Pokaż pełną wersje : Vampire na Poh-u
Mam pytanie ostatnio zauważyłem w ss Vampirka na pohu i intryguje mnie to jak sie do niego dostac w bespieczny sposob . otóż obawiam sie iz :P bedzie tam gs . czy da sie isc po prostej do tego domku nie napotykajac giant spidera??
Marcin wymiatacz
05-09-2005, 19:56
Idz tak jakbys chcial isc do katedry lecz zamiast pozniej skrecic w lewo pojsc dalej w dol, a pozniej w prawo.
@down
ja przynajmniej jak szlem gsa niespotkalem B)
no ale czy jest gdzies blisko gs i jakie mam prawdopodobienstwo ze idac tam neiwyskoczy mi ten skurczysyn wiesz ten gej mnie stresuje szczegolnie jak wali po ~200 .. -,- bo tak to sie orientuje co i jak lecz intryguje mnie to czy nienapotkam na GS-a
hmm poszukaj na forum juz byl taki temat i koles dal mapke jak dojsc do vampa zeby nie spotkac gsa pozdro:)
ale odwiedzenie tego vampra to sztuka dla sztuki, resp jest niesamowicie powolny. Napewno nie wystarczający na hunt raczej na sprawdzenie swych umiejętności, mapka gdzieś była już na forum
Jesli tak sie boisz gs'a to vamp i tak wali po 100+ hity :P. Coś ala gs a gdy idziesz na fuldefie (knight ?) to ci nic prawie nie zrobi.
jak jestes w domku vampira to nie idz w prawo
niedalko jest resp gsa
modl sie zeby old widow niebyl bo moze cip softcie odpalic i.... :P
joke ofkorz
Vamp to taki mocniejszy ds ogolnie byl temat z mapka jak dojsc poszukaj :)
Bop of Danera
05-09-2005, 22:23
Jak nie bedziesz szedl po lewej stronie gsa nie spotkasz
mozna latwo obejsc gsy , trzeba isc od catherdy w lewo idol trzymac sie rzeki , w prawo za domkiem sa gsy
Będe miły i załącze mapkę z dojściem omijając GS'a.
Najlepiej iść koło rzeki, wtrdy na 100% nie spotkamy żadnego GS'a (ale może być trochę zlurowany, więc radze być ostrożnym!!)
http://i18.photobucket.com/albums/b102/Maqumba/resp_vampa.jpg
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.