Pokaż pełną wersje : Ip banished -.-
Mental II
02-09-2005, 13:20
Szukam pomocy może ktoś mnie odwiedzie od tego pomysłu..
<pobicia administratora sieci>
Więc chodzi o to że mam ◘◘ip banished◘◘
Zawsze na jakis czas tylko miałem ip blocked to 30 minuts cos takiego a teraz od 2 dni ip banished tyle co sobie pograłem ...a nikt w bloku nie ma bana itp.
A każdy ma ip banished. Tylko jeden kolega ma normalnie bo ma ip wyodrębnione..
Więc dzwonie do administratora i on mowi ze 10 zeta na miech za wyodrebienie ip...jest jakiś inny trick aby nie błacić tej dychy ...Tylko nie mieć ip banished ..
nie ma... i to nie jest wina administratora tylko kretyna ktory oszukiwal.
edit: znaczy jest ale za duzo tlumaczenia.
Mental II
02-09-2005, 13:27
nie ma... i to nie jest wina administratora tylko kretyna ktory oszukiwal.
edit: znaczy jest ale za duzo tlumaczenia.
Jak to zrobić :>:> bądz fany i powiedz tzn,, sie rozpisz :p
Uncle Warrior
02-09-2005, 14:47
Czy ta dycha to tak dużo? :| Za zew IP tez place dodatkowa dyche miesiecznie i nie przeszkadza mi to a problemow nie mam z netem juz zadnych... to jest przydatne ;]
Mental II
02-09-2005, 16:32
Czy ta dycha to tak dużo? :| Za zew IP tez place dodatkowa dyche miesiecznie i nie przeszkadza mi to a problemow nie mam z netem juz zadnych... to jest przydatne ;]
Nie bede ****om 10zeta płacić powinni to odrazu robić ... Chce zeby mi ktoś opisał jak zrobić zeby tego nie było...Dychszka do dyszki i pacc wole kupic
Nie da się.. z czego masz internet, ja też z Bełchatowa. Jeśli z Dolsatu to takie IP powinni zrobic Ci za darmo. Nie wiem jak z Vectra i KRJ. Co do Dolsatu jestem pewnien 100%, bo nie dawno o takie IP prosiłem. :)
Nie bede ****om 10zeta płacić powinni to odrazu robić ... Chce zeby mi ktoś opisał jak zrobić zeby tego nie było...Dychszka do dyszki i pacc wole kupic
palcisz mnmie 200 stowki i masz ok?
Ghost Nieudany
02-09-2005, 23:12
Nie płać też tym ****om za sam internet, powinieneś za darmo mieć, nie?
Facet, tak bardzo dobija cię fakt, że dopłacisz DZIESIĘĆ ZŁOTYCH na miesiąc? U mnie taka "usługa" kosztuje trzydzieści złotych bonusu do miesięcznego rachunku za internet. Ciesz się, że masz za dziesiątaka. Dopłacisz - dostajesz. Nie kombinuj jak koń pod górę, żeby tylko nie dać zarobić innym i żeby jak najwięcej kasiorki dla samego siebie na paccusia uciułać. Blah.
Ja tak samo mam z Dolsatu i nie narzekam na jakie kolwiek dodatkowe koszty. Ale kiedyś BEZ mojej wiedzy przyszedł facet z Dolsatu żeby zrobił neta od nowa (rok temu) bo nie dość że był nawalony virusami to musiałem formata zrobić. I tak oto do tej pory nie wiem jak instalować neta na Win98. I musze używać XP. A wracając do instalacji, kolo podobno powiedział tak: że co następna instalacja neta będzie sie płaciło dodatkowo 10 zeta. Czujecie pawiana? I jeszcze w Dolsacie powiedzieli że za używanie KAMERKI INTERNETOWEJ do rachunku dodatkowo 10 zeta. ****a przecież to jest zdzierstwo nie z tej ziemi. Wole już kupić kamerke internetową tylko dla kręcenia filmów. Omfg... są teraz czasy kiedy w tym państwie obowiązują wszystkie chwyty dozwolone. Ale bez przesady.
$corcerer
03-09-2005, 01:01
Nie podoba sie? To zmień providera. Nie masz innego? to się odłącz, zobaczysz jak to jest na modemie.
