PDA

Pokaż pełną wersje : "Warjaty z BorQ" - Co o Nas sadzicie? :D

Dj Nekro
03-09-2005, 13:24
Witam, pierw powiem jak powstala nasza Grupa "Warjatów" :P
Tydzien przed koncem Wakacji nam sie strasznie nudzilo, a mielismy Kamere, wiec chcielismy cos zrobic Zawariowanego, wiec zaczelismy sie przebierac i nagrywac rozne rzeczy. Na poczatku mielismy uprawiac "Jackass" (Tak sie to pisze?) ale doszlismy do wnisoku ze potrzbujemy czegos bardziej zwariowanego!
Wiec powstala nasza Grupa pod nazwa "Warjaty z BorQ"!!! Jak beda Glupie Komenty o Nas to ja to bardzo dobrze to zrozumiem:D, ja jestem juz od urodzenia zwariowany! :D I moi Kumple tez :D:D:D:D

Jak narazie jest jeden wydany do Sieci Film:
- Tytuł "Piraci z BorQ" DOWNLOAD! (http://sepper.oz.pl/piraci_z_borq*****)

Już wkrótce nowe Filmy!!!

NASZA OFICJALNA STRONA!!! (http://www.warjatyzborq.xt.pl)

Zagadka za 100pkt, w ktorej minucie w Filmie jestem przebrany???

CZEKAM NA KOMENTARZE!!! :d

Khazid
03-09-2005, 13:32
Wariat przez "i" krótkie. Staram się sciągnąc ten filmik narazie~

Dj Nekro
03-09-2005, 13:36
Wariat przez "i" krótkie. Staram się sciągnąc ten filmik narazie~

wIEM O TYM! My tak Specjalnie piszemy!!!;) Wkoncu Wariaty jestesmy:)

@EDIT: Właśnie za 20 minut Idziemy bagrywac nasteny FILMIK!!!!!!!! Jak dobrze pojdzie to bedzie on juz dzis w Sieci. :)))))

Dopiero co sciagam (20%) ale juz mam pierwsze obiekcje:
1) Temat glupiego zachowania jest juz obcykany (A.I. i nasze) .....
2) Strona malo smieszna (emotek i faja) ale to moje zdanie

Niestety nie mam na wstepie dobrego zdania i tylko naprawde smieszne zachowania bylyby mnie wstanie do was przekonac. Za 15 min bedzie edit i wypowiem sie dokladnie

EDIT:
Nawet zabawne, rozsmieszyl mnie moment ze stringami ^^. Filmik niezle nakrecony, muza calkiem fajna :P no i oczywiscie mieliscie pomysl wokol ktorego sie kreciliscie.
Jednak nie rozumiem czego zatytulowane jest "Piraci" skoro na basenie, nie lepiej "Ratowniki" or sth like that? (blad zamierzony)

Dj Nekro
03-09-2005, 16:35
Nawet zabawne, rozsmieszyl mnie moment ze stringami ^^. Filmik niezle nakrecony, muza calkiem fajna :P no i oczywiscie mieliscie pomysl wokol ktorego sie kreciliscie.
Jednak nie rozumiem czego zatytulowane jest "Piraci" skoro na basenie, nie lepiej "Ratowniki" or sth like that? (blad zamierzony)

Piraci z dlatego bo... Mielismy Lodz (ponton) ktora byla Atakowana :D... i dalej niewiem czemu :D

Znasz Odp???

Ryłek
03-09-2005, 16:59
Heh to dziwne xD. Ale podobny odcinek chcieliśmy zrobić przy Projekcie A.I... tylko wbrew logice basen jest w lecie zamknięty w naszej miejscowości...

Duke Dran
03-09-2005, 17:28
hehe nawet fajny :] podobał mi się

Thimburd
03-09-2005, 18:11
Obawiam się, że coś jest nie tak. Nie da się ściągnąc filmu ;) Napraw to. (Chyba, że u mnie coś sie pitoli).

Dj Nekro
04-09-2005, 12:31
Obawiam się, że coś jest nie tak. Nie da się ściągnąc filmu ;) Napraw to. (Chyba, że u mnie coś sie pitoli).

Mi wszystko dbrze dziala, sprobuj jeszcze raz...

@TOPIC: Wczoraj nagrywalismy Film pod tytulem "Borkowskie Style", ten to normalne bedzie Hicior... może już dzis bedzie w SIECI!!!