Pokaż pełną wersje : Problem
Mam problem z parcelami. Mieszkam w Ab i poraz trzeci wyslalem parcela na edron sprawdzalem juz dwa razy czy wszystko jest dobrze wyslane. Nie wiem poprostu dlaczego moje parcele nie dochodza :/. Napiszcie co jest nie tak plz :)
Musisz wlozyc labela do paczki na labelu ma byc napisane takie cos:
Wzor:
Ciocia Gienia
Edron
Kupujesz Paczke (Parcel 15gp) wrzucasz do niej przedmioty, następnie na papierku piszesz w 1 wersie imie, a w 2 wersie miasto. Nakoniec wrzucasz papierek do paczki, a paczke do skrzynki.
thx za odpowiedz ale ja robilem wszystko tak jak trzeby tzn. label a na nim nick i miasto :baby: a pomimo tego parcele nie dochodza
Paczke musisz kupić nie możesz jej podnieść z ziemi.
To mamy cuda panowie, paczki nie dochodzą...
Albo wysyłasz gdzieś indziej albo nie wysyłasz w cale skoro nie ma tam gdzie mają one być. Nie ma możliwości takiej, że paczka zaadresowana do np:
xxxxx
Carlin
Nie trafi do xxxxx'a. Ręczę za to nogą sąsiada...
Coś musiałeś popierdzielić.
OK THX :) chyba jednak musialem cos popieprzyc
kup nowa paczke. Nowa rozni sie od uzytej malym oznaczeniem w lewym dolnym rogu ( jego brakiem jesli nie byla uzywana ) - jesli brales uzyta i adresowales ponownie moglo sie cos spieprzyc.
Ab'addon
03-09-2005, 20:48
Nikt nie wspomnial ze label musi byc na 1 miejscu w parcelu...
Venderer
03-09-2005, 20:59
kup nowa paczke. Nowa rozni sie od uzytej malym oznaczeniem w lewym dolnym rogu ( jego brakiem jesli nie byla uzywana ) - jesli brales uzyta i adresowales ponownie moglo sie cos spieprzyc.
LOL, zanim coś napiszes upewnij się, że to prawda -,- nie udawaj speca -,-
Użytej apckzi nie da się wżucić do skrzynki, zostanie ona położona NA skrzynce
Nie, nie musi. Wiele razy wysyłąłem paczke w której wkładałem itemy PO labelu, więc był na ostatnim miejscu... Jednym słwoej czytaj czerwony text wyżej...
sir Tifejo
03-09-2005, 21:04
Nastepny specjalista....G*wno prawda ze musi byc na 1 miescu, to nie ma znaczenia.
Jest mozliwosc ze ktos polozyl jakis malutki przedmiot [np blueberries] i przez to sie nie da wyslac parcela - mialem taki przypadek i z 10 minut usilowalem wyslac parcela, po 10 minutach poszedlem do innej skrzynki :)
Pozdro.
T.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.