Pokaż pełną wersje : Demony Furora (Nice LOOT)
Wybralismy sie z kolegami na Demony.
To był mój pierwszy demon hunt.
Życze miłego oglądania.
http://rapidshare.de/files/4616962/demki.rec.html
Player Killer
01-09-2005, 23:49
Zaje*** filmik ;) Loot po prostu cudowny, początek i końcówka są najlepsze. Dla takich chwil warto grać. Gratz gratz gratz dla tych panów ^^
Pozdro -> Feradrey :)
Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account
Ruszyc sie!Kazdy chce ogladnac ;s
"Nice Loot" malo powiedziane :] Wielkie Gratzzzzzz
Aztec900
02-09-2005, 10:34
fajnie oglądać panów z furory w akcji szczególnie że też na furorze gram ale Big GRATZ lootu i wogle super filmik
Tychanowicz
02-09-2005, 10:35
No nieźle jak na pierwszy raz :) Gratulacje.
Zazwyczaj nie ściągam filmów powyżej 3-4 mb ale dla was zrobie wyjątek ;) .
Mam nadzieje że będzie warto.
Filmik Naprawde długi. Bardzo dobry loot :D gratz chlopaki.
Hot Sauce
02-09-2005, 12:18
Filmik za***isty! Gz lootu ziom. Takie cos z pierwszego demona!! GZ!
Chaos Palladyn
02-09-2005, 13:21
O boze -.-
Dark Blondi
02-09-2005, 13:49
Chaos ***ana ****o :<
@Chaos: Teraz tylko czekac jak zrostaniesz zbesztany za zdrazdenie lootu.
EDIT: Juz za pozno ;)
Nice 2 F-axy,G-legsy,MMs,Gs Jeszcze raz nice:D
Dzieki -.- juz nie musze ogladac filmiku...
Kamzoreq
02-09-2005, 15:27
n/c u Ciebie to normalka rar itemy :P
Thx chłopaki za pochlebne posty, prawdopodobne, iż znów pójdziemy na demony w piątek ;]
Thx and GL
ur Kerston
p.s. strasznie mnie wkurzalo ze nie mialem explo na hero -.-'
ELiTeRaX
02-09-2005, 15:52
Do qr*** nędzy takich to tylko qr*** zatrzaskać
Maxxonek
02-09-2005, 15:59
Hail Rousen and Lacco =)
Dla reszty ekipy tez gz =)
E-plate wisi w powietrzu juz ? =D
Jaka ciota ........
NIe zdrdzaj nigdy loot kur*a mac ja pier*ole i juz po przyjmnosci z oglądania filmu grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!
ej a wiecej rzeczy gościu podac nie mogłeś ?? X(
Nosferatu
02-09-2005, 16:30
qrwaaa no i teraz nie ma wogole sensu scigac ......
proponuje dawac upomnienie/bana za lootspoiling
Saviour of Sula
02-09-2005, 16:46
Popieram pana wyżej... Pierdziel wydupczany zdradzil loota i ju moge sobie filmik darować X( (pierdziel wydupczany nie jest przekleństwem a jeżeli nawet to nie będe cenzurowal tego (ty wyjątkowo cenzura :D)
Ten kolo co zdradził lota to po prostu PEDAŁ i tyle.
Tasiorstrasz
02-09-2005, 17:26
No Więc Nie Ściągając Filmiku, Gratuluje Loota -.- :P
A ja proponuje dawać bany za dysmózgowie. I co z tego, że zdradził loota?! Najpierw sciagasz filmik, ogolądasz, komentujesz. A nie ogolądasz komenty i dopiero sciągasz. W komentach może być zaspoilowana sama akcja(filmy pk) jak i loot z monsterków (tu konkretnie demony.). Więc jeszcze raz najpier pobierz - później czytaj komentarze.
Omqqqq co za dziecko :/// tak chcialem ogladnac film a po co ? jak wiem o czym jest i co polecialo :// bann he !
:p i tak ogladne
Fire Elemental
02-09-2005, 18:01
****a to juz w sumie nie ma po co ogladac... bo wiadomo co bedzie grrrrr...mozesz edytowac tego posta zeby jeszcze inni mieli zabawe?!
