zaloguj się

Pokaż pełną wersje : "Zwariowana" żaba. Mania?

Hakuoh
05-09-2005, 01:07
Nie wiem czy było albo nie...trudno będzie do kasencji. Ale jesłi nie... otóż. Zastanawia mnie (i denerwuje) żabo-mania. Gdzie nie przełącze na jakiś program...crazy frog...jamba...zwariowana żaba...NAWET na Eurosporcie zapuszczają takie coś. W Angli na to mówią podobno "złośliwość żaby". TV to ja rozumiem ale żeby także różnego typu komunikatory i reklamy przez neta? Jeszcze troche i będe sie bał otworzyć lodówke. Co o tym sądzicie? Bo ja myśle że mogło by sie to skonczyć.

Caer
05-09-2005, 01:17
Hah! To tak jak kiedyś było ze Stalinem (podobno) xD A co do żabki, to mnie to rybka ;)

VicXar
05-09-2005, 07:11
Z uwagi na to że jestem z Sydney to mi to żabka ;)

joey
05-09-2005, 07:22
bardzo w****ia mnie ta żaba, jej głos jest już dołujący... to tego ta techniawa, z sound trucka Beverly Hills Cop, sama piosenka jest fajna, ale jak ten typ dodał do tego teckno to tego się słuchać nie da....

Herante
05-09-2005, 08:17
..........

Wikt
05-09-2005, 08:20
NIENAWIDZĘ.
Z pasją.

Jak zobaczę kogoś w szkole z tym pier_olonym dzwonkiem, to go uduszę.

Oerta
05-09-2005, 08:35
ta żaba mnie wkurza,gdzie sie nie rusze do dzwonek crazy frog albo coś tam sweety.Dołujące...

PiXik
05-09-2005, 08:46
żaba jak żaba orginalna nie jest ale sam utworek jest ok.rozumie ludzie którzy nie lubią żaby;p

Ghost Nieudany
05-09-2005, 09:19
Crazy Frog.
Da.

Jeden z powodów dla których żałuję, że za morderstwo w amoku nie ma mniejszych kar.

Generalnie sam teledysk, muzyczka i "ding-ding" jest fajne. Ale kiedy puszczą to @#$%! po raz 1337 w ciągu dnia na jakiejś stacji, a jeszcze jakiś idiota postanowi rozkręcić imprezkę przy żabce, zaczyna cię brać co raz gwałtowniejsza CHOLERA. Niedługo te cholerne ringtone'y będzie można usłyszeć w toaletach publicznych - pięć razy usłyszysz "DING DING! DY DY DY DY DY DY DY DY DY DY DY DYYYY!!!" zanim urwiesz kawałek papieru i dziesięć zanim wstaniesz...
Sam autor nazywa swojego Krejzi Froga "Najbardziej irytującą rzeczą" (The Most Annoying Thing). Trudno się z nim nie zgodzić...

BLAAARRRGH. Znowu jakiś kretyn to odpalił! ROOOARRR!

Bia!y
05-09-2005, 10:16
Nie nawidzę tej żaby. Wszyscy kumple, koleżanki podniecają sie crejzi dogiem.
"masz juz ten nowy dzownek, nie daj Ci prześle!" To by cytat, i tak jest non stop. Burn! Palimy wszystkie żaby na kuli zmieskiej. :)

Matek
05-09-2005, 10:17
Czamasmi mam wrazenie ze 90% forum jest okropnie przewrazliwiona.

Nie podoba sie CF? Wylacz TV, unikaj ludzi, ktorzy o tym mowia, sluchaja tego itp.

pomoze napewno.

shae
05-09-2005, 12:27
Czamasmi mam wrazenie ze 90% forum jest okropnie przewrazliwiona. Nie podoba sie CF? Wylacz TV, unikaj ludzi, ktorzy o tym mowia, sluchaja tego itp. pomoze napewno.
Podpisuję się pod tym co Matek napisał wszystkimi 5-oma łapami.

