Pokaż pełną wersje : Jeszcze jeden updata?
Co jest?
nie dawno był jeden updata, a tu włanczam gre, i następny. Czy wiecie o co chodzi i co się zmieniło?
Wlasnie mam to samo pytanie, o co chodzi?? Po wlaczeniu tibi siaga sie jeszcze jakis plik i trzeba kompa zrestartowac :/
Jedyne co sie zmieniło po update to system baniowania. Czyli : 6 osób w tydzień zabijesz = ban (2 tyg. lub mies.)
Oryginalnie dodany przez sulik
Jedyne co sie zmieniło po update to system baniowania. Czyli : 6 osób w tydzień zabijesz = ban (2 tyg. lub mies.)
Zmienily sie tez troche zasady :) (to nie zwiazane z kodem, ale wazne w sumie), za powtazanie tej samej linijki 2 razy pod soba na publicznych kanalach jest natychmiastowy (bez ostrzezenia) ban na 7 dni, ale robi to GM a nie automat.
Bobercjusz
22-04-2004, 08:25
Bardzo dobrze że tak jest. Przynajmniej już nie będzie "n0buf" którzy chcą sprzedać rope na trade channel. A jak to n0by spamują gdzie sie da, byle sprzedać.
szkoda że tylko na publicznych. Dziś koles tyle razy powtarzał że myślałem że to znów rook.
Macie racje - wielu jest n00bow ktorzy jak na rooku ciagle floooduja :) ja zazwyczaj podchodze do nich i mowie im " sh** up" (cenzura bo nie wiem czy nie jest zabronione to slowo) ale oni mnie olewaja...
Oryginalnie dodany przez Tikozax
Macie racje - wielu jest n00bow ktorzy jak na rooku ciagle floooduja :) ja zazwyczaj podchodze do nich i mowie im " sh** up" (cenzura bo nie wiem czy nie jest zabronione to slowo) ale oni mnie olewaja...
nie obraz sie ale z twoim lvl tez bym cie olaj (oczywiscie ja nie spamuje,mowie to tylko czysto teoretycznie). ale calkiem inaczej jest ja jakis wysoki lvl to powie :)
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Zmienily sie tez troche zasady :) (to nie zwiazane z kodem, ale wazne w sumie), za powtazanie tej samej linijki 2 razy pod soba na publicznych kanalach jest natychmiastowy (bez ostrzezenia) ban na 7 dni, ale robi to GM a nie automat.
Bez sensu. Po co ban skoro można zastosować "exhaustion" na kanale Trade tak jak przy "yelling". Oszczędzi to pracy GMom, których w sumie i tak nie ma, kiedy są potrzebni. X(
Oryginalnie dodany przez Kicia
Bez sensu. Po co ban skoro można zastosować "exhaustion" na kanale Trade tak jak przy "yelling". Oszczędzi to pracy GMom, których w sumie i tak nie ma, kiedy są potrzebni. X(
Wiesz tak samo na forum recznie bany zdejmujemy :)
Sprawa wyglada tak ze duzo latwiej zalatwic cos w gronie moderatorow/GM niz adminow/CIP :(
Matheous
22-04-2004, 21:54
Hej a ja mam pytanie-przed update bylem w gildii po updacie patrze na siebie(look) a tu nie jestem...Na tibia.com tez mnie nie ma ij wogole cala gildia ma mniej czlonkow... Co jest po updacie to jakas 're-rekrutacja' ma byc?
PS.Gildia Green Dragons na Eternii moze ktos z forumowiczow w niej jest:P
Jezu!!! słuczałem że z updatem zniesiono bany za mass PK!!! to straszne(szczegulnie dla ludzi na isarze)
Gdy wczoraj wylazilem z kaaz to pelzlo pelno 100 levelowców z Del'toro guild.
Słyczałem ze idom na hunt na troche większe levele.
Przechlapane
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.