Pokaż pełną wersje : 22 pall pekuje a potem dawka niezlego niespodziewanego ataku xDD
Kobieta Chaosu
02-09-2005, 16:43
eh tak jak mowilem caly loot poszedl sie pier...o to link http://rapidshare.de/files/4402034/pk_plx_plx_plx.rec.html
Czekam na posty :D
Takie Sobie Coś z Julery
02-09-2005, 17:08
tem film jest postowany na tym forum już 3-eci raz -.-
ale spox ;P
Oj nie ładnie pkować :( .
Heh na poczatku fajnie szlo ale pozniej daliscie popis z kumplem :D
-"bij go"
-"NIE"
z 10 razy to widzialem hehe
srry za 2 post... skasowac
fajne tylko szkoda ze dead.. moze potem by byl red :D jak by was nie zaciupali :D
Heh na poczatku fajnie szlo ale pozniej daliscie popis z kumplem :D
-"bij go"
-"NIE"
z 10 razy to widzialem hehe
Mowilem nie bo wiedzialem ze sie cos szykuje -.- Fajny film. ale royal wszystkiego nie widzial a wkoncu padlem 1 ;(
Kobieta Chaosu
02-09-2005, 22:02
:D no dawac wy chu...
Evil_Gogo
02-09-2005, 22:04
Wszyscy z twojego serva powinni cie po razie zabić. Tak żebyś miał lvl na minusie (szkoda że tak się nie da). Jak ja bym cie spotkał to bym cie nap........ z całych sił. U siebie już tak robiłem i będe robił. ***.. PekErów w .... X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Wszyscy z twojego serva powinni cie po razie zabić. Tak żebyś miał lvl na minusie (szkoda że tak się nie da). Jak ja bym cie spotkał to bym cie nap........ z całych sił. U siebie już tak robiłem i będe robił. ***.. PekErów w .... X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Mi?? przeciez ja nawet nikogo nie zabilem a tak wogule to wiesz ktore to lvl xD
ale nie szczerze to nie wiem za co padlem przez niego? jak myslicie
Kobieta Chaosu
02-09-2005, 22:09
eh gdybys gral na aldorze juz bymcie dawno rooknął -.-
Masterry
02-09-2005, 22:10
Filmik może być, tylko szkoda tego knighcika xD, wkońcu to mój rL kumpel :] No i oczywiście szkoda loota...
Kobieta Chaosu
02-09-2005, 22:31
Comment plax? xD
Nie no evil wyluzuj. Pk jest fajna sprawa czasem sie nim bywa czasem sie to tepi. Gdyby wtojego kumpla napazal jakis kolo a twoj kumpel z skullem nie pomoglbys mu ? Pk to jakby praca i hunty.. Czasami cos wypada:P
wypada wypada ... ze mnie tez wypadlo a ja nadal nie wiem za co mnie ubil wtedy 100 elite knight i 81 master sorcerer X( X( X( ;( ;( ;(
Masterry
02-09-2005, 22:43
Wyluzuj Kuligos, o ile mi wiadomo Tobie eq nie wypadóo xD Btw. oni sie napewno nudzili, zapłacą za to.
Wyluzuj Kuligos, o ile mi wiadomo Tobie eq nie wypadóo xD Btw. oni sie napewno nudzili, zapłacą za to.
Na szczęscie eq moje nie wypadlo ale skile mlvl i lvl w dol a i tak im naje... ale na rL xD (chyba)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.