Sokochłap
05-09-2005, 14:26
Tiaaa a ten koleś co ją goni, odpala rakiete w kanałach (ciasnych) N/C

Mój tata to uwilelbia ja nienawidze :|

ciemne dropsy
05-09-2005, 14:32
Mam ja w dupie, bo nie ogladam tv, ale jak slysze ze sciagnalem sobie szalona zabe potem na cda.pl widze znowu teledysk crazy frog potem znowu cos innego to juz troche denerwuje :P

Tasior
05-09-2005, 15:03
A ja to kocham, nie ma to jak zobaczyć włsną matke podrygującą do tekna :P(Task samo było z 18L ;))

http://test.kladblog.com/media/200507/kill_frog***** ;]

Luckq
05-09-2005, 15:19
Matek, no w sumie to masz rację, ale jeżeli muszę zrobić coś na komputerze a zza okna dobiega mnie dźwięk 'riming ting ting ting' który słyszę już po raz setny a na monitorze wyskakuje mi reklama z HITem tego sezonu to można się lekko zdenerwować.

Wikt
05-09-2005, 15:27
Czamasmi mam wrazenie ze 90% forum jest okropnie przewrazliwiona.

Nie podoba sie CF? Wylacz TV, unikaj ludzi, ktorzy o tym mowia, sluchaja tego itp.

pomoze napewno.
Czyli wogle mam się nie ruszać z kompa, jeśli nie chcę usłyszeć Crazy Froga, tak?

Słuchaj, kvrwa.

TO NAWET W TWOJEJ LODÓWCE JEST.

Jak można tego unikać? TO JEST NIEMOŻLIWE, jak chodzisz do szkoły albo twoi rodzice oglądają telewizję! To cholerstwo jest wszędzie, leci w radiu, telewizji, internecie, w komórkach ludzi w twojej szkole, wszędzie.

Więc zastanów się, co piszesz.

W sumie Ghost ma trochę racji.. sam Crazy Frog nie jest zły, ale najbardziej w****iający jest fakt, że to jest okropny trend, i pcha się WSZĘDZIE. Aż strach odkręcić wodę, bo znowu ci wyskoczy BRYYYYYMMMMMMBRYMBRYMMM

@down: współczuję. Moi rodzice olewają, a moja klasa (chłopaki anyway) nienawidzi. Prawidłowo.

TheNatoorat
05-09-2005, 15:28
Po prostu nie wszyscy potrafią zrozumieć, że ich portfel jest celem wszystkich speców od marketingu. Dlatego powstają takie komerchy jak Żaba.

Co więcej, moi rodzice lubią to. OOO.ooo

Matek
05-09-2005, 15:37
Czyli wogle mam się nie ruszać z kompa, jeśli nie chcę usłyszeć Crazy Froga, tak?

NIe. Poprostu ignoruj to. Czy to jest takie ciezkie?

Wikt
05-09-2005, 15:38
@up
Trudno ignorować coś, co leci z 105838217090ty raz, z TYM SAMYM WKURZAJĄCYM BRYYYYYYYMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

Też byś ignorował, jakby ci ktoś puszczał to 24/7? Nie? Wiedziałem.

Matek
05-09-2005, 15:40
A znajdz cociaz jeden moj post krytykujacy CF. Tez go slysze codziennie i jakos mi nie przeszkadza. Nie wywoluje we mnie najmniejszej emocji.

Trudno ignorować coś, co leci z 105838217090ty raz,

Kupa prawda, przynajmniej w moim przypadkul;]

Wikt
05-09-2005, 15:45
A znajdz cociaz jeden moj post krytykujacy CF. Tez go slysze codziennie i jakos mi nie przeszkadza. Nie wywoluje we mnie najmniejszej emocji.

w takim razie gratuluję anielskiej cierpliwości. ja jej nie mam. dasz mi?

Gunir
05-09-2005, 15:49
Boże..., Axel F za***ał melodie z Gliniarza z Bevery Hills i teraz na tym zarabia... ogolnie melodia fajna, tylko szybko sie nudzi.

