Pokaż pełną wersje : czy jak...........
Necromancerka
23-04-2004, 16:14
czy jak jestem druidem na skilach 19/21 to sa dobre na 18 lvl?
Bosze!! Ile jeszcze takich tematow... tak takie skille sa dobre i lepszych od 20/25 raczej nie bedziesz mial, chyba ze bedziesz caly czas trenowac :p po za tym u druida/sorca skille sie nie licza tylko mlv.
Vanhelsen
23-04-2004, 16:24
oczywiście, są dobre ale nienajlepsze, druidowi ciężko nabijać skile (taka już profesja :( ) Ja swym druidem na 24 miałem skille 20/22 (od paru ładnych levelków) Jedynie co druidek nabija se skille to na expieiu i jeśli mu sie niechce, Druidem jak i sorcem nietrzeba poswięcac zadurzo czasu na sam trening wystarczy expienie. :)
3D!T: 3 posty w tym samym czasie :D nieźle
Druid powinien mieć duży mlvl (poziom magii) a nie skille. A propo to te skille jak na druida wcale nie sa takie najgorsze.
Oryginalnie dodany przez Gewof
Bosze!!
bez komentarza(też błędy robie ;p)
a co do tematu, to ciągle pytanie o skile jest nudne. Nie przejmuj sie skilami tylko mlvle i level.
I jak juz mówili EXPIC EXPIC EXPIC
Widać myslenie boli. Takie pytanie ma sens w wypadku knighta ale druida? Czytałeś wogóle jakiś Toturial? W każdym znajdzież żę druid nie ma co sie skillami przejmować.
Bobercjusz
23-04-2004, 17:23
Ciekaw jestem, jakie skile mają sorce i druidy na 100tnych lvlach. Pewnie nie większe od 27, 28 :D. Sam na 10 lvl posiadam 17\17 :D:D:D.
medevial
23-04-2004, 18:38
Ja tam biegam Knightem i mi ten temat obojętny... :D
Oryginalnie dodany przez medevial
Ja tam biegam Knightem i mi ten temat obojętny... :D
To jak co obojetny to nie piszi nie nabijaj postow.
Dla druida/maga potrzebne sa skille wystrczajce do zabijania rotów czyli jakies 20/20
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.