PS pierwszy demon i taki loot :D
Saviour of Sula
02-09-2005, 18:12
Bym zapomnial, GZ loota :P Jak już jeden koleś powiedzial co bylo to powiem ze wypadl jeszcze bardzo brzydki "toporek" który ma sporą wartość kolekjonerską(nie podoba mi sie jego wyglond i tyle :P), nowy rodzaj fooda (zamiast kokosów), 5 kosztowności, i dwa rodzaje "biżuterii" oraz coś co ten koleś mial już na początku filmu ;) Te informacje nie zawierają konkretnych informacji więc nie jest to lotspoiling (jak komuś to się nie podoba to niech to napisze wyżej i niech mnie nie cytuje bo mogę skasować te informacje)
Ps: Widzialem lepszy demon hunt (chuck'a, wypadl wtedy mpa, mms, g-legi, gs, f-axe, golden ring i jakieśtam klejnociki) ale ten też byl niczego sobie ;)
powiem tak masz neizłego farta. gz wszytkiego
Maciek Predator
02-09-2005, 22:45
Gratulacje naprawde piekny loocik xD
Pozdro
urs
Cardothen
Masterry
02-09-2005, 22:50
Nie no filmik Extra, doliczyć do tego loot i akcje ;] Gratz filmiku i loociku xD
22:25 Draverik: ide zwale konia
Nie ma co robić, jak się czeka na resp? ;)
Ale fajny filmik, loot też dopisał.
Bongozzpl
03-09-2005, 14:51
Loot dopisal , ale dziwie sie ze ludzie ciebie ne pojechali za share , bo ciagle twoj brat pisal "Daj ja wbije , bo nie wierze itp " :p
Hammpion
04-09-2005, 19:56
wielkie GTZ od kolegi z RL'u XD film to film ja to widzialem na żywo XD slowo "emocje " to za malo XD pozdro 600 XD
nice super za[piip] filmik ;D
pZdR...
@Maxxonek
to byl pierwszy i ostatni hunt z draverikiem mpa tylko z Airenem :D
Maxxonek
05-09-2005, 08:53
Wiadomo =)
Grzesiex
05-09-2005, 15:11
jemu Moderatorzy kazali zmienic posta, ale wy nie musieliscie juz jego cytowac -.- ja nie widzialem, jak on napisal loota, i sie cieszylem, ze sam zobacze jaki wylootowali, ale potem niespodniewanie u was zobaczylem i co? GÓWNO teraz nie ma sensu ogladac -.- ty all ...
max-draky
05-09-2005, 15:54
RoM wymiata na tym servie to nie są PA ani nic takiego to są Szwedzi i moim zdaniem są lepsi dla mnie niż Zorros którzy okradli już nie jednego z nas polaków i sami są polakami wstyd mi za nich :/ LIAM GREAT PVP ;) 14:56 You see yourself. You are a knight. You are Little Duck of the Ankorna (Protected by Liam Darkcrosser). C 'ya pozdro Ninja family i ROM ;) :baby:
@up
nie wiem oco chodzi chyba pomililes tematu a jak nie to jasniej prosze :P
RoM wymiata na tym servie to nie są PA ani nic takiego to są Szwedzi i moim zdaniem są lepsi dla mnie niż Zorros którzy okradli już nie jednego z nas polaków i sami są polakami wstyd mi za nich :/ LIAM GREAT PVP ;) 14:56 You see yourself. You are a knight. You are Little Duck of the Ankorna (Protected by Liam Darkcrosser). C 'ya pozdro Ninja family i ROM ;) :baby:
Tego posta znalazlem tez w temacie "Aurea War :S ".. chyba jednak mu sie pomylilo :D
Nie widziałem całego filmu ale sam początek pokazuje, że było full wypas
Nice!! A czemu Ten Sorcerer nic niedostal?? :P
no ku*** 1 demon i mms no poprostu jestes szczesciazem :p ;) i giant sword szczescie
Nom miałem szczeście z tym lootem :>
Michal_Tibia
08-09-2005, 16:55
You have requested the file demki.rec (5707396 Bytes). This file has been downloaded 5642 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
Download: demki.rec
OMG NICE WSZYSCY CHCA OGLĄDAĆ --> obejrze to dam komenta
Rolnik Xeson
08-09-2005, 17:08
ale LOOT GRATZ LOOTA ja pi..... 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o8o8o8o8o8o8o8o88o8o8o8oo88oo8
The masterek
08-09-2005, 18:51
Omg ale jazda była Gz loociku i wogule :P:P ;];];]
18:02 Montonio: logne sie na sec
18:02 Montonio: k?