Slagolash
05-09-2005, 15:54
Nie lubię rzeczy, które zostały stworzone by być hitem jednego sezonu, podobnie jak nie lubię muzyki, która została stworzona tylko po to, by być hitem jednego lata (vide: Mandaryna :S). Dla mnie Crazy Frog jest własnie jednym z tych "hitów" - szmirą, zwyczajnym brakiem gustu - po prostu gównem w najgorszym tego słowa znaczeniu. A że ludzie to łapią...no cóż, jeden baran ściągnie "hit" na komórkę i stado kilkuset tysięcy baranów tesh będzie chciało go mieć (choć ja w głosie jakiegoś pryszczatego imitatora dźwięku, naśladującego odgłos silnika trabanta i remiksie piosenki z o.s.t Beverly Hills Cop nie widzę nic szczególnego, nawet mnie to odrzuca).
N\c

Dan the Automator
05-09-2005, 16:49
Zabić. Zaba mnie denerwuje niemiłosiernie, bo cholera, oglądam klipy rockowe, co 10 minut walą tą durną reklamę, i na domiar złego potem puszczają jakieś gówno pokroju green day. Ja rozumiem, że piorunująca większość świata ma gusta muzyczne bliskie dnu, ale to to już poprostu triumf marketing i komercyjnej manipulacji nad człowiekiem.
Jedyne co mnie cieszy, to to że za 2 miechy nikt o tym nie będzie pamitał, no bo takie gowna szybko pną sie w góre, i potem jeszcze szybciej spadają ;).

Knight Simon Dark lord
05-09-2005, 16:54
jestem z wami też nie nawidze tej żaby mnie to wnerwia wszyscy cały czas o tym i się słyszy ją lub dzwonek N+1 razy X(

Arrivald
05-09-2005, 17:01
To jest kvrwa czysta komrcja, biora dyche za dzwonek ktory sciaga miliard bezmozgich lasek ktorym sie to podoba. Dopoki zyja na tym swiecie konsumenci takiego shitu, bedzie wychodzilo wiecej tych dzwonkow, proste :< I HATE IT!

Ghost Nieudany
05-09-2005, 17:15
NIe. Poprostu ignoruj to. Czy to jest takie ciezkie?

Ja tylko poczekam na temat, w którym napiszesz "Niech jakiś moderator ten topic zamknie..." albo się pochwalisz na #tibia.pl, że zreportowałeś jakiś post, który się tobie NIE PODOBA. Albo że ktoś z forum cię IRYTUJE. :-)

Matek
05-09-2005, 17:24
czekaj czekaj ghost;)

edit: na forum jest sporo osob, ktore mnie irytuje, ale oni mnie tez bawia;)

Thimburd
05-09-2005, 18:08
Ja osobiście nienawidze tego odgłosu! Moje uszy ulegają prawie implozji... Według mnie ta żaba i ta piosenka są żałosne. Tak samo jak ta Mandaryna. Śpiewać nie umie (co w sobotę udowodniła śpiewając na żywo...), a jednak 2 miejsce w sopocie... Smutne. Albo ludzie głosują na Leppera. Wchodzi na to, że ludzie poprostu nie myślą... :/

Ashlon
05-09-2005, 18:10
Najsmieszniejsza jest reklama. "SCIAGNIJ ZWARIOWANA ZABE "CRAZY FROG!!!!!1111one" Maslo maslane. A wracajac do reklamy - polowie dyskotekowych baranow jakis dzwonek sie spodobal, bo "bedzie elo bałnzowy", wiec zaczynaja powstawac kurczaczki sweety, diabelki i inne scierwa. Czlowieka doprowadza to do szewskiej pasji, gdy nie ma nic do roboty, a w TV nic lepszego nie ma niz Viva/MTV, gdzie co 10 minut leci to gowno. Niedlugo bedzie strach lodowke otworzyc...

@edit, Huo : Wprowadź słowo:creazy - Tłumaczenie:
Tłumaczenia nie znaleziono.

Tłumaczenie: CRAZY
A POMYLONY; ZWARIOWANY; OSZALAŁY; WARIACKI; OBŁĄKANY; MANIACKI; OBŁĄKAŃCZY; DZIKI; BZIKOWATY; BEZROZUMNY; NARWANY; POSTRZELONY; ZAMIŁOWANY

Huo
05-09-2005, 18:21
Fajna żaba :D. Ja lubię Crazy Frog (bo TO SIĘ NAZYWA KRWIA MAĆ CRAZY A NIE CREAZY = Zwariowana!!!).

