
Na PoH tez sa raczej pojedynczo choc daleko nie chodzilem bo mnie Gs pogonil;)
Wzgorze pod Ab sa 2 chyba
Outlaw camp prawie padlem na 39 levelu!!!!!!!!!
bo byly 3 huntery i 2 ww:D
Down:
ino posty nabijasz tosz wiem ale opisalem troche wiecej
Na przyszlosc:P
Pani Czarodziejka
22-09-2003, 08:57
Tosz on pytal o 1 huntera no nie? :)
[I]z pojedyńczym respem?
Pozdrawiam
zawsze po jednym jest kolo ab na skale tam gdzie na cycki isc cycki sa na 2 poziomie a hunter na 3
Tu masz mapke.
http://republika.pl/szumek20/images/hunter.bmp
Jest tam pare Hunterow ale powinienes se poradzic
dzieki, sprobuje z ta mapka, ale najpierw ide na gore kolo ab i kaz jak ja znajde i to z bp ihow bo nigdy nic nie wiadomo, wiedzma niby spoko a jak mnie zaczela jarac to na zoltym wyszedlem z wolf tooth chain ;p
Pojedynczy resp znajdziesz w zamq na wierzy na prawo od wierzy zerka. I koło Ab na górce, ale radze ci potrenować...
ej kolgo ja ci radze isc spoko zabijesz !!!!ja mam 17 lvl i mam skille 43/37 ale zabijelm jush na 15 lvl !!!wiec spoko tylko ja ci radze isc na zamek kolo Ab !!!poniewaz jest w malym pomieszczeniu!!! 8)
hunter to zje...... przeciwnik za malo expa i jest za silny
PS; radze jak sie wybieracie to z uh-ami :D:D
nikt sie nie pyta czy to zjebany przeciwnik czy jak.Wiem gdzie jest pojedyńczy respawn huntera za mostem dwarfów jak sie idze na carlin sa takie góra trzeba w lewo skręcic na takiej góracy występuje jeden hunter
to prawda!!! najlepiej isc na zmek mino tam jest w malym pomieszczeniu i nie strzela z duzej odleglosci a wiemy o tym ze zanim do niego sie dobiegnie to moze zabrac z 80 hp albo i wiecej jak zdazy 2 razy strzelic, a na zamku nie ma gdzie biegac wiec latwo i pryjemnie go sklepac
Yaviimaya
26-09-2003, 22:42
Stary spoko ze dasz rade,nawet na perfekta go zabijesz
Ic najlepiej na zamek kolo ab' ja tylko tam bilem huntery gdzie indziej sie balem :P a rada co do huntera :
uwazaj bo ten typ jest bardzo dziwny raz na perfekta go lejesz a raz musisz uciekac.Na czerwonym hp leje jeszcze mocniej wiec wtedy najbardziej uwazaj!!!
Eddie Rocketluncher
26-09-2003, 22:47
Na takim lvlq możesz też siepać cyce :)) . Jak nie sam to bierzesz pallaka / maga (on nawala i ucieka, cyc go goni) a ty cyca od tylca 8) . Tylko uważaj, bo podobno potworkom skoczył iq (nawet cycom :D )
Mori aka ice
28-09-2003, 19:38
@up
Wniosles cos nowego do tematu idioto? Chyba wyraznie pyta o huntery.
@gasior
Jeszce w podziemiach outlaw camp podobno latwo knightom zabic huntery.
Alchemiko
28-09-2003, 21:02
Co do IQ Potworkow...
To nie wiem, bylem w Orc Fortess (Temat w Zdjeciach)
i jakos nie zauwazylem tego zwiekszego IQ :-)
Moze to tylko przereklamowany bajer.
jak zobaczysz czerwonego hunterka to se odpusc :D
Black Leader
29-09-2003, 22:47
1 huntera masz na skale koło Ab. Kilka jest w Outlaw Camp.
Czy to normalne, że z huntera wypada dragon necklake??? Jeżeli nie to mam fuksa :D
kordek40
02-11-2011, 20:51
jeden hunter jest w zamku obok ab
O ku#*$%rwa
Pierwszy raz widzę temat odkopany sprzed 8 lat :o
O ku#*$%rwa
Pierwszy raz widzę temat odkopany sprzed 8 lat :o
No co :D kolega się bawi w archeologa
Bubusiek
03-11-2011, 03:08
Haha ja piernicze, tez zaczynam tak czytac ten temat (nie spojrzalem poczatkowo na date) i tylko takie WTF ;) - w koncu kto w tych czasach chcialby bic pojedynczego huntera.. Kiedy¶ takie polowania dostarczaly dobrej rozrywki i wrazeń, a dzi¶ bicie demonów jest nudne.. ;)
Stare dobre czasy ahh.. :)
Mroczny_Angel
03-11-2011, 11:48
jezu jak on sie do tego dokopał Oo?
Złota łopata archeologa ;o
Szczur_Guardii
03-11-2011, 15:31
czy to nie jest przypadkiem rekord swiata ?? 8o
jeden hunter jest w zamku obok ab
i tyle na ten temat 8o
:D
Goldisek
04-11-2011, 20:24
Gratuluje użytkownik który odkopał ten temat otrzymuje złot± łopatę archeologa
http://www.animalcrossingpost.com/images/AC_GoldenShovel.png
Mroczny_Angel
04-11-2011, 23:44
nie powiem nie powiem.. ladna grafika:D prawie jak oscar<3
a wogole po co ubijac jednego huntera i ryzykować ? :P wystarczy lag albo freez i ded :P ludzie maj± dziwne sporty w Tibi ^^
Widzew77
25-12-2011, 18:16
na pohu masz 2 huntery
Podziękujmy Slythii za "genialny" pomysł ożywienia forum. Gz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.