Pokaż pełną wersje : moj track
a teraz mój własnorecznie zrobiony w takim "programie" punkrock track ^.--
http://rapidshare.de/files/4725288/m_j_track.mp3.html
no to <rehost>
zapomniałem dodać, że w plikach mp3 nie ma keyloggerów.
Mi sie nie podobal, no ale do dupy tez nie jest, chyba nie lubie gitarki:P
Co tu mówić. Starałem się. Może to nie wygląda ale robiłem to przez6 dni.
Punk-o-matic? Było by lepiej gdy ktoś tam śpiewał.
zastanawiam się CO to tu jeszcze robi.. myślałam, że jakikolwiek SZANOWNY MOD przeniesie to choćby do 'o wszystkim i o niczym' gdyż tu się zdaje jest dział twórczości pisanej, chyba, że ja już nie umiem czytać _o_
ile razy trzeba o czymś mówić, by to zostało zrobione...
OTO OCHRZAN DLA MODA KTÓRY TU PRZESIADUJE!! X(
d. Taube
A mi sie bardzo podoba :] Był moment ze przez bite 10 minut leciał non-stop :)
chyba nie lubie gitarki:P
Oj, You will Fall!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Byloby fajne gdyby nie 2 rzeczy:
Brzmi jak z radia :(
Brak wokalu! - to az sie prosi o wokal!
pomysl fajny. wykonanie niestety gorsze. najgorsza jast perkusja, poprostu tragiczna. i po co ona az tak duzo wali stopa na osemke?. wychodzi z tego takie łup łup łup. pewnie chciales tu zrobic cos a'la 2 stopy ale niestety kiepsko to wyszlo. gitarki brzmia calkiem niezle. momentami to slychac ich tam az ze 3-4. jednak w niektorych fragmentach mam wrazenie ze sa wstawiona na sile. tzn nie dodaja niczego ciekawego, a nawet psuja klimat. kolejna rzacz ktora mi sie nie podoba to to ze momentami zbyt nagla pojawiaja sie niektore dzwieki, lub zbyt nagle zanikaja. poprostu nie dajesz instrumentom rozbrzmiec.
czy tam jest bas? mam slaby sluch wiec nie jestem pewny na 100% cos jakby slychac ale jesli to co mi sie wydaje ze jest bas to jest bas to mozna by go troche upgrade'owac, tak zeby nie byl tylko tlem.
jesli to jeden z twoich pierwszych utworow to jak na poczatek jest naprawde spox. aaa i jeszcze jedno. na poczatku troche cos sie rytm chrzani.
czekam no kolejne kompozycje :]
@szoopa
Cieszę się, że ci się aż tak podobało
@Tasior
Nie dało rady, żeby ktoś śpiewał ;p
@Shinjix
Brzmi jak z radia prawdopodobnie dlatego, że aby to zapisać w formacie mp3 bądź jakim kolwiek innym, to musiałem dzwięk z tego programu wyrejestrować za pomocą "rejestratora dzwięku"
@ogorek
Taką recęzje się przyjemnie czyta. Fakt, faktem, że intencje miałem dobre, a to, że nie wyszło to inna sprawa. No i to był w końcu mój pierwszy raz więc mogło nie wyjść xD
jednym słowem zarąbiste chociaż jak już kots powiedział to wejscie na początku tak ostro nie zaczynało fajnie.ALe ogólnie jest zarąbiste...co tu dużo gadać...? 8o
Glacial Hero
14-10-2005, 18:50
Zgadzam się z moim poprzednikiem, bardzo fajnie wyszło ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.