Mental II
03-09-2005, 11:19
Mam 2 providerow czyli to co mam teraz czyli shit vectra i neostrade...ale neostrady nie chce bo mam umowe z vectrom na 2 lata
Myślałem że mi ktoś na tym forum pomoże ale nie to nie ...
@up
Przecież każdy pomógł Ci jak można ! Nie da się mieć takiego IP bez żadnych opłat. Wszytko zależy od Twojego providera. Nic za darmo w Tym kraju, chyba, że kopa w dupe.
Z tego co wiem ani Vetrca, ani Dolsat oraz KRJ, Monitorek, nie żądaja popisywania umów na jakiś okres czasu. Chcesz to płac, nie to nie. Chyba, że sie w Vectra coś zmieniło, lecz nie sądze.
$corcerer
03-09-2005, 12:39
Człowieku, ile ty masz lat? Myślisz że ta sie to jakoś obejść? Że my jesteśmy pół-bogami i zrobimy wszystko co chcesz?
Masz zasady: 10 zł za zewnętrzny IP. I co, teraz chciałoby się albo oszukać administratora, albo w ogóle olać regulamin? I niby z jakiej racji? Na polityków to każdy by naskakiwał, ale samemu już trudniej być uczciwym, co?
Zrywasz umowe z Vectra idziesz do Dolsatu podłaczenie za zeta i zewnentrzne IP za free! Wiem bo przed chwilą dzwoniłem, proste. Vectra śmierdzi na całej lini, nawet pożadnej kablówki nie mają.
Ghost Nieudany
03-09-2005, 12:54
Myślałem że mi ktoś na tym forum pomoże ale nie to nie ...
Czyt. pozwoli nie zarobić tym komercyjnym bucom, którzy śmią prosić o dodatkowe 10 zł do rachunku za zrobienie rzeczy nadprogramowej. Naturalnie, mając 16 lat sam żyjesz z komercyjnej (bo zarobionej) kasuni rodziców. Śmieszny jesteś.
Szukam pomocy może ktoś mnie odwiedzie od tego pomysłu..
<pobicia administratora sieci>
Więc chodzi o to że mam ◘◘ip banished◘◘
Zawsze na jakis czas tylko miałem ip blocked to 30 minuts cos takiego a teraz od 2 dni ip banished tyle co sobie pograłem ...a nikt w bloku nie ma bana itp.
A każdy ma ip banished. Tylko jeden kolega ma normalnie bo ma ip wyodrębnione..
Więc dzwonie do administratora i on mowi ze 10 zeta na miech za wyodrebienie ip...jest jakiś inny trick aby nie błacić tej dychy ...Tylko nie mieć ip banished ..
Jest taka możliwość ale to musiał byś miec dobry kontakt z Adminem ponieważ polega on na tym że dzwoni do TP'sy czy innego ISP'a (Dostawca Internetu) i prosi o zmiane centrali z powodu niskich Pingów :). Ja tak robiłem jak miałem bany w Quake3 :P czy CS'ie...
$corcerer
03-09-2005, 16:59
@up:
Tak, to rzecywiście pomoże. Przez jakieś 10 minut póki znów ktoś nie zarobi bana. A potem znów dzwonić do telekompromnitacji ? Czemu nie...
@up:
Tak, to rzecywiście pomoże. Przez jakieś 10 minut póki znów ktoś nie zarobi bana. A potem znów dzwonić do telekompromnitacji ? Czemu nie...
Nom to zależy jacy ludzie korzystają... Jeśli masz dzwonić po 10 minutach to odpuść sobie mów pomyśł :P
Lol. Gościu chce, żeby ktoś mu napisał czy da się wyodrębnić IP, a nie żeby każdy sapał, że dyszka to mało (...) Taka jest prawda, że powinni albo za tą usługę doliczać od razu do abonamentu te 10zł i nie byłoby zamieszania, albo niech to za free robią >.< X(
W moim mieście nie ma takich problemów.
Gościu chce, żeby ktoś mu napisał czy da się wyodrębnić IP
dostal rade
Taka jest prawda, że powinni albo za tą usługę doliczać od razu do abonamentu te 10zł i nie byłoby zamieszania, albo niech to za free robią >.< X
Gdzie to jest napisane? Wszystko masz w umowie jak BYK.
W moim mieście nie ma takich problemów.
Tak. jasne. U ciebie pewnie wszystko perfect.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.