Pokaż pełną wersje : Namelocki!
Michal90
03-09-2005, 10:26
Mam Prośbe... Mógł by ktoś opowiedzieć mi krok po kroku jak dać namelocka? Chcę wstąpić do pewnej rodziny i musze zmienic nick... a mam juz 17 lvl i nie chce zaczynać od nowa ;]
Namelock'a dostaje sie tylko od Gm'ow w momiecie gdy Twoj nick lamie regulamin Tibii.
proste nagiecie reguly namelocka:
Prosisz jakiegos znajomego tutora zeby dal ci namelocka z wyjasnieniem ze jest obrazliwy po jakims jezyku.
proste nagiecie reguly namelocka:
Prosisz jakiegos znajomego tutora zeby dal ci namelocka z wyjasnieniem ze jest obrazliwy po jakims jezyku.
Gdy Gamemaster domysli sie, ze to podpucha to ten przyjazny tutorek jest degradowany i otrzymuje bana.
Topic: Najlepszym sposobem na zmiane legalnego nicka jest bezposrednia prosba do GMa. Oni czesto zmieniaja nick na zyczenie gracza jesli ten poda mu sie racjonalny powod.
Topic: Najlepszym sposobem na zmiane legalnego nicka jest bezposrednia prosba do GMa. Oni czesto zmieniaja nick na zyczenie gracza jesli ten poda mu sie racjonalny powod.
Od ostatniego update (a wcześniej niewiem jak było) jedynie Customer Support zajmuje się blokowaniem imion.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.