zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sugestia do $corcerer

PinGOnE
05-09-2005, 20:46
To bedzie sugestia dlatego wrzucilem to tutaj :
chodzi mi o to co robi szanowny Pan $corcerer. Popatrzcie tylko na "Inne" przeciez tak od góry do dołu jest napisane :

Temat skasowany przez $corcerer
Powód: http://rtfm.killfile.pl/#tematy

Przez co wiekszość tego co widza uzytkownicy to zamkniete tematy a nie cos w co mozna wejsc i poczytac. Niepotrzebne zajmowanie miejsca.

Nie mam nic przeciwko kasowaniu głupich tematów ale takie uzasadnienie jest rownie smieszne jak zamykane topicki :/ Rozumiem - napisal to raz dla szpanu bo chcial pokazac ze nie robi tego zlosliwie tylko takie sa prawa forum ale to juz jest nudne do diaska! Juz chyba lepiej bedzie jak zamknie ten temat i nienapisze zupelnie nic. Na pierwszej stronie jest 12 zamknietych tematow przez owego modka i we wszystkim napisal to samo, a to tylko 1 strona jego wyglupow!

Boze czlowieku wez sie opanuj bo szczerze mowiac to wyglada jak spam, a juz napewno jest rownie denerwujace! Zamknij temat i napisz jakies madre uzasadnienie albo siedz poprostu cicho!

PS.
Nie, nie pisze tego w zemście bo $corcerer nie zamknął zadnego z moich tematow jak do tej pory. Poprostu uwazam to za smieszne.

#Edit
Zmienilem tytul zeby nikt sie nie czepial ze po nazwie nie mozna sie domyslec o co chodzi.

Gonzo von Krenzel
05-09-2005, 20:56
Faktem jest, że nieraz zdarza się cała strona skasowanych tematów. Jest to naprawdę uciążliwe.
Moim zdaniem moderatorzy powinni kasować tematy 'hardem', albo któryś z adminów powinien wyłączyć widoczność skasowanych tematów 'softem' dla zwykłych userów.

Shein Silvershadow
05-09-2005, 20:58
Noo, nie przesadzaj, chyba w jednym napisał + http://forum.tibia.pl/search.php + RTFM:p A fakt faktem, sam to ostatnio zauważyłem;) Aaaa, no i przecież przy jednym jest http://google.com, http://bykom-stop.avx.pl no i przy jednym napisał "a jak kupiłeś sobie postać, to możesz sobie już stąd iść.";p

@Edit
Faktycznie, byłoby lepiej, jakby te tematy znikały, przecież i tak tylko moderatorzy mogą je czytać:P Chociaż przynajmniej widać, kto robi głupie tematy;p

@Down
I wprowadzić takie coś, jak przy usuwaniu, tyle, że "Temat zamknięty przez blabla, powód: blablabla".

@downdown
Można skasować softem, ale jak temat nie reklamuje stron, nie zawiera keyloggera, po prostu wg. mnie lepiej pozostawić temat zamknięty, tyle, żeby było widać przez kogo został zamknięty;) Żeby każdy mógł przeczytać, co piszą inni, nawet, jeżeli nie dałoby się w tym odpowiedzieć.

@downdowndown
Akurat tu bym się zgodził z moderatorem, bo to jest nielegalne z TibiaRules;) Ale bana nie dostałeś, więc się powinieneś cieszyć:P

Kajulec
05-09-2005, 20:59
Jestem za - zamykac, ale nie kasowac. Na jedno wychodzi, a tak to bedzie mozna cos poczytac..

Khazid
05-09-2005, 21:07
@UP,UP
A co jeśli temat ma treści niezgodne z regulaminem? Reklamuje jakąś strone or something~To nie przejdzie. Dobrze jest jak jest tyle, żeby było mniej tematów skasowanych "softem".

Gisio
05-09-2005, 21:12
Mi pan $corcerer dał 9 punktów za to że stwierdził że chcę się wymieniać postaciami a chciałem się tylko wymienić 5k miedzy światami :( 9 na 10 punktów to chyba lekka przesada nieuważacie?

Dj Fara0n
05-09-2005, 21:18
Sorc poprostu wzią sie za usuwanie tematow z glopimi nazwami.

PiXik
05-09-2005, 21:20
czasem było to zabawne,ale przestaje być bo nie macie pomysłów;pwg mnie:)

Uncle Warrior
05-09-2005, 22:02
Lol niedługo ludzie będą się czepiać, że moderatorzy w uzasadnieniach piszą wiecej literek "x" niz "z". Lol dajcie spokoj nie rozumiem w czym problem mi jakos to nei przeszkadza :P

Heliwurab
05-09-2005, 22:13
<Żart> Zaraz przyjdzie Pan $corcerer i zamknie ten temat, a w powodzie napisze, cytuje :zamknąłem ten jakże obraźliwy temat, ponieważ nie życzę sobię aby pojawiały się na tym jakże ładnym forum takie dziwne i nie estetyczne tematy.Koniec cytatu. </Żart>
I co? Wolicie takie coś? B)

Maethi
05-09-2005, 22:20
$cor daje dobre uzasadnienie i gdyby każdy komu został skasowany temat zajrzał na tamtą stronę na forum nie byłoby takiego syfu jak jest teraz.

syf patrz. ludzie pokroju Kamosa, rolanda itp.

$corcerer
05-09-2005, 22:25
Okej, będę zamykał, nie ma sprawy. Tylko błagam, żeby te tematy miały jakieś konkretne nazwy a nie nic nie mówiące "HALP" albo "MAM WIELKI PROBLEM POMOCY" bo mnie coś trafia...

jeszcze coś mi przyszło do głowy

Jak jeszcze dożyję Vbulletin v3.5 to zamiast kasować będę zmieniał nazwy tematów - może to w czymś pomoże... Tak w ramach zadośćuczynienia i postanowienia poprawy :>

ciemne dropsy
05-09-2005, 22:40
o.O ten nieugiety brutal okazal skruuucheee xDDD

a tak ponadto to jezeli Gonzo wspominajac o Hard kasowaniu tematow mial na mysli taki sposob zeby nie byly widoczne dla uzytkownika to jestem za ;-)

Raynold
06-09-2005, 00:58
Okej, będę zamykał, nie ma sprawy (...)
Nieeeeee!!! Nie możesz! I co teraz ludzie sobie pomyślą?! Że my wszyscy mięczaki jesteśmy! Nie mów, że jakoś się poruszyłeś tym bzdurnym tematem?

:