Belefiz
05-09-2005, 18:23
Wiesz niedługo już będzie: "Najnowszy komunikator internetowy "Szalona Żaba" (w skrócie SŻ) dostępny tylko u nas za jedyne 1337,666 zł"
Wybrałem oczywiście "Nienawidze" ponieważ to jest taka KOMERCJA że szok.
Przy każdej wolnej chwili puszczają te #$%^&, to mnie DOBIJA !!!

Gufat III
05-09-2005, 18:39
Dziwne, ja sie z tą "manią" nie spotkałem.

PiXik
05-09-2005, 19:06
taaa koloryzujcie jeszcze bardziej.chociaż u nas w rybniku nie jest aż tak źle żeby każdy o żabie coś ten tego...same piosenki nie są złe no ale wszystko kiedyś może się przejeść

Yoh Asakura
05-09-2005, 19:08
"Jeżeli nie możesz ich pokonać,to się do nich przyłącz*".Dlatego zaznaczyłem,że lubie tę żabę.W niczym mi nie przeszkadza a posłuchać można.
P.S:
Tasior,dzięki za teledysk :*

---------------
* nie pamiętam jak to szło,więc może być źle napisane.

Dj Nekro
05-09-2005, 19:08
Powiem tak:
- To nie jest zwariowana Żaba, bo to tylko Tytul piosenki, a wykonawca jest Axel F
- Sam przyznam ze nielubie tez Żabki;)

Gangrel
05-09-2005, 19:18
Ech...mnie to zaba...rybka znaczy. Telewizora nie mam prawie czasu wlaczac(wracam z imprezy 24, wstaje o 5 do szkoly, wracam o 17 do domu, czytam forum, ide spac), ale co tu duzo powiedziec...mnie strasznie denerwuja spoty reklamowe przed wyborami a jeszcze nie pikietuje zeby je zniesli bo nie moge na te krzywe ryje patrzyc. Trza sie do komercji przywyczaic albo zostac pustelnikiem.

Scream
05-09-2005, 19:21
o bosze komercha ! To ****a wracac do ziemianek, bo przy budowaniu domu wasi rodzice korzystali z uslug komercyjnej firmy, macie cegly jeszcze bardziej komercyjnej firmy, a w nim jeszcze bardziej komercyjnego kompa - a na nim - chron nas borze przed komercha - WINDOWSA!!!!! OMFG !!!!!! KOMERCHA!!!! no najlepiej zeby ludzie za darmo wszystko robili, bo jak juz kase dostana za cos to jest guwno warte i komercha. Kupcie se komercyjne mozgi lepiej bo te wasze naturalne coraz gorzej dzialaja.

Matek
05-09-2005, 19:22
nic dodac nic ujac scream:)

Scream
05-09-2005, 19:27
kur...... drugi raz tego posta pisze bo cos sie zepsulo i nie wyswietlilo:

btw. ciekawe jakie byly by wyniki ankiety, gdyby topic nosil tytul : " co myslicie o zabie? za***ista, nie?" a pod spodem pozytwna wypowiedz na ten temat jakiegos modka....

pozatym mi sie zaba podoba, chociaz troche sie juz znudzila.

@edit

co do linka - gewuf, bia!y! patrzcie ! KEYLOGGA!!!!!!! IVUL HAKKA!!!!!!

Ellenhorin
05-09-2005, 19:31
Zaba byla fajna moze nawet smieszna za pierwszym drugim trzecim razem ale jak sie to slyszy 100x to juz jest przegiecie

Rabanbar
05-09-2005, 19:31
Samobójcy i masochisci!

Mam dla was swiezutkiego Crazy Froga, download:
press hear (http://rapidshare.de/files/1643001/Crazy_Frog_-_AXEL_F__The_Crazy_Thing_FULL_version_.mpg.html)

Milutkich wrzasków i zgrzytania zębów zycze waszym sąsiadom :)

@EDIT Mozecie mi wyjasnic jakim cudem wstawilem to minute temu a to zostało pobrane juz 1392 razy??!!