18:57 Majkel Saint: bo 2 owner gra
ojejku :>
gzgz big gzgzg lootu :P
Rabanbar
09-09-2005, 23:27
To ma byc nice loot? To ma byc nice loot??!! Nice lot to jest War Hammer z WW a to jest wykur*iście hu*owy nice loot!!! Ja oglądałem tylko jaki loot macie. Zrobcie z tego WMV to bedzie git. Albo jak pozwolicie to ja z tego zrobie wmv.
adamos1992
11-09-2005, 22:03
Nie na co tu duzo mowic filmik za***isty po prostu odjazd nie ma lepszego.
Po prostu gz lootu
nick:devil slawek of harmonia
druid:mag: :):):)
świat:harmonia
lvl:berserk:25 i jeszcze 6% do 26:)
mlvl:mag:40:)
:flaga_pl:
Gratz LOota :P Spoko Filmik :)
Super LOOT!GZ lootu:cup: z pierwszego demca takie cudo:] jednym słowem GRATZ!!!
Pulpecik
29-01-2006, 12:55
Co za frajer z tego co zdradzil loot ;/ teraz zadnej przyjemnosci z oglądania :( bana MU!!
Super film no i gz loota :) Oczywiście nie powiem co wypadło zobaczcie sami :) pozdro
Palek Demon
29-01-2006, 13:23
NIezauważyłem posta od tego gostka co zdradzil loot ale zauważyłem posty bandy kretnów co to cytowali n/c
Viniolli
29-01-2006, 13:34
A mi błąd wyskakuje w tibiCam i se obejrzec nie moge:(:(:(:(
Uliczny żul
29-01-2006, 13:43
Wybralismy sie z kolegami na Demony.
To był mój pierwszy demon hunt.
Życze miłego oglądania.
http://rapidshare.de/files/4616962/demki.rec.html
Wszystko ładnie pieknie ale mi nie chodzi :( jakis bład wyskakuje jakis 958 help plx:(
Lord Asmor
25-06-2006, 17:04
Na jaką to tibie?
Na jaką to tibie?
Człowieku po co to wygrzebujesz? Temat załozony prawie rok temu a ty sie pytasz na jaką tibie, na jakąś starą napewno.
Tibia Error - Debug Assertion
http://img237.imageshack.us/img237/4480/wtf8nt.jpg
Wtf? Nie moge obejrzeć filmiku X( Po wybraniu filmu Tibia sie wyłącza i wyskakuje to okienko...
@ Kurw... Nie zauważyłem daty założenia tematu...
amagad... co za p!zda zabawia sie w archeologie i wygrzebuje stare tematy... :S
matekk fst bolt
26-06-2006, 12:51
co wy sie tak ku . rwa podniecacie ?? :baby: :baby:
Chyba dostane do głowy, Przy odpalaniu tego filmu mam jakiś po**** De bug nie wiem oco chodzi, poprostu odpalam tibie pozniej tibia cam, i mam jakis de bug !X( Jakis Error Raport. niestety nie moge go skopiować na jego ilość, ale może wie ktoś oco chodzi ?!
Chyba dostane do głowy, Przy odpalaniu tego filmu mam jakiś po**** De bug nie wiem oco chodzi, poprostu odpalam tibie pozniej tibia cam, i mam jakis de bug !X( Jakis Error Raport. niestety nie moge go skopiować na jego ilość, ale może wie ktoś oco chodzi ?!
Ale zemnie naab... to chyba stary temat, a jeżeli on jest stary to znaczy ze tibia jest zła ;| sryy ;]
Snajperov
26-06-2006, 17:07
fajnie ze nie dziala
Bjoern Shu
26-06-2006, 17:56
fajnie ze nie dziala
zobacz date zalozenia tematu?
sowa1117
26-06-2006, 18:21
:cup: furora mój świat .huja nie chodzi
palladin Vieniox
27-06-2006, 03:58
Chaos, idioto ;| Wypier*** bym Cie z tej strony palancie :|
@Topic : Nice huncik, ja nigdy takiego farta nie miałem ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.