Pokaż pełną wersje : Knight lvl 25 50/45 Versus Cyc na solówke ?
Możliwe czy nie? Bezpieczne czy nie?
Lord_Simon
22-09-2003, 10:16
Powinieneś spoko ubić
Van nister roy
22-09-2003, 10:17
Luziiiiik cyc to szmata hehe :) spoko go zajebiesz
Ja tez mysle ze zabijesz spox cyca na solo!!!moj kolega knight zabijal na 20-22 lvl !!!:) :D
To teraz pytanko, gdzie jest pojedyńczy resp, bo w elf camp na bagnach jest resp 2 albo 3 na raz....
Jak dla mnie cyca moze zsolujesz ale z problemami bo z tymi skillami to ciezko troszke
kolega na 20-25 zabil DSa na solowie ( nie wiem jak )
wiec powinienes nie mieć problemow, musisz tez miec taktyke
Cyc'a na solowke Knightem spokojnie jak ja na solowke bralem ds palkiem na 13 lv :D Hmm Cyc pojedynczy resp moze spruboj na poludnie od Ab tam gdzie huntery ale nie wchodz od tego wejscia
carraigh
22-09-2003, 16:35
cyce pojedynczo mozna wyprowadzac z jaskini na północny zachód od Thais.
Ja walcze z nimi na dystans, ale jak mnie jeden dogonił i przywalił mojemu sorcowi, to straciłem 1/3 życia lol
no ale mój shielding to 19 i chowam się za dwarven shield :P
ale z takimi skillami problemu mieć nie powinieneś :))
nie wiem gdzie sa cyce które sie respawnowuja pojdeyńczo czasami chodze na cyce do thais solówe ciogne z 3 naraz z kusza w zwarciu
Lady Karolinka
22-09-2003, 20:18
@ humi
Humi na pohu masz duze pole do opisu albo kolo tahis jasz tunelek z cycami :) Good Luck :D
wiem hodze na poh ale oczywisice jak nie mam lagów a taka okazja malo sie zdaza ale czesto poluje na okrland tesh jak nie mam lagów obecny lvl mam slaby skills srednio...... a z tymi ccyami wiem gdzie ten tunel podbno głębiej słyszałem ze są 4 smoki ale nie wiem czy to prawda bo tam nie byłem 4 smoki na raz ine pokonam narazie z jednym walcze
Hum, powiem ci tyle że jak nie odzykam hasła to beda nici z paca, domu i kasy ;p
Gasior a na jakim świecie grasz i miasto dokladniej jeśli masz dobry sprzet mozemy kase odrobic na smokach gram na lunarze --Venore (ale ostatnio duzo poluje bo chce osignoc 40+lvl)
cyc to looool niepowines miec problemow :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
tristanian
23-09-2003, 15:26
Mozesz mi wytlumaczyc chlopczyku ,co znaczy "lol" w twoim mniemaniu.Aha z takimi skillami,to mozesz miec nawet problem z jednym soldierem
Po pierwsze co mnie cipo nie nazywaj chłiopczyku a na solówe wziałem raz dwa guardy na 18 levelu ze skila mi jeszcze niższymi i wygrałem, a jak to już ci nie powiem ale wole nie kusić losu dlatego sie pytam. Po drugie to juz raczej tą postacią nie pogram...
tristanian
23-09-2003, 16:53
cipa to mozesz swoja kolezanke nazywac nie mnie,i jak bys byl intelingenty to bys wiedzial ze to nie bylo do ciebie prostaku.Natomiast nadal uwazam ze z takimi skillami nie potanczysz sobie ze soldierami, ;(
Nudzisz
jak chcesz cyce poijedynczo to idz na skalke nad thais tam sa wazkie korytaze wiec mozna walczyc z nimi pojedynczo.
a jak nie wiesz czy dasz rade to na tym lvl mozesz sprawdzic sie z 1 a jak bedziesz dostawal to zawsze mozesz mu uciec jestes szybszy od nich.
Hmm gasior jaki masz sprzęt? Ja jak pierwszy raz poszedłem solo na cyca to miałem skile 58/54 i 22 lvl, i to mnie ostro lał a mialem wtedy K-armor, Fs , Steel Helmet, P-Legsy, Dragon Shielda no i buciki :P
Więc nie wiem czy pokonasz go solo ale jak masz UH'y to spoko pokonasz ;]
Lady Karolinka
27-09-2003, 00:25
Cienkie masz skille jak na 25 lvl :/ ale powinienes dac rade :> Take CarE ! :P
Mori aka ice
28-09-2003, 19:24
No pewnie ze dasz rade. Powiedz mi jeszcze czy gasior the brave to ty :D
Hraath'ell
29-09-2003, 08:18
to zalezy-ja mam skille 53//50 lvl 24 a cyc i tak mnie jeszcze troche leje szczegolnie kiedy jest wiecej niz 2
jak masz fsa to dasz mu rade na spokojnie ale mozesz miec zjazd do zoltego
pamietaj...cyc to knut...ale jak kilka wyskoczy to jusz inna sprawa :D wiec jepiej miec przy sobie kilka uh :)
Lodajek[Laxiu]
04-02-2009, 20:49
Dasz rade!!!
kaxiorek
04-02-2009, 20:55
@up
da rade jak sie cofnie w czasie :O patrz na date
@up
da rade jak sie cofnie w czasie :O patrz na date
6 lat, rekord?
Lodajek[Laxiu]
04-02-2009, 21:05
Me rox man rox
Gormitas
05-02-2009, 09:33
dasz radę ja z skillami 45\45 solo expiłem po 1 na nich
Proponowalbym aby 'gornicy' dostawali banany
Co za nooby odświeżyły temat z ostatniej strony? :/ Posty z 2003 roku a tu nagle post i data "wczoraj" (4 luty)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.