Pokaż pełną wersje : Tak kończą Ci, którzy..
Ok. To NIE jest reklama, wiec sluchajcie uwaznie.
http://ksiegigosci.hotnews.pl/?us=Khan
TO jest link do Księgi Gości na mojej stronie domowej.
Przeczytajcie co pisze gość o imieniu DSM (obecnie drugi post od gory.)
NASTĘPNIE, zajrzyjcie na link, ktory ten pan podał jako adres swojej strony domowej.. I zobacznie jak kończą Ci, którzy.. n/c
dap-galothij
04-09-2005, 23:14
Khan, jesteś troszkę d(y)rastyczny :)
Ivellios Galanodel
04-09-2005, 23:19
Veni, Vidi, zlałem gacie...
Ten gościu nie wiedział z kim zadziera. Khan tylko wyciągnął swoją katane i chlast. Śmierć TRAGICZNA na miejscu. ;)
kurczaczki. co wy mu zrobiliscie?
Khan: co chcesz tym udowodnic? Może jeszcze chcesz sobie robić żart z poważnej sprawy? Coraz częściej udowadniasz, że jesteś zwykłym idiotą. A co do jego wpisu w księdze - zgadzam się z nim. Oh, ah. Mam teraz modlić się o wybaczenie?
No nie wiem... czyżby ten gościu faktycznie nie dotrwał dnia dzisiejszego, czy to jakiś hakerek zrobił sobie ponury żart? Bo chyba Khan do niego nie poszedł i go nie pociął?
Dan the Automator
04-09-2005, 23:26
Jejku jej, Khan, zmieniłeś się...
Ghost Nieudany
04-09-2005, 23:28
Super.
Tu już nawet jęku zażenowania nie warto wydać. I kwaśny śmiech jakoś tak na ustach zamiera...
No i po cholerę ten temat? Chciałeś się pośmiać z tego, że ktoś umarł? Żałosne. Może i dla ciebie jest to zabawne - ale jeśli nikt sobie nie robił jaj i koleś naprawdę nie żyje? A ty się bulwersujesz i robisz takie żenujące przestrogi, bo ktoś śmiał się nie zgodzić z tobą i nie chciał cię czcić. Udowadniasz tylko, jak dziecinny jesteś, człowieku.
OnlyM(PL)
04-09-2005, 23:31
o.O halp lepiej pisac dobre posty bo khan przyjdzie i wszystkich.....
A tak serio to co mu zrobiles? j/k
@down no chociaz racja 666 satan yeyey etc. ten "dsm" lubi takie klimaty czyli mozna to uznac za zart, nie?
W porządku moze zle to ujalem.
Nie chodzi mi o to ze to jest smieszne.. Smierc ludzi mnie nie smieszy. Za duzo tego w zyciu widzialem. To jest bardziej.. Dziwne.
Zreszta nie sadze aby to byla prawda, po tresci posta wnioskuje ze 'autor' lubi takie klimaty..
W porządku moze zle to ujalem.
Nie chodzi mi o to ze to jest smieszne.. Smierc ludzi mnie nie smieszy. Za duzo tego w zyciu widzialem. To jest bardziej.. Dziwne.
Zreszta nie sadze aby to byla prawda, po tresci posta wnioskuje ze 'autor' lubi takie klimaty..
To sobie zobacz jaki ma gostek opis na gg. Nie wydaje mi się, żeby to był żart, ani umiłowanie takich klimatów.
@down: jego gg jest na twojej stronie
Nie wiem. Nie mam jego gg..
W kazdym razie ciekawi mnie co sie z nim stalo..
Naprawde dosyc dziwne O.o
opis na jego gg Khan - "Łukasz nie żyje"
OnlyM(PL)
04-09-2005, 23:40
to jest jego gg 1621232 mozna go znales pod tym dziwnym? linkiem
niektorzy mysla ze to glupi zart a niektorzy to biora na serio? wiec co jest prawda? a moze ta sprawa nadaje sie to archiwum X? cos mi sie z deka zdaje ze lepiej zamknac temat
to jest jego gg 1621232 mozna go znales pod tym dziwnym? linkiem
niektorzy mysla ze to glupi zart a niektorzy to biora na serio? wiec co jest prawda? a moze ta sprawa nadaje sie to archiwum X? cos mi sie z deka zdaje ze lepiej zamknac temat
Może to i racja? Jeśli to nie prawda to szkoda się tym męczyć. Jeśli to prawda to dajmy zmarłemu spokój...
