Pokaż pełną wersje : Spike Sword Qest
Niestety nie ma zdjęć z walki. Było tam istne piekło. Było nas tam 8. Fire Devile strzelały na wszystkie strony. Ledwo co przeżyłem dzięki pomocy Gluga, który dał mi 2 UHy. Jeden z nas zginął - Petersaber. :(
Skład:
Deejeybase 31lvl Master Sorcerer - lider naszej gildii.
Gietol 25lvl Master Sorcerer - autor zdjęć.
Glug 44lvl Knight - najwyższy level w gildii. Wszystkie FD strzelały w niego ale przeżył.
Angren 16lvl Sorcerer - mój kumpel, który na wyprawę załapał się w ostatniej chwilii. Był bardzo blisko śmierci.
Raulmadryt 27lvl Knight - ja :] .
Petersaber 23lvl Druid - walczył bardzo dzielnie niestety Invisibility skończyło mu się w złym momencie. Niech spoczywa w pokoju. :(
Meistic 45lvl Paladin - przewodnik zabił sporo FD.
Limijo 33lvl Paladin - przewodniczka.
Oczywiście wszyscy są Polakami. Wszyscy walczyli bardzo dzielnie.
Zdjęcia po Qeście:
http://www.members.lycos.co.uk/pluploader/uploader/Spike Sword2.jpg
http://www.members.lycos.co.uk/pluploader/uploader/Spike Sword1.jpg
Większość z was w to nie uwierzy ale Spike Sworda sprzedałem od razu jakiemuś kolesiowi za 10k. Tak jak mówiłem większość z was nie uwierzy, ale to prawda:
http://www.members.lycos.co.uk/pluploader/uploader/lol.jpg
Fajne screeny! Tylko szkoda, że nie ma zdjęć z walki. Mam jeszcze pytanie, a mianowicie czy gracie na Julerze bo chyba widziałem już tych gostków?
Yo Ming Sou
21-04-2004, 20:12
A szkoda ze nie ma fotek z akcji bo wlasnie chce sie na niego wybrac z kolego z gildii :(
Raul jesli nie bedziesz miał nic przeciwko temu to ja zamieszcze fotki z questa ok?
Mr Logest
21-04-2004, 20:13
no ladnie nazbieraliście wykałaczek,
gratz,
duzo uh poszło z dymem?
Rincewind
21-04-2004, 20:14
nie przesadzaj raul zolte zycia to nie jest bardzo blisko smierci X(
a co do tego "wszyscy walczyli bardzo dzielnie" to najdzielniej moim zdaniem walczyli Gietol, deejeybase, petersaber i Meistic
@Ra'Virr
tak jestesmy z Julery :] ( mi tez sie wydaje ze cie gdzies widzialem)
Oryginalnie dodany przez Yo Ming Sou
A szkoda ze nie ma fotek z akcji bo wlasnie chce sie na niego wybrac z kolego z gildii :(
wlasnie ;)
powiem szczerze ze screeny mi sie nie podobaja, bo samo zdjecie lootu ciekawe nie jest :P
Mroczupl
21-04-2004, 20:34
Nie no loocik super ale pech że nie udalo wam sie pokazać tej zacietej walki :( wtedy to by byly fajne ss-y :D
Adrian007
21-04-2004, 21:04
Dlaczego mnie nikt o quescie nie poinormował tez bym z wami poszedł X(
gietol Julera
21-04-2004, 21:06
no wiec wiem az tak bylem zajety nawalaniem ze zapomnialem o ss :D dopiero na koniec sie mi przypomnialo:)
quest calkiem fajny :D szkoda ze tam nieposzla cala nasza glidia bo kazdy by dostal taki mieczyk :) hehe
Fajne screeny! Tylko szkoda, że nie ma zdjęć z walki. Mam jeszcze pytanie, a mianowicie czy gracie na Julerze bo chyba widziałem już tych gostków?
no tak my z juery :D masz wyzszy lv niz 25 wstap do nas zapraszamy :) na nastepnych gropowych questach obiecuje ze bea ss z walki:D
Yo Ming Sou
21-04-2004, 21:10
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
Oryginalnie dodany przez Yo Ming Sou
wlasnie ;)
powiem szczerze ze screeny mi sie nie podobaja, bo samo zdjecie lootu ciekawe nie jest :P
Gimli tylko czapke nie widke potrzebujemy i skoczymy razem :):)
zrobiliscie 1 quest na spike sworda to teraz pora na drugi ze spikiem ^^
gietol Julera
21-04-2004, 21:20
a jest jeszcze jakis inny? bo chcemy isc na jakis nie zabardzo skomplikowany cos takiego jak to :D ale niemamy pomyslu na jaki :) wiec jak ktos ma to na gg niech pisze 3162521:)
Bobercjusz
21-04-2004, 22:41
Ja wchodzę i czytam opis:
Trudno było bo fire devile strzelały. Więc cały zadowolony że wreszcie jakaś akcja a tu tylko loot. Rozczarowałem się strasznie ;(
Dawajcie więcej fotek z akcji!!!
