Pokaż pełną wersje : tibia.spr (do 7.5) - Pacc outfity zamiast facc
slimaczek
04-09-2005, 21:03
No więc macie to co chcieliscie, tygodniowo pare private message, pare maili i trochę wiadomosci na gg aby to zrobić, więc zrobiłem to dla was :P Żadne grafiki oprócz outfitów nie są zmienione, jeżeli chcecie mieć zmienione outfity (albo i nie) i nowe grafiki podmienione to wejdzcie tutaj (http://tibia.pl/forum/showthread.php?p=471338). No dobra, a teraz link gdzie to można ściągnąć, wejdzcie na tą stronę i tam nacisnijcie na podmienione_outfity_facc_na_pacc***** zeby sciagnac. Pozniej to rozpakowac do katalogu z tibią i gracie.
http://members.lycos.co.uk/darkbaltex/tibia_download/
Outfity już działają w wersji 7.6, wiec jak ktoś chce to niech se sciagnie.
cineczek
04-09-2005, 21:38
Coś mi śmierdzi keeyloggerem. Czy ktos mugl by :baby: sparwdic??
Dj Fara0n
04-09-2005, 21:40
@up:
Moge cie zapewnic ze to nie keylogger
cineczek
04-09-2005, 21:41
Thx.A te grafiki fajnie wyglądają????
slimaczek
04-09-2005, 21:46
Thx.A te grafiki fajnie wyglądają????
W tamtym temacie jest link do screenów.
Co do keyloggera, moge cię zapewnic ze tam zadnego nie ma, mozesz zobaczyc moja liczbe postow oraz inne takie pliki tylko że ze zmienionymi grafikami i jakos nikt nie widzial tam keyloggera.
Gajlokera na pewno nie ma. A dzieki za to. :)
Wszystko ok. Ale moglbys dac plik ze standartowymi grafikami :P Bo zapomnialem zrobic kopii :D
cineczek
05-09-2005, 20:23
Wszystko ok. Ale moglbys dac plik ze standartowymi grafikami :P Bo zapomnialem zrobic kopii :D
Heh lol :D
Dreamersik
05-09-2005, 22:35
Ej Slimaczek mam pytanko, jaka masz versje Tibia Sprite Editor?? Bo ja mam 1.3 i jak robilem se stroje pacc to potem nie bylo widac rzeczy z poprzedniego update (tapety, nowe szafki, a nawet wszystkich drzwi :P[dziwne jest to ze nie widac tez "wielkich skal z jakich zrobione jest Kaz i nie widac tez poziomow w goblin hills).
Bardzo mnie to interesuje bo mam juz pare gotowych grafik ale jak je wrzuce to duzo rzeczy nie bedzie widac =.=
cineczek
07-09-2005, 14:44
No co ;p;p zdaza sie :D
No tak XD :D
Faramir z Fortery
07-09-2005, 14:50
Ślimaczek powiedz prosze jak to się instaluje bo niewiem :(
A poza tym daj Instrukcje Rozpakowania Pliz :(
Normlanie rozpakowujesz i wrzucasz ten plik do folderu z zainstalowana tibia ( jak bys cracka zgrywal :p )
Faramir z Fortery
07-09-2005, 15:03
Fajne to nawet jest tylko szkoda że nie ma Wszytkich Wdzianek :(
a czy jest to normalne że ja widze swoją postac jako pacca a inni mnie widzą jako facca? :confused:
Kamlot De'Kapy
08-09-2005, 18:19
Fajne to jest, polecam
no dobrze, a w jaki sposób zrobić żeby inni widzieli też mnie z ubraniem dla pacca? :baby:
Ghost Nieudany
08-09-2005, 18:55
no dobrze, a w jaki sposób zrobić żeby inni widzieli też mnie z ubraniem dla pacca? :baby:
Też kazać im ściągnąć tego .spr? -.-
.spry działają tylko na TWOJĄ Tibię, łosiu. Reszta musi używać tego samego, żeby widzieć to, co ty.
@up
Thx za łosia, tak szczerze mowiąc to je lubie 8o
Heh szczerze mówiąc o nie jest dużo pracy można zrobić żeby wszystkie faccowe za paccowe podmienić zajmie to max. 40 min :PPPPPPP
slimaczek
08-09-2005, 20:57
Zgadnij.. hmm.. kupic pacca? NIE, co prawda kupić pacca tez mozesz, ale nie lepiej wchakowac sie do serwerow tibii i dodac sobie pacca?
Faramir z Fortery
09-09-2005, 14:49
Ślimaczek a zrobisz Możliwośc Widzenia Wszytkich Wdzianek Z FACC i PACC do tego Pliku :)
slimaczek
09-09-2005, 20:42
Nie da sie, bo niektorzy z paccem maja outfit facca, ale moglbym dodac np. mala literke F tym outfitom ktore sa podmieniona za outfity facca.