Moze i racja.
Cholera.. Ostatnio zmarl mi kumpel z klasy.. Tez nie chcialem wierzyc początkowo.. Potem 'brat' kumpla z ławki.. A potem jak wracalem do domu od znajomej, jakis kolo zginal w wypadku..
Cóż.. Skoro tak to..
Zamknijcie topic.. I najlepiej mnie też..
$corcerer
04-09-2005, 23:48
temat jest... dziwny.
Gość albo rzeczywiście umarł, wtedy pokój Jego duszy. Żal mi go, bo w nic nie wierzył :/
Albo robił sobie jaja - wtedy jest to po prostu niesmaczny żart
Albo popełnił sieciowe samobójstwo - wtedy można mu tylko życzyć szczęścia na nowej drodze życia.
Dziwne, oj dziwne....
Khan, temat dobrałeś... hmm, powiedzmy że dwuznacznie.
Dan the Automator
04-09-2005, 23:52
Albo robił sobie jaja - wtedy jest to po prostu niesmaczny żart
Albo popełnił sieciowe samobójstwo - wtedy można mu tylko życzyć szczęścia na nowej drodze życia.
A czym to się różni?
Skoro on naprawdę zmarł to tylko się dziwić, że ktoś najbliższy (miał dostęp do konta gg i strony) zamiast opłakiwać jego śmierć, czy cokolwiek innego, wartego czynienia w tym momencie, woli pozmieniać sobie opisy na gg i wygląd strony. Dziwne.
Przypominam sobie, że niedawno była też podobna taka akcja, że niby jakiś sławny gracz z Tibii zmarł i jego siostra, właśnie w tej chwili napisała posta na tibia.com, że jej brat nie żyje. Kto o zdrowych zmysłach robi coś takiego w takich momentach. Tamta sytuacja skończyła się chyba tak, że koleś poprostu sobie robił jaja.
Moze chlopak (?) popadl w jakas depresje i czuje sie "niezywy"?
@Raul : wlasnie, wlasnie.
A czym to się różni?
Ze tak naprawde zyje ale na necie umiera. Never existed.
@$cor
Evul spammerze jeden, to samo napisalem ^.^
o_O
Bardzo nieciekawy zbieg okoliczności.
Chociaż pewnie "umarł" w Internecie.
$corcerer
05-09-2005, 16:51
Dobo: sieciowe samobójstwo polega na całkowitym zniknięciu z netu - kasujesz wszystkie konta, wyrejestrowujesz maile, sprzedajesz domeny, po prostu never existed.
jaja se robi bo widac teraz opis inny no chyba ze ktos zmienil
ma napisane
31.01.1985 - 03.09.2005
a przedtem miał Łukasz nie żyje
jaja se robi bo widac teraz opis inny no chyba ze ktos zmienil
ma napisane
31.01.1985 - 03.09.2005
a przedtem miał Łukasz nie żyje
wiesz, to jest okres, w którym ta osoba żyła. od daty urodzenia do daty śmierci
OnlyM(PL)
05-09-2005, 17:07
@upup ale nie na 100%
Zmienil wczoraj i juz nei zmienia a moze tak zostanie? nie mozesz byc w 100% pewien -.-
Chociaz mysle ze gosciu se jajka robie -.-
Dan the Automator
05-09-2005, 17:26
Dobo: sieciowe samobójstwo polega na całkowitym zniknięciu z netu - kasujesz wszystkie konta, wyrejestrowujesz maile, sprzedajesz domeny, po prostu never existed.
