zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jeszcze jeden updata?

limenu
21-04-2004, 21:11
Co jest?
nie dawno był jeden updata, a tu włanczam gre, i następny. Czy wiecie o co chodzi i co się zmieniło?

Gewof
21-04-2004, 21:21
Wlasnie mam to samo pytanie, o co chodzi?? Po wlaczeniu tibi siaga sie jeszcze jakis plik i trzeba kompa zrestartowac :/

sulik
21-04-2004, 21:22
Jedyne co sie zmieniło po update to system baniowania. Czyli : 6 osób w tydzień zabijesz = ban (2 tyg. lub mies.)

Gremlin
22-04-2004, 06:58
Oryginalnie dodany przez sulik
Jedyne co sie zmieniło po update to system baniowania. Czyli : 6 osób w tydzień zabijesz = ban (2 tyg. lub mies.)

Zmienily sie tez troche zasady :) (to nie zwiazane z kodem, ale wazne w sumie), za powtazanie tej samej linijki 2 razy pod soba na publicznych kanalach jest natychmiastowy (bez ostrzezenia) ban na 7 dni, ale robi to GM a nie automat.

Bobercjusz
22-04-2004, 08:25
Bardzo dobrze że tak jest. Przynajmniej już nie będzie "n0buf" którzy chcą sprzedać rope na trade channel. A jak to n0by spamują gdzie sie da, byle sprzedać.

Gangrel
22-04-2004, 09:04
szkoda że tylko na publicznych. Dziś koles tyle razy powtarzał że myślałem że to znów rook.

Tikozax
22-04-2004, 10:37
Macie racje - wielu jest n00bow ktorzy jak na rooku ciagle floooduja :) ja zazwyczaj podchodze do nich i mowie im " sh** up" (cenzura bo nie wiem czy nie jest zabronione to slowo) ale oni mnie olewaja...

SkiLo
22-04-2004, 11:45
Oryginalnie dodany przez Tikozax
Macie racje - wielu jest n00bow ktorzy jak na rooku ciagle floooduja :) ja zazwyczaj podchodze do nich i mowie im " sh** up" (cenzura bo nie wiem czy nie jest zabronione to slowo) ale oni mnie olewaja...

nie obraz sie ale z twoim lvl tez bym cie olaj (oczywiscie ja nie spamuje,mowie to tylko czysto teoretycznie). ale calkiem inaczej jest ja jakis wysoki lvl to powie :)

Kicia
22-04-2004, 15:11
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Zmienily sie tez troche zasady :) (to nie zwiazane z kodem, ale wazne w sumie), za powtazanie tej samej linijki 2 razy pod soba na publicznych kanalach jest natychmiastowy (bez ostrzezenia) ban na 7 dni, ale robi to GM a nie automat.

Bez sensu. Po co ban skoro można zastosować "exhaustion" na kanale Trade tak jak przy "yelling". Oszczędzi to pracy GMom, których w sumie i tak nie ma, kiedy są potrzebni. X(

Gremlin
22-04-2004, 16:22
Oryginalnie dodany przez Kicia
Bez sensu. Po co ban skoro można zastosować "exhaustion" na kanale Trade tak jak przy "yelling". Oszczędzi to pracy GMom, których w sumie i tak nie ma, kiedy są potrzebni. X(

Wiesz tak samo na forum recznie bany zdejmujemy :)
Sprawa wyglada tak ze duzo latwiej zalatwic cos w gronie moderatorow/GM niz adminow/CIP :(

Matheous
22-04-2004, 21:54
Hej a ja mam pytanie-przed update bylem w gildii po updacie patrze na siebie(look) a tu nie jestem...Na tibia.com tez mnie nie ma ij wogole cala gildia ma mniej czlonkow... Co jest po updacie to jakas 're-rekrutacja' ma byc?
PS.Gildia Green Dragons na Eternii moze ktos z forumowiczow w niej jest:P

limenu
23-04-2004, 14:06
Jezu!!! słuczałem że z updatem zniesiono bany za mass PK!!! to straszne(szczegulnie dla ludzi na isarze)

Gdy wczoraj wylazilem z kaaz to pelzlo pelno 100 levelowców z Del'toro guild.
Słyczałem ze idom na hunt na troche większe levele.

Przechlapane