Yoh Asakura
05-09-2005, 19:34
Samobójcy i masochisci!

Mam dla was swiezutkiego Crazy Froga, download:
press hear (http://rapidshare.de/files/1643001/Crazy_Frog_-_AXEL_F__The_Crazy_Thing_FULL_version_.mpg.html)

Milutkich wrzasków i zgrzytania zębów zycze waszym sąsiadom :)

@EDIT Mozecie mi wyjasnic jakim cudem wstawilem to minute temu a to zostało pobrane juz 1392 razy??!!
Wielkie dzięki,mam nadzieje,że nie iful kajlogar ;)

Hieyan
05-09-2005, 19:37
Napoczątku jak usłyszałem: ŁOŁ! HIT LATA! Presłuchałem to kilka razy, oglądnąłem teledysk i stwierdziłem że to szit jakich mało.
Kiedyś coś takiego było w 'teście dla obłąkanych' jeśli głos żaby cie rozśmiesza, jesteś obłąkany. =

Raul
05-09-2005, 19:38
Jak to pierwszy raz usłyszałem, to można sobie było nawet trochę tego posłuchać. Jednak z ilością reklam i teledysków z tym związanych przesadzają, na vivie co chwilę reklama z CF. Jednak ja się tylko z tym spotykam w TV, więc nie przesadzajcie, że to jest na każdym kroku, przynajmniej w moim przypadku nie jest. Porównując do poprzedniego lata, to Dragostea Din Tei był o wiele ciekawszym i wolniej nudzącym się kawałkiem niż CF.

Knopers
05-09-2005, 19:51
Moim zdaniem o-zone jest tak samo powalony jak ta żaba -.- co w tym śmiesznego ?? żaba co trabanta udaje -.- masakra.... jeszcze najbardziej denerwują mnie ludzie co jak to uslyszą to "ZOSTAW !! CHCĘ POSŁUCHAĆ"....ehh to się w manie przeradza

Scream
05-09-2005, 19:55
jak ktos lubi dany utwor i chce go posluchac to zadna mania, tylko zupelnie normalna rzecz. I co cie w tym tak denerwuje? Jak ktos uslyszy najnowsza pisenke korna(badz jakiegos innego zespolu, ktory lubisz) i bedzie chcial jej posluchac to tez bedzie takie przerazajace? I nie mow ze to co innego, poniewaz to co kto lubi to kwestia gustu(btw. ty pewnie tego nie lubisz po wiekszosc poprzednich postow jedzie zabe po calosci - jak by ja wszyscy zachwalali to prawdopodobnie twoj post wygladal by zupelnie inaczej).

Tasior
05-09-2005, 20:03
@up
Słuchanie muzyki a krejzo-frogo-mania to dwie różne sprawy. To że ktoś chce tego słuchać to już jego sprawa, ale to że na każdej niemal stacji, na wielu stronach www, w gadugadu można to usłyszeć to już lekka przesada nie?

Prawo Kruka
05-09-2005, 20:05
Przez miesiąc, kiedy byłem u rodziny na mazurach, zdążyłem serdecznie ją znienawidzić.
1. Skradziona melodia
2. Dajcie mi sample w 5 minut będe miał coś takiego (nie mówie o klipie)
3. ding ding- rotfl'n'lol
4. Jego pitol :p

Dobrze, że niedaleko był kuzyn który mi puszczał Godsmacka dla wytchnienia.

NIENAWIDZEEEEEEE X(

Scream
05-09-2005, 20:09
No tak, to chyba oczywiste, ze najwieksze hity = najwieksze gowna bez zadnych zalet......... bo przeciez zaba to shit bo...... bo jest malo ambitna.... tzn. ma zaczac jezdzic na rolkach to bedzie bardziej ambitna? Ja np. moge powiedziec ze korn, iron maiden itp. to shity bo na baletach sie przy tym nie pobawie a sluchaczy tej muzyki nazwac bezmuzgimi staruchami... a zabka na baletach sprawuje sie dosc dobrze... a czlowiek naszczescie jest taki , ze woli sie bawic niz smucic sie w zamknietych czterech scianach, dlatego balety > wlasny pokuj i to miedzy innymi dlatego zaba jest tak popularna......