Petersaber
22-04-2004, 08:38
ludzie!(do tych którzy chca walki) sami pójdzcie na tego questa i zobaczymy czy tez bedziecie robic foty z walki!
strzelalo do nas w pewnym momencie kilkanascie FD!!!!!!!!!!!
wjskatecrew
22-04-2004, 09:36
trudny ten quest ?? bo screenow nie widze ale podejzewam ze trudny. ile fd tam jest tak na oko??
Avanti Sorcerrer
22-04-2004, 09:38
HeHe jak mi sie zbierze na screany to wkleje screan z questa na draconi :> bardzo ladne ss'ki quest jest latwy i rpzyjemny 3 niewdiki po sprawie :P
hehe ss'y takie sobie bo nie ma walki ;/ lae oprócz tego to spox :) najbardziej mnie zdziwiło, iż patrze na temat : spike sword quest" no to myśle : ee spike sword jest cienki więc pewnie jakiś nób (sorry raul i wszyscy co tam byli :D możecie być pewni, iż teraz juz tak nie myśle :) )zrobił tego questa i teraz chce się pochwalić przed wszystkimi ... wchodze a tu pisze: "walilo w nas tyle fd, że nie mieliśmy czasu na robienie ss'ów" no to ja myśle : o kurde!!! to musiała byc jatka !!! to nie mógłbyć żaden nób tylko raczej grupa niezłych kolesi. Dalej czytam: było nas 8" hehe :) wogóle to mnie dziwi: jakim cudem sprzedałeś spike sword'a za 10k ??? przecierz za tyle chodzi fs :D
To było tak: Wracam zadowolony po qeście do depo wykładam Spike Sworda na skrzynke. A tu jakiś koleś od razu pisze "I buy 10k.", więc ja bez zastanowienia odrazu Trade i mam 10k lol. A później ten gość pisze, że to nie jego char. ;)
Ja sobie zadowolony poszedłem dalej.
medevial
22-04-2004, 21:20
Jakieś dziwne te spike swordy ... Na queściee są tylko 3 ... :]
Kłamczchy :rolleyes:
Medevial o co ty nas possądzasz???
I o co ci chodzi, że na qeście są tylko 3.
Nie rozumiem Ciebie. Jeśli uważasz, że to fake to troszke dziwny jesteś. Spike Swordów zawsze będzie tyle ilu ludzi na wyprawie i tak na każdym qeście.
sir kubax
23-04-2004, 10:55
Oryginalnie dodany przez gietol Julera
a jest jeszcze jakis inny? bo chcemy isc na jakis nie zabardzo skomplikowany cos takiego jak to :D ale niemamy pomyslu na jaki :) wiec jak ktos ma to na gg niech pisze 3162521:)
no jak rozwalisz pare dragów i dl to mozesz go zrobic :)
gietol Julera
23-04-2004, 23:02
heh poszly znami nawet 2 osoby ponad 40 lv !! i one tez ciezko mialy no idziesz a tu paf dostajesz z explozion od fd....
spikeswordow mogloby nawet by byc 30 gdyby tyle osob poszlo!! my zrobilismy ten quest i sie porozchodzilismy wiec tego kogo zlapalem zatrzymalem to powiedzialem ze pamiatkowe ss:D
lepiej by bylo gdyby sorce i druidzi wybili na niewidce te FD. Widze ze graczy z niewidzialnoscia bylo sporo, wiec poszlo by szybko i nikt by nie padl...
Petersaber
24-04-2004, 10:54
no, rzeczywiscie. sorcerzy i druidzi(ja) wybijalismy FD na niewidce tyle ze ona sie szybko konczy!!!!!!
dlatego zginalem. lilem w FD, niewidzialnosc koniec i serwalem od kilku devili naraz.
no i taka niewidzialnosc!
Były problemy ze zdjęciamy ale znów wszystko jest OK.
gietol Julera
05-05-2004, 19:22
heh dzisiaj byl znowu quest ale innej grupy z naszej glidii
poszly tam 3osoby no wsumie 4 ale jedna poszla jako kamikazze... tym 3 runy sie skonczyly i musialem isc ppomoc .... quest sie udal jakos stracilem bp sd zeby szybko je zabic z 10hmm .
wsumie wyciagneli 3 miecze jak dzisiaj zaczepie raula to dam mu zdjecia bo nieumiem zamiesczac:D
Dzięki Gietolowi możemy podziwiać kolejne SS'y z tego Questa. Tym razem na wyprawie byli pozostali członkowie naszej gildii, w tym Petersaber, który zginą poprzednio:
http://img65.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/Spike%20Sword/Spike_Sword3.jpg
http://img65.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/Spike%20Sword/Spike_Sword4.jpg
http://img65.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/Spike%20Sword/Spike_Sword5.jpg
http://img65.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/Spike%20Sword/Spike_Sword6.jpg
Avanti Sorcerrer
05-05-2004, 20:49
Czy to nie jest QUEST SPOLDING ??
gietol Julera
05-05-2004, 20:57
sory za taka dlugo odp : ale co to znaczy?? "QUEST SPOLDING ??"