Nie rozumiesz mnie :-). Podejrzewam, co to jest sieciowe samobójstwo, ale jest to coś zbyt błachego i śmiesznego, by podciągać to do rangi śmierci prawdziwej (tak jak to ten koleś "upozorował"). Dlatego jesli nawet by to bylo to "sieciowe samobójstwo", to dalej jest dla mnie nieśmiesznym dowcipem.
Hm, dziwne jak cholera. Ale Khan, nie masz sie co podniecac, to na pewno nie przez Ciebie.
Doszedlem do wniosku, ze temat jest conajmniej smieszny ;) Rozwodzic sie nad "sieciowym samobojstwem". Moze ma jakis kompleks i chce zwrocic na siebie uwage? Szczerze mowiac, udalo mu sie to ;)
A skąd wiesz, ze to 'sieciowe samobojstwo'? Moze faktycznie kipnął?
A skąd wiesz, ze to 'sieciowe samobojstwo'? Moze faktycznie kipnął?
Zostawiasz np swoim kolegom/rodzicom hasla do skrzynek pocztowych, gg itp, po to, zeby po twojej smierci zmienili opis/komentarz? Chyba nie. Zreszta, skoro naprawde umarl 3ciego, nie wydaje mi sie, zeby rodzina miala glowe i chec do zmieniania w/w opisow.
+48 692 666 693 (http://www.glb.pl/~dymusmugi/www.dymusmugi.tk/php_version/index.php?dzial=kontakt#)
+48 698 946 533 (http://www.glb.pl/~dymusmugi/www.dymusmugi.tk/php_version/index.php?dzial=kontakt#)
jego prawdopodobne numery tel.
mail:
[email protected]
[email protected]
ogolnie zaciekawilo mnie to i postanowilem poszukac troche xD
@edit
za podanie tak cennych informacji mogl bys zrobic dla mnie fake tibia.com ? ew. mogl bym jeszcze zadzwonic jesli ty nie chcesz :S btw. wystarczylo jego gg w google wpisac -.-'
Chessterr
05-09-2005, 20:01
ten d-coś tam se w/g mnie chybażarty robi. Dla mnie to mało wiarygodne. Kto zrobił to że zginą śmiercią tragczną i skąd on jak "nieżył" dał link że niezyje :/ Dziwne zresztą :confused:
@edit
Dzwoniłem pod numer...Odebrała jakaś osoba...
J: Witam
K:DSm nie ma
J: A gdzie jest?
k: W niebie...
J. Jakto?
k: TO ty nic nie wiesz?
J. Nie
K. Nie żyje dowidzenia
Osoba się rozłączyła. Potem jak zadzwoniłem za kilka sekund w słuchawce słyszałem że nie ma takiego numeru:/ Bardzo dziwna sprawa.
@down
Przeczytaj pierwszego posta. To taki koleś
@2down
Jakto??Chyba nie ejstem w temacie :(...
lol moze zly numer podales XDD
a btw, kim jest ten dsm?
dap-galothij
05-09-2005, 20:12
@up: Jakby było wiadomo, to byłoby po sprawie. A sprawa głupia.
sorry za podwojny post, ale mysle nie nie wyrzadzi on duzych szkod na serwerze ;]
@top
wiec mysle, ze nie ma sie czym raczej przejmowac ;p
kto z rodziny odpowiedzialby na pytanie "czy jest dsm?"
"jest w niebie", mysle ze nawet brat nie robilby sobie z tego zartow nie nie uzywalby jego internetowego nicka i mowil, ze chlop jest w niebie
http://www.pamietnik-zmarlego.blog.pl/ < tu jest przyklad pamietnika prowadzonegop przez chora osobe, mogla co prawda pisac to dla przyjemnosci, ale szczerze w to watpie.
i chyba po dzwonieniu.... jak komus zalezy na rozwiazaniu tego problemu to niech zadzwoni pod drugi numer, zastosuje sie do instrukcji , a z biura obslugi klienta dowie sie do kogo nalezal ten numer.... albo chociaz miasto - wtedy se mozna wpisac w google nazwisko, miasto, tragiczny wypadek. Chyba ze obsluga klienta nie jest uprawniona do podawania danych na temat uzytkownika telefonu...