Deforez30
13-09-2005, 22:57
A dało by rade zrobic skin Dwarfa, Monka, hero ... tak jak to jest na ots'ie ?? 8o
slimaczek
14-09-2005, 00:04
@up
Dwarfa i elfa tak. Do reszty trza grafiki ;p
@up
Thx za łosia, tak szczerze mowiąc to je lubie 8o
Dobry łoś nie jest zły . Co do spr no to fajnie to wyglada dzieki bardzo ;]
Deforez30
14-09-2005, 16:38
@Slimaczek
Mozesz to jakoś załatwić :p
PS Jak sie wkleja te cholerne SSy na posta ?? X(
PS Jak sie wkleja te cholerne SSy na posta ?? X(
Nowłaśnie jak to sie robi?? :P
(sory za tego posta ale nikt nie ozywal sie, a terz niewiem jak to :( ...
exodus style
19-09-2005, 21:04
a moglbys zrobic takie spr zeby byla trawa z tiquandt zamiast starej??
slimaczek
18-11-2005, 18:19
Niedawno powstała nowa wersja 7.55, no i wiec macie plik z outfitami (tibia.spr) do tej nowej wersji ;-) Jak by były jakieś bugi to zgłaszać tutaj,a nie odrazu wyrzucac i dawac se spokoj -,-
Dr.Dondi
19-11-2005, 07:24
Dobra Robota !!!!
No to moze tutaj:P
Slimaczek czy mógłbyś zrobić nowe outfity pacca (albo ktokolwiek inny) bez zadnych dodatkowych grafik??
Bardzo bym prosił...
slimaczek
20-12-2005, 15:03
@up
Ty jesteś ślepy czy mi się tylko tak wydaje? :P Przeciez to sa wlasnie tylko outfity i bez zadnych dodatkowych grafik - czytanie ze zrozumieniem sie klania :P nawet w posciu pisalem ktory plik sciagnac.
Btw, juz te outfity sa do wersji 7.6. Jak by jakies błędy były to mówić. Ściągnąć można tam gdzie wczesniej.
@down
heh, ten z tą ślepotą to przeciez tylko zart był.
@up
Ty jesteś ślepy czy mi się tylko tak wydaje? :P Przeciez to sa wlasnie tylko outfity i bez zadnych dodatkowych grafik - czytanie ze zrozumieniem sie klania :P nawet w posciu pisalem ktory plik sciagnac.
Pownienem się obrazić -.- Popatrzył byś na datę złożenia posta hmm??? i można by pomyśleć, że jak ty pisałeś swojego posta to mnie nie było przy kompie?? he?
Karamija...
slimak...a moglbys mi wyslac swoj *.pic [chyba to ten plik] chodz i mi o wyglad KLIENTA nie tibiii tylko klienta [pasek hp, mapa.. te sprawy]
z gory dzieki
Birmil
A mi to jakoś nie działa... :( Pisze mi : Wieloczęściowe lub uszkodzone archiwum zip... Odpowiedcie prosze co mam zrobic...
Alanus Lutinum
27-12-2005, 10:21
Co z tym jest probuje otworzyc cos tam mi wyskakuje kilkam use this version a tutaj jakis error
Jak zawsze wszystko jest Git :D
Dirty Sanchez
29-12-2005, 17:33
Znalazlem buga jak się ustawi outfita tego zwyklego ziomka i satnie się na Połódnie to sie cos piepszy
http://img342.imageshack.us/img342/1898/bug4dw.jpg
@up:
Mam ten sam problem ;].
Slimaczek, napraw to jeśli możesz.
Mam problem. Ściągnołem sobie to drugi raz i jest spoko. Tylko pogralem kilka minut i nie moge grac bo jakis problem z tibia.spr i musze od poczatku instalowac klijenta Tibi. Dlaczego tak sie dzieje. Miałem także taki problem jak koledzy wyżej. Czym jest on spowodowany??
Odświeżam temat, bo mi także zależy na poprawieniu tego błędu, o którym wspomniał Dirty Sanchez.
Rayman1994
08-02-2006, 15:46
Po piwrwsze : czemu widac ze wszyscy ludzie pacca maja ?
Po drugie : Dlaczego u tych ludkow Druidow maja takie tlo jak kolor ich butow ????
Obil mosta
12-02-2006, 10:47
Daj mi link do tego zeby EQ inne bylo to te pacc na facc itp?
slimaczek
12-02-2006, 20:49
Bug był ale go poprawiłem i wstawiłem poprawione na ftp, wiec ci ktorzy mieli buga to niech jeszcze raz sprawdza..
@okelm
jezeli tak bylo to odrazu, a ty napisales ze chwile grales i nagle ci wyskoczyl problem z spr? czyli debug?
coz poproboje troche i sproboje poprawic jezeli cos faktycznie jets zle.
Hmm.. u mnie problem o którym wcześniej wspominałem nadal wystepuje, ściagałem dwa razy Twój plik, odinstalowałem Tibię także, jednak nic nie pomogło.
mistrz bolta
16-02-2006, 09:31
mi dzialalo to dopuki niewyszlem z ruku potem wyskakuje caly czas error to chyba jest do ruku :D:D:):)
No chłopie chyba coś namieszałes bo postanowiłem to sprawdzić i też mam buga:P moze to chodzi o uptade czy co??:>
Cyran_13
23-02-2006, 11:36
Po prostu kupic pacca albo jak mówil @2up wyżej kazac im wgrac tego tibia.spr :P:P:P:P:P
mistrz bolta
27-03-2006, 14:42
wystempuje mi error w grownych miastach bez paca takich jak carlin venore thais:]
Error w kazz ... =/ da sie na to cos poradzic?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.