I tu tesh nie ma zdjec z walki, sorrki za to co powiem ale nudne ss......
konradek
05-05-2004, 22:07
ile wam trwalo wykonanie tego questa godz? 2 godz?
Oryginalnie dodany przez konradek
ile wam trwalo wykonanie tego questa godz? 2 godz?
Około 15 minut.
I nie możecie ode mnie wymagać robienia tam zdjęć bo jestem Knight i nie mam Invisibility. Pretensje do Gietola. ;)
gietol Julera
05-05-2004, 23:22
ja jestem poczatkowym magiem :) i poczttkowym stworcom ss :D zobacycie jeszcze sie rozkrece:) teraz bo chyba znowu jakas ekipa sie na niego szykuje to bede robil zdjecia z waliki:)
Petersaber
06-05-2004, 00:05
no wiecie.... NASZ quest ze spikiem trwal godzine !!
na poczatku wszystko glado, zabilajem,oni za mna szli( Michael Ders, Kargul, Spiderski) az w koncu ostania komnata! i bum! patrze sie... nie mam runow! wycofalem sie na poczatek komnaty z kamieniami i lawa, ostatnia komnata, i wezwalem innych.Naradzamy sie.Kilka klótni, aż w końcu Spiderski nie wytrzymał, i poleciał do miasta . Jak na screenie widzicie, prawie mu sie udało.... biedak....No ale przyszla odsiecz w postaci Gietola ( niech go Bóg błagasławi) i nas uratował.Przez 10 minut Kargul próbował mnie przepchnąć w strone Devila , ale sie nie dałem... :P
Skonczylo sie tak, że zdobyliśmy po Spike Swordzie, a ja odzyskałem 23 level dokładnie, co do kratki, w miejscu w którym zginałem poprzednim razem :D Michael prawie zginal, palladyni sie bali... (bez obrazy Kargul)a ja bez runów. Ale wszystko sie dobrze skończyło :)
gietol Julera
06-05-2004, 01:14
heh tak to jest trzeba zawsze ze soba nosic conajmniej uh i sd po 1 a na taka wyprawe to bp hmm a ni 1hmm :P nie no niewiem ile tam wziales:P
Bigvirus
06-05-2004, 18:07
Spike sword 10k Kto by tyle dal??Hyba totalny frajer jakis ale sa tacy idioci:D
Dany_2004
07-05-2004, 15:40
Mało dałeś zdjęc Raulu Gonzalesie ?( :2handed: No ale fajny Quest :D
No no może być szkoda że nie ma zdjęć z walki ale jak po taką broń to stosunkowo mniej tych fire devili powinno być !!
---
We suck more ! and that's guaranteed
Co czeba pokonac za potworki ze miec Spike ?? Prosze odmipsz mi.
Może byś zwrócił uwagę na trupy Fire Devil'ów i wtedy przemyśl co jest do pokonania.
Nie zabijalem FD. Przebieglem wszystkie korytarze na 1 niewidce i sobie spokojnie wyszedlem.
Oryginalnie dodany przez Bigvirus
Spike sword 10k Kto by tyle dal??Hyba totalny frajer jakis ale sa tacy idioci:D
Może jakiś gość co hacknoł postać koledze i się bawi kasą, bo ma jej zadużo :baby: :D :rolleyes:
Ej no lipa....nie było zdjęć z walki ale na szczęście byłem tam i wiem co się tam dzieje :D
Faolitiarna
17-05-2004, 22:06
właśnie miałem rzucić moim legendarnym eeee
i czy opłacało się taką zwieche odpalać dla mieczyka scyzoryka jak go czasem nazywam ale widze że czasem się nieoczekiwane rzeczy mogą stać :]
Hegemmon
18-05-2004, 01:04
hmm ten quest mozna bardzo szybko zrobic nie tracac nawet jednego hp :P wystarczy tylko might ring wlozyc lub wlozyc go na samym dole tylko WWZ(wejdz zwez zapomnij :P ) no ale gratz wykonania go w tradycyjny sposób :)
Warrior of ksamat
18-05-2004, 10:38
Szkoda ze nie dales ss-ów z walki ogolem fajne.
Jezeli na serio sprzedales spike sworda za 10 k to grats
jaki trzeba miec lvl na ten quest i gdzie to ?? :]
Ja byłem tam z druidem tylko na 16 lvl :P Wszystko było by ładnie pięknie gdyby kumpel był dalej odemnie. Fd walily we mnie a on na czapce niewidce niestety w pewnym momencie był za blisko mnie i ogień go dosiegnął :( Quest wbrew pozorom nawet trudny do wykonania. Na ostatnim pietrze już jest tyle fd że mozna nie zdażyć sie uhnąc :( Respawn bardzo szybki. Ostrzegam przed tym questem lowlvl. Najlepiej jak mowił n3m3s!s przebiec na niewidce.
To moze, zanim komus wymknie sie jakis zbyt duzy spoiler, to ja zamkne?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.