zaloguj się

Pokaż pełną wersje : pytanko

Grahoz
23-04-2004, 15:00
MAm pytanie
Na senji jest zamek jak wejde do zamku i zejde na dół to jest pełon failedów jak je przejde to teleportem mnie przenosi do komnaty co sa minotaury i 1 mino mag i sa dzwi zeby wejsc do tych minotaurów noi ja mam klucz na senje 4503 i nie pasuje a wdług tego co jest napisane na stronce w opisach z kluczami to ten klucz jest na senje ale nie pasuej!! :( mam pytanie a jaki klucz tam pasuje ?? czy musz miec wszystke 3 klucze aby tam wejsc?? jak nie to jaki pasuje i gdzie moge znalesc te klucze (4501 i 4502) plissss prosze odpiszcie PROSZE :)

Bobercjusz
23-04-2004, 15:05
Pisze, pisze. Lecz regulamin forum, a jego przeczytać to to już nie łaska? Tam napewno pisze, że o kluczach tutaj się nie rozmawia bo to jest oficjalna strona tibii. Sorka ale tu sie napewno tego nie dowiesz.

Grahoz
23-04-2004, 15:08
ale ja chce sie dowiedziec czemu nie pasuje ten klucz 4503 do tych dzwi a pisze ze powinien pasowac

Bobercjusz
23-04-2004, 15:23
Oryginalnie dodany przez Grahoz
MAm pytanie
Na senji jest zamek jak wejde do zamku i zejde na dół to jest pełon failedów jak je przejde to teleportem mnie przenosi do komnaty co sa minotaury i 1 mino mag i sa dzwi zeby wejsc do tych minotaurów noi ja mam klucz na senje 4503 i nie pasuje a wdług tego co jest napisane na stronce w opisach z kluczami to ten klucz jest na senje ale nie pasuej!! :( mam pytanie a jaki klucz tam pasuje ?? czy musz miec wszystke 3 klucze aby tam wejsc?? jak nie to jaki pasuje i gdzie moge znalesc te klucze (4501 i 4502) plissss prosze odpiszcie PROSZE :)

Tak??? Tylko!
Może się po update zmieniły klucze na inne i musisz sam je znaleść. Powodzenia w szukaniu

Vanhelsen
23-04-2004, 16:41
To chyba logiczne, klucz niepasuje bo do tych dzwi jest inny (na senji jest chyba pare kluczy) więc musiś poszukać inne, może one będą pasować.

Gangrel
23-04-2004, 17:11
Widać musisz mieć wszystkie trzy. A gdzie one są nie powiem bo regulamin zabrania.