@edit
juz wiem skad byl : piotrkow trybunalski
ktos chce to niech szuka..... zreszta sam poszukam bo ciekawy jestem :D
Chessterr
05-09-2005, 20:26
A jeśli popełnił saboójstwo i wiedział o tym to sam mógł zostawić taki opis na gg i stronce.. Dziwna sprawa
@edit
Wiemy o nim:
Imię:
Łukasz
Miejscowość:
Potrków Trybunalski
mail:
[email protected]
[email protected]
gadu gadu:
1621232 -
gsm:
+48 692 666 693
+48 698 946 533
strona:
http://pctk.org/
Sa to dane przypuszczające...
Trzeba siedowiedzieć skąd znalazł link do strony Khana.
Belvedor
05-09-2005, 20:28
Jezu nie macie sie nad czym rozwodzic? Zamiast patrzec na innych patrzcie na siebie, wyjdzie na zdrowie...
dap-galothij
05-09-2005, 20:32
@Belvedor: Mamy tu na forum wątek detektywistyczny:) Sam może się wciągne w to.
Venderer
05-09-2005, 20:39
Jets kilka możliwości...
Po 1 BARDZO niesmaczny żart =,=
Po 2 Koleś popełnił samemu samobójstwo (prawdziwe) i sam wprowadził te dane...
Po 3 Siecowe samobójstwo (już widomo coto)
Po 4 Ktoś z bliskich wpisał dane.... Są tacy fanatycy co myślą, że w internecie ma się przyjaciół i chce się pokazać to wsyztskim... Tak samo jak lduzie na statusach GG wypisują wsyzstkei swoje smutne i smutniejsze wydarzenia w życiu an bieżąco,,, (fanatyzm plx)....
gosciu zmarl naprawde.To kolega mojego kolegi.Chorowal na raka niestety.Moj kolega jest z tego powodu smutny...
ale wy zabawni jestescie.
zmarl to zmarl trudno, ale po co toczyc o tym dyskuje?
OnlyM(PL)
05-09-2005, 20:48
@upup jesli naprawde to dajmy mu juz spokuj? huh?
Najlepiej sie pomodlic za niego choc sam nei wierzyl. robta co chceta
""W imię Ojca i Syna i Ducha świętego, niech spoczywa w pokoju.
""On jako jedyny z nas poznał drugie życie... życie które pewnie jest spokojniejsze, od tego na ziemi. Spoczywaj w pokoju dsm, i niech cię Bóg zaprowadzi do serca nieba""
Jeżeli jednak to nie prawda, to mówię ci już teraz: To niesmaczny i ciężki grzech...
Belvedor
05-09-2005, 20:56
""W imię Ojca i Syna i Ducha świętego, niech spoczywa w pokoju.
""On jako jedyny z nas poznał drugie życie... życie które pewnie jest spokojniejsze, od tego na ziemi. Spoczywaj w pokoju dsm, i niech cię Bóg zaprowadzi do serca nieba""
Jeżeli jednak to nie prawda, to mówię ci już teraz: To niesmaczny i ciężki grzech...
Mogles sobie darowac -.- Takie rzeczy robi sie na spokojnie w duszy a nie na forum o grze :O
Ps: Nie obraz sie, ale dla mnie robisz czasem takie akcje na pokazowe :F
(Chodzi mi o homika...)
Być może moja "modlitwa" wygląda na pokaz, ale chciałem powiedzieć te spokojne słowa za wszystkich, którym jets dsm'a żal, szkoda mi chłopaka... :(.
Kolejny gosciu mi mowil ze zna dsma i moze to potwierdzic.Tak wiec dsm nie zyje naprawde.Dajcie mu juz spokoj a prosba do modkow o zamkniecie tematu.On nie zyje.Nie ma co jeszcze walkowac tego tematu
Dobra, z tymi publicznymi modlitwami to przesada. Koleś zmarł? Trudno, nie znałem go, dużo ludzi codziennie umiera. Robi sobie jaja? Jest idiotą, który próbuje zwrócić na siebie uwagę i tyle. Zamykam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.