Pokaż pełną wersje : Wiezowiec
Cor Tibiarz
01-09-2005, 21:12
Coz nie mam powodzenia w grafikach, ale nudzilo mi sei i postanowilem cos wykombinowac, grafika 100% robiona w paincie, co zreszta widac pod lupa xD
oki do rzeczy:
http://img28.imageshack.us/img28/7590/dom1lm.png
blz comment
dap-galothij
01-09-2005, 21:20
Mało ambitne;) Trochę też mi się wydaje niezbyt cieniowane. tylko latarnie okolice jezdni. No i te drzewka, ktorych nie widać:)
Chociaż w gruncie rzeczy, tam chyba nie ma co cieniowac:P
Nawet ładne. Szkoda że drzewa są takie małe
Randlemen
01-09-2005, 22:33
Całkiem ładna praca. Wystarczy dorobić jeszcze cienie latarni i bedzie naprawdę dobrze. Mógłbyś na wyzwania dorabiać coraz to więcej detali ;)
Cor Tibiarz
02-09-2005, 12:43
Chociaż w gruncie rzeczy, tam chyba nie ma co cieniowac:P
Nom nie bylo za bardzo czego cieniowac, wiec chociaz lampy zrobilem, ze swiatlo daja :P
:evul: Pozdro :evul:
Dj Nekro
02-09-2005, 13:12
Mnie sie Podoba, chyba sobie tez takie zrobie:)
Cor Tibiarz
02-09-2005, 16:07
Mnie sie Podoba, chyba sobie tez takie zrobie:)
oki jak zrobisz, wyslij mi w prywatnej wiadomosci, albo powiedz w pv ze zrobiles plx
YoSHi_DRaGGy
03-09-2005, 03:27
Niezłe musze przyznać. Spróbuj zrobić coś podobnego ale z zastosowaniem perspektywy człowieka :P wtedy to by naprawde wyglądało kozacko :)
(mam tu na myśli tak jakbyś to widział stojąc powiedzmy przed ulicą) no i by przydało sie dodać jeszce kilka rzeczy bo naprawde jest troche za dużo pustej przestrzeni naokoło wieżowca :P pozatym mógłbyś też poprawić ulice bo moim zdaniem pierwsze niedociągnięcie tutaj to właśnie ta ulica... lampy są spoko ale ta polska droga (zapewne :P) ciągnie sie prosto i ciągnie... a przecież w mistach też są skrzyżowania? :P Więc pracuj kombinuj czego brakuje czego jest za dużo co należy poprawić <etecera etecera> a dojdziesz do perfekcji :P
P.S.: Chłopie tak wogóle to oszalałeś... paint? zostaw to w świętym spokoju i ucz sie obsługi flasha! Bo naprawde patrząc na ten rysunek mam wrażenie jakby to był kadr z animacji flashowej :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.