Tasior
05-09-2005, 20:16
A może dlatego tak się dzieje że do tych którzy krytykują te dzieła sztuki nie trafia muzyka Mandaryn, Dod, czy Krejzi Frogów! Albo nie, to wszystko wina czarnych!

Matek
05-09-2005, 20:25
A może dlatego tak się dzieje że do tych którzy krytykują te dzieła sztuki nie trafia muzyka Mandaryn, Dod, czy Krejzi Frogów! Albo nie, to wszystko wina czarnych!

A moze ludzie ktorzy krytykuja CF sraja sie na wszystko zamiast najormalniej w swiecie wylaczyc TV, wyjsc na spacer albo chociazby wlaczyc jakiegosa Toola, metallice czy IM? Taka dygresyjka. Ale masz racje - to czarni!:)

~GooFy~
05-09-2005, 20:26
Nie cierpie , nie nawidze , nie trawie , itp itd ..... X(

TiTuS
05-09-2005, 20:29
Na początku crejzi frog był nawet,nawet ale gdy słyszysz 20 taka sama piosenke dziennie to można dostać "****** w oczach"

Pacek
05-09-2005, 21:02
jako fan cięższego granie nielubie tego natrętnego utworu w formie "crazy Frog" natomiast orginał "beverly hills cop" uważam że jest jedną z lepszych ścieżek dźwiękowych do filmów jakie powstały w histori, traktują ją na równi z taki utworami jak eye of the tiger czy wręcz wspaniałą ścieżką dźwiękową z ostatniego mohikanina.

Allatar
05-09-2005, 21:11
Nie znam. Nie slyszalem. Nie spotkalem sie z ta mania. Mysle, ze niedlugo kazdy o tym zapomni.

Wikt
05-09-2005, 21:18
Nie znam. Nie slyszalem. Nie spotkalem sie z ta mania. Mysle, ze niedlugo kazdy o tym zapomni.

Wiesz. Ja mam nadzieję, że to zniknie - i na pewno zniknie, bo takie TRĘDY nie trwają długo.

I dzięki Bogu.

Ghost Nieudany
05-09-2005, 21:25
o bosze komercha ! To ****a wracac do ziemianek, bo przy budowaniu domu wasi rodzice korzystali z uslug komercyjnej firmy, macie cegly jeszcze bardziej komercyjnej firmy, a w nim jeszcze bardziej komercyjnego kompa - a na nim - chron nas borze przed komercha - WINDOWSA!!!!! OMFG !!!!!! KOMERCHA!!!! no najlepiej zeby ludzie za darmo wszystko robili, bo jak juz kase dostana za cos to jest guwno warte i komercha. Kupcie se komercyjne mozgi lepiej bo te wasze naturalne coraz gorzej dzialaja.

Dzięki, że sklasyfikowałeś mnie - człowieka, który NIC nie powiedział na temat komercyjności Crazy Froga - jako takiego debila. Jestem ci cholernie wdzięczny.

Porównując do poprzedniego lata, to Dragostea Din Tei był o wiele ciekawszym i wolniej nudzącym się kawałkiem niż CF.

Dokładnie. Na OZone nie było takej manii prawie wcale - i mówiąc szczerze, że choć kawałek mi kompletnie nie podchodzi, to jednak jak to puszczali w radiu/telewizji, nie bluzgałem śliną i żółcią, bo "@!%!#@^%! ZNOOOWUUU?!".

jak ktos lubi dany utwor i chce go posluchac to zadna mania, tylko zupelnie normalna rzecz. I co cie w tym tak denerwuje? Jak ktos uslyszy najnowsza pisenke korna(badz jakiegos innego zespolu, ktory lubisz) i bedzie chcial jej posluchac to tez bedzie takie przerazajace? I nie mow ze to co innego, poniewaz to co kto lubi to kwestia gustu(btw. ty pewnie tego nie lubisz po wiekszosc poprzednich postow jedzie zabe po calosci - jak by ja wszyscy zachwalali to prawdopodobnie twoj post wygladal by zupelnie inaczej).

