PDA

Pokaż pełną wersje : Wszystko O Hydrze

Rafx
02-09-2005, 20:56
"Chcialem solo z boltow + hmm/explo ale nie wyszlo =p prawie sie udalo, ale sie wyleczyla. I dam wam jedna rade nie próbujcie tego w domu =p" by Yakk.

Oto link: http://rapidshare.de/files/4648817/hydra_solo.rec.html

Filmik dodaje na prosbe kumpla, nalezy dodac ze hydra to dziwny potwor. Jak na loot ktory daje bije bardzo cienko, zamiast atakowac ciagle sie leczy:) dlatego wszyscy na nia chodza, srednio idzie 1 uh na 5-6 hydr na moim lvlu.

LOOT: Zloto srenio ok 150gp, Meat ok 3, Ham ok 3 , Boots of Haste, Royal Helmet, Knight Armor, Medusa Shield, Warrior Helmet, Ring of Healing, Stone Skin Amulet, Dragon Scale Mail , Life Crystal, Small Sapphire ( i byc moze cos jeszcze).

Jak bic tego potwora?? Zbierz silna ekipe ok 4 palkow (tak jest najlepiej)* plus bloker , ktory nie musi miec silnych skilli gdyz hydra bardzo malo bije z lapy, najgrozniejsza jej bronia wydaje sie paraliz:) Hydr jest pod dostatkiem bardzo latwo sie je luruje, i maja bardzo szybki resp. Nic tylko bic bic i jeszcze raz bic. I oby loot dopisal to wszyscy beda zadowoleni.
*Zabijacie raz dwa i non stop bloker idzie po nowa hydre, prawdopodobienstwo lootu jest wtedy bardzo duze gdyz jak wczesniej wspomnialem zuzycie uh jest bardzo niskie a hydry padaja jak glupie:P.

Na naszym servie zadnemu polakowi nie wypadl jeszcze z hydry dsm, jednak zlootowal je np. Sezter. Wszystko pozostale zostalo przez nas wylotowane.
Rozne ekipy.

siwy z julery
02-09-2005, 21:17
yakuzza <rotfl> gz swe to rox :p hydra very hard

seed
02-09-2005, 21:25
hmm niewiedzialem ze to takie cienkie =] no i good zato loot fajny czeba sie bedzie wybrac na nowym serwie

siwy z julery
02-09-2005, 21:32
Cienkie O.o morze najwaiecej nei wali ale jak sie leczy ... widiłez ile dla Yakk poszło uh Ty chyba oczadziałes

Markx
02-09-2005, 21:46
Widziałem filmik jak 2 sorców przywołało fe i otoczylo szkieletami.

Hydry w 30sec nie bylo ; )

Jak na 80~ długo ją bił :p

Rafx
03-09-2005, 04:18
Jak jest ekipa jak napisalem to hydra pada w kilkanascie sekund nie robiac zadnych strat, rob minimalne jesli chodzi o hp blokera. nie nadaza sie leczyc --> siwy

Ja slyszalem od wielu osob ,ze nikt ponizej 100 lvla nie powinien zabic hydry solo bez sd*, yakk chcial tylko sprawdzic i tyle. I nie udalo mu sie:( Nie wiem czy tak cienko ja bil, kazdy na jego miejscu by tak bil chyba ze wchodzilyby komus max hity z run i boltow (sworda) a hydra nie leczyla by sie. --> Markx

*bez wiekszej straty run by sie oplacalo, bez summonow itp.

hide
03-09-2005, 10:51
Cholernie blisko...ale się wyleczyła z reda do fulla >:)

rikabun
03-09-2005, 11:22
napewno ciężko jest hydre pokonać ale dałeś rade gz ;)

Armara
03-09-2005, 13:07
Gz ****ro z Furora od Xumim sorcerer dobrze mi sie powodzi pozdro dla Ciebie i reszty :p

Armara
45 lvl :p
skills 73/72
mlvl 5

Rafx jedziesz:p

MInDeK
10-10-2005, 18:01
zalezy...ja jako bijoncy trace moze 2 ih na caly hunt bo rzadko sie przerzuca a bloker.....a wieszzz silna ekipa czyli jaka??pamientam jak bylismy w 4 to sie bilo jom z minute a czasem ponad,skubane sie leczom;/

Snajper z Opola
10-10-2005, 19:00
"Chcialem solo z boltow + hmm/explo ale nie wyszlo =p prawie sie udalo, ale sie wyleczyla. I dam wam jedna rade nie próbujcie tego w domu =p" by Yakk.

Oto link: http://rapidshare.de/files/4648817/hydra_solo.rec.html

Filmik dodaje na prosbe kumpla, nalezy dodac ze hydra to dziwny potwor. Jak na loot ktory daje bije bardzo cienko, zamiast atakowac ciagle sie leczy:) dlatego wszyscy na nia chodza, srednio idzie 1 uh na 5-6 hydr na moim lvlu.

LOOT: Zloto srenio ok 150gp, Meat ok 3, Ham ok 3 , Boots of Haste, Royal Helmet, Knight Armor, Medusa Shield, Warrior Helmet, Ring of Healing, Stone Skin Amulet, Dragon Scale Mail , Life Crystal, Small Sapphire ( i byc moze cos jeszcze).

Jak bic tego potwora?? Zbierz silna ekipe ok 4 palkow (tak jest najlepiej)* plus bloker , ktory nie musi miec silnych skilli gdyz hydra bardzo malo bije z lapy, najgrozniejsza jej bronia wydaje sie paraliz:) Hydr jest pod dostatkiem bardzo latwo sie je luruje, i maja bardzo szybki resp. Nic tylko bic bic i jeszcze raz bic. I oby loot dopisal to wszyscy beda zadowoleni.
*Zabijacie raz dwa i non stop bloker idzie po nowa hydre, prawdopodobienstwo lootu jest wtedy bardzo duze gdyz jak wczesniej wspomnialem zuzycie uh jest bardzo niskie a hydry padaja jak glupie:P.

Na naszym servie zadnemu polakowi nie wypadl jeszcze z hydry dsm, jednak zlootowal je np. Sezter. Wszystko pozostale zostalo przez nas wylotowane.
Rozne ekipy.

Od kiedy z Hydr DSM wypada??

stars
10-10-2005, 19:04
No no ładny filmik ide na hydry :] :evul: