Pokaż pełną wersje : Mam problem;/
Kamil-1990
03-09-2005, 14:20
Aktualnie gram knightem i mam skile 66/67 nieewiem dlaczego ale shield mi idze szybciej niz axe ;/ co jest!!?? Ostatnio trenilem to doszlo mi 10% shielda a 7% axe a shield mam wyzszy;|
no i w czym jest problem ?
Kamil-1990
03-09-2005, 14:28
skile powinny isc rowno!! u knighta a umnie cos sie pie.... shield mam wiekszy i idzie szybciej od axe ktore mam mniejsze to cos jest niewporzadku!!
Nikt nie powiedział, że powinny iść równo. Jeśli często zmieniasz bronie na różne typy (axe/sword/club) lub trenujesz z wieloma potworkami naraz lub najczęściej na polowaniu masz włączony defence mode albo ewentualnie balance, to właśnie dlatego tak się może dziać
dokładnie...ja w moim knighcie mam ( miałęm bo już nie gram knightem ) skile 41/43... zależy od tego jaki masz włączyony tryb... ja skillowałem "prawie" zawsze na balance... ;) i dobrze na tym wyszedłem... przynajnije dla mnie :D
AncienciQ
03-09-2005, 16:52
Zawsze jak trenisz z 2 potworkami, slabymi to wiecej wchodzi skila shieldinga, bo ida 2 naraz hity, a axe 1..ale jak zmienisz na 2h bron to axe weznie shielda bez problemu
Heliwurab
03-09-2005, 17:21
No i w czym problem? Knight powinien mieć wysoki shielding jeśli chce blokować dobre potwory... Więc ignoruj to i treń dalej :P
shielding leci optymalnie jesli blokujesz kazdy cios 2 potworkow z ktorymi trenujesz, a sam zadajesz obrazenia raz na 30 sek( lub czesciej ). Z drugiej strony, do awansowania w walce bronia z taka sama szybkoscia trzeba trafiac znacznie czesciej.
wniosek: trenisz na full def/ potworki z ktorymi trenisz maja za duzo armora
co zrobic ? sickle w lape i na minosy, dla takich skillow stawiaja idealny opor ( balance mode on )
i na tym mozemy zakonczyc temat
Shano Stox
04-09-2005, 06:07
Ja tam bym chial miec Shielda wyższego niż sworda...mniej obrażeń przecierz!
Nieprzejmuj sie hehehe.....:):):):P
----------------------------------
Nick:Shano Stox
Świat:Samera
LVL:52
Skille:83/82
Mlvl:6
Prof:Knight
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.