ROTFL.
Facet, ja nie mam NIC przeciwko słuchaniu Crazy Froga. Gdybym nie był tym torturowany co chwilę na MTV/VIVA (toż to już nawet na cholernych MTV2 ROCK leciało... I oglądaj tu teraz jakąś kreskówkę albo teledysk. NIE, bo BRYM BRBRYYMYMMYMRMMM!!111) pewnie bym sobie takiego ringtone'a wrzucił do komóreczki. Ale Crazy Frog jest już WSZĘDZIE. I to jest główny powód mojej frustracji. Jeśli na MTV2 ROCK, który był przez długi czas "adzwonkowy" już to @#%! widziałem, to to się posunie jeszcze dalej...

spider-bialystok
05-09-2005, 21:25
Co to jest ten Krejzi Frog? ;s

PiXik
05-09-2005, 21:33
szkoda że ankieta nie jest publiczna zagłosowałem na taka sobie.żeby nie było że nienawidze jak reszta;p.żaba nie jest zła ale też nie jest taka super(wole mborthera tip top w remixie c-boola:P)Większość z was tego nie słyszała tylko najeżdża bo zrobił tak mod,czy kto inny. spider:krejzi frog to muzyka z gliniarza z bevery hills;p +troszke bitów czyli takie techno nie przymieżając(może dance cholera wie)

Belvedor
05-09-2005, 21:51
Byla shiza z "tamagoczi", potem jakimis komorkami ( ktora trwa do teraz bleee ) i wreszcie przyszedl czas na dno wszechczasow - zabka, jakis ptaszek, na***any los i masa tych gownianych zabawet dla plytkich mas.

Smutne...

Zastanawiam sie co bedzie potem? Wibrator fluorescencyjny o szerokiej skali wibracji, podlaczony do internetu, z jakas fajna gra java + GieGie. Do tego odtwazacz mp3, z ladowarka bateri. Szerokimi mozliwosciami modelowania glowki , wykonanym z przyjemnego w dotyku materialu, niepodatnego na uszkodzenia o lekkiej nucie zapachowej. Do tego prosty interfejs i obsluga w wielu jezykach. Mozna takze zamowic wersje platna, ktora bedzia dawala mozliwosc pobierania z sieci filmow ( zebys sie nie nudzila przy ... :P )

Przytocze tu slowa Malolata ekhem " ja tylko w****iam sie " ( i moj dopisek ) gdy patrze na to "polifoniczne" dno -.-

Olorion.
05-09-2005, 21:52
Co to jest ten Krejzi Frog? ;s
taki szit co miedzy programami na mtv leci "O JAMBA!1 ALE SUPER KREJZI FROG"

mnie to osobiscie denerwuje ;d

M@rcin
05-09-2005, 21:59
Nie wiem co wy macie do tej żaby . Jak was w****ia wyłaczcie telewizje i już :D

]v[ichal
05-09-2005, 21:59
Zaznaczyłem nienawidze -.- Niech w koncu przestaną to puszczac ;(

Cangure
05-09-2005, 22:08
Głupia żaba, na początku to się podoba, ale później OCHYDAAAA.

Shinjix
05-09-2005, 22:19
Przy pierwszym razie bylo smieszne, przy dziesiatym jednego dnia stwierdzilem, ze przesadzaja. Po tygodniu (zaba leciala co kilkanascie minut na vivie) doszedlem do wniosku, ze to juz jest irytujace i kretynskie.
Fani zaby mowia "a wylaczcie bla bla bla" - jakbym mial wylaczac tv przy kazdej reklamie crazy frog musialbym po tygodniu oddac pilot do naprawy.

Scream
05-09-2005, 22:24
ghost, przeczytaj jeszcze raz moje posty uwaznie i napisz, gdzie jest napisane ze ja to do ciebie kierowalem. Moja druga wypowiedz byla kieroweana do konkretnej osoby, pierwsza do osob ktore pisaly ze to komercha. Wiec komentowanie drugiej wypowiedzi bylo bez sensu, a pierwszej jesli nie pisales ze to komercha bylo bez sensu, a jesli pisales ze to byla komercha to przeczysz sam sobie.

Ghost Nieudany
05-09-2005, 22:42
ghost, przeczytaj jeszcze raz moje posty uwaznie i napisz, gdzie jest napisane ze ja to do ciebie kierowalem. Moja druga wypowiedz byla kieroweana do konkretnej osoby, pierwsza do osob ktore pisaly ze to komercha. Wiec komentowanie drugiej wypowiedzi bylo bez sensu, a pierwszej jesli nie pisales ze to komercha bylo bez sensu, a jesli pisales ze to byla komercha to przeczysz sam sobie.

Nie zaznaczyłeś nic, że piszesz to o komercyjności do konkretnej osoby. Poza tym, użyłeś liczby mnogiej - i sam mówiłeś do WSZYSTKICH.

TheNatoorat
05-09-2005, 22:43
Osobiście padam po wysłuchaniu 4-minutowej sesji piosenki techno.
Załóżmy, że mam 100 zawrotów głowy podczas takiego okresu - każdy jeden na jedno powtórzenie melodii.
Co, biedny, mam zrobić, gdy słyszę piosenkę 20 razy dziennie? 20x100=2000, olaboga!

Nie, przerobiona melodyjka, wykradziona z pewnego filmu nie jest komerchą. W końcu autor musi zarabiać jakoś na te kasochłonne wstawianie bitów i jednego loopa.
Powalające. O.o

Wikt
05-09-2005, 23:06
Nie wiem co wy macie do tej żaby . Jak was w****ia wyłaczcie telewizje i już :D

dobra, czyli mam wyłączyć telewizje. a co zrobię, jak puszczą CF w radiu? albo jak znajdę reklame? albo jak jakiemuś debilowi w autobusie zadzwoni telefon donośnym TUM TUM TUTUTUTUTU DING DING? aż strach do lodówki zajrzeć..

Caer
06-09-2005, 01:16
@Up:
Człowieku, to jest paranoja. Jedyne wyjście: idź do lasu i się powieś -.-' Przecież przeginasz pałę na całego. Przeżywasz to, jak stare dewoty zmianę proboszcza -.-'

Wikt
06-09-2005, 08:03
@Up:
Człowieku, to jest paranoja. Jedyne wyjście: idź do lasu i się powieś -.-' Przecież przeginasz pałę na całego. Przeżywasz to, jak stare dewoty zmianę proboszcza -.-'

z chęcią. daj mi sznur.

Ashlon
06-09-2005, 10:52
Co do komercji - a niech sobie bedzie, w koncu prawie wszystko jest komercyjne. Ale juz sie nawet vivy nie da posluchac, bo to leci podczas KAZDEJ reklamy (sprawdzalem wczoraj - w ciagu ~40 minut zaba pojawila sie okolo 5 razy, nie liczac kurczaczkow sweetych, zasranych diabelkow i innych).

Dj Nekro
06-09-2005, 11:23
Normalna Mania z tym Axelem ;/

Arut
06-09-2005, 13:12
OmG -.- nie wiem czy ktoś już o tym nie pisał ale, nie wiem czy wiecie że ten utwór tak naprawde to "Trabant" sciągałem go kiedys w postaci .mp3 z jakiejś z humorystycznych stron. Więc nie wiem czy mają jakies prawo do przywłaszczenia sobie tego.

Dj Nekro
06-09-2005, 13:46
OmG -.- nie wiem czy ktoś już o tym nie pisał ale, nie wiem czy wiecie że ten utwór tak naprawde to "Trabant" sciągałem go kiedys w postaci .mp3 z jakiejś z humorystycznych stron. Więc nie wiem czy mają jakies prawo do przywłaszczenia sobie tego.

Haha, ja tez to kiedys sciaglem!!! :P Ale mnie rozmieszyles tym textem... jasne ze maja prawo!!!!!