Pokaż pełną wersje : Gamel ??
Eleneush
02-09-2005, 16:55
mam pytanie !!! jest napisane ze mozna u gamela kupicThrowing Star X( a jak muwie hi , buy Throwing Star. to dupa > czemu kupic nie moge !!!! ????? X(
Wyczesany
02-09-2005, 17:01
mam pytanie !!! jest napisane ze mozna u gamela kupicThrowing Star X( a jak muwie hi , buy Throwing Star. to dupa > czemu kupic nie moge !!!! ????? X(
Bo najwidoczniej się nie da ;) Kup sobie speary :))
Eleneush
02-09-2005, 17:02
ale ja chce kupic Throwing Star !!
Thristen
02-09-2005, 17:04
To se kup u graczy :p
a speardy do treningu sa troszke dorgie, ZA drogie !!!!!!! :(
update sux
Krzysztov
02-09-2005, 19:04
Po UpDacie nie da sie kupic throwing stars, na Hellgate po throwing stary nie oplaca sie isc bo sa tam w miare mocne Elder Beholdery. Krotko: teraz ciezko bedzie o throwing stars, najlepiej idz na gobliny po kamienie do szmyrania :p. Dziekuje.
Sie mapes
02-09-2005, 19:09
naucz sie pisac bo walisz byki, uzyj magicznej opcji szukaj i tam pisze ze nie da sie kupowac thorwing starow
Po UpDacie nie da sie kupic throwing stars, na Hellgate po throwing stary nie oplaca sie isc bo sa tam w miare mocne Elder Beholdery. Krotko: teraz ciezko bedzie o throwing stars, najlepiej idz na gobliny po kamienie do szmyrania :p. Dziekuje.
DSy mozna normalnie bic z tego co wiem bez spotykanie bh czy ebh. Na "arenie". Z ktorego miejsca one moga tam przyjsc?
naucz sie pisac bo walisz byki, uzyj magicznej opcji szukaj i tam pisze ze nie da sie kupowac thorwing starow
'Jest napisane' a nie 'pisze'. 'Pisze' to jest czynnosc w czasie rzeczywistym (ja pisze, on pisze).
Nie zebym sie czepial ale skoro juz wytykamy bledy ... :)
bartox1115
03-09-2005, 23:07
a moze spróbuj po prostu throwing stars powiedzieć
Anaconde
03-09-2005, 23:13
Ty ośle! Takie błędy stylistyczne i ortograficzne. Wstyd panie E.
Krzysztov
04-09-2005, 19:30
DSy mozna normalnie bic z tego co wiem bez spotykanie bh czy ebh. Na "arenie". Z ktorego miejsca one moga tam przyjsc?
Elder beholdery sa pod biblioteka, ale czy na arenie sa to nie wiem :D. Ale co to za exp skoro tylko na arenie -.- ? A nawet jak cos, to EB sam se przyjdzie :p. Ogolnie teraz o TS'y jest bardzo ciezko wedlug mnie... Dziekuje :x
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.