Pokaż pełną wersje : Poszukuje
Palka ok 30 lv ze skillami ok 70 invisible lub stelt ring PacC wymagany
Oferty prosze pisac tu (czas zgloszen do 21)
=]
Lunara
Bobercjusz
23-04-2004, 15:46
Chyba ci się nie uda bo na tym forum to zabronione (handel postaciami). Można pisać ale raczej sie za to upomnienie zgarnie.
Ty masz coś wspólnego z Cycobujcą?? :] Wydaje mi się że tak (Barts (http://tibia.4players.de/community/?subtopic=character&name=Barts) ). Widziałem was razem na screenach jak miał coś około 36lvla.
Edit:
Chyba że potrzebujesz do jakiegoś zadanka ale wątpię bo raczej wszyscy piszą co chcą zrobić.
sry moja wina zle sprecyzowalem
POTRZEBUJE POSTACI DO HUNTU NA NECRO
Nie chce kupowac a poszukuje partnera ;p
Necromancerka
23-04-2004, 16:32
Oryginalnie dodany przez Barts
=]
Lunara
lol jak to medator zobaczy to masz bana......tak mysleuwarzaj nie wolno handlowac postaciami!!
piotrek1000
23-04-2004, 17:09
lol jak to medator zobaczy to masz bana......tak mysleuwarzaj nie wolno handlowac postaciami!!
Przeciez napisal ze potrzebuje partnera do huntu
@Necromancerka
Idź się utop....albo naucz się czytać...wiesz, do przedszkola odsyłam (...).
Necromancerka widać kompletny newbie. Nie dość że przeczkole, nie dość żę pewnie rooka skończyć nie może to jeszcze powtarza zdanie innych użytkowników bo sam regulaminu nie przeczytał. A co do tematu to chyba nie powinno być tu...
omg ludzie mozecie tez troche pomyslec na co mi Palek na 30 lv jesli mam knighta na 70 X_X ZLe sprecyzowalem moja wina ale poprawilem i chyba kazdy powinien sie domyslec o co biega
Triciol Pogromca
24-04-2004, 21:40
Hehe. To po co Ci pall :P Na 70lvl to mozesz duzo solo dzialac:D Ale uwazaj z tymi postami, ja za to ze chcialem qpic postac dostalem upomnienie:/
Dan the Automator
27-04-2004, 14:58
Oryginalnie dodany przez Necromancerka
Oryginalnie dodany przez Barts
=]
Lunara
O.o!!!! Juz lece Bartsa zbananować!!!!1111 Bartds odechce CI sie handelować postacie 1@!213122!!!!!
(ROTFL!)
Re.up
By hunt był bardziej opłacalny?
~~Zamykam, bo już nieaktualne~~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.