zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Resp draga pod thais

yoger
04-09-2005, 21:53
Mam pytanko odnosnie tego draga pod thais (tam gdzie taras jest).
czy jezeli ustawie dsy pod wejsciem bedzie sie on respawnowac?

ripper
04-09-2005, 22:14
Jeżeli wejdziesz na góre a dsy zostaną to znikną, ale drag się pewnie zrespi. Expić z DSami możesz na multi-spawnie w Venore Dragon Lair albo w Ankrahmun (single lub triple spawn).

morwi
04-09-2005, 22:16
Jeżeli wejdziesz na góre a dsy zostaną to znikną, ale drag się pewnie zrespi. Expić z DSami możesz na multi-spawnie w Venore Dragon Lair albo w Ankrahmun (single lub triple spawn).

jezeli zostawi ds i zejdzie na dol to nei znikna, ale jezeli zejdzie jeszcze nizej, albo odejdzie dalej to znikna-.-

ripper
05-09-2005, 09:17
Napisałeś troche chaotycznie więc nie za dużo zrozumiałem, ale jeżeli nie będzuesz na tym samym piętrze co summon to summon wkońcu zniknie, w każdym razie mi znikał.

morwi
05-09-2005, 09:49
Napisałeś troche chaotycznie więc nie za dużo zrozumiałem, ale jeżeli nie będzuesz na tym samym piętrze co summon to summon wkońcu zniknie, w każdym razie mi znikał.

jak odeszles za daleko/poszedles 2 pietra w dol to sie nei dziwie....

grzybek 09
05-09-2005, 09:57
Jeśli zostawisz summony na dolnym piętrze a ty wyjdziesz na góre to ds'y nie znikną, a dragon zapewnie się zrespi. Co do znikniecia ds'ów to nie ma nic do gadania. Jedynie musisz uwazac zebyś to ty nie zblokowal respa. Zycze milego huntu ;) .

PS. A co do morwiego to ja Ci napisze na refugii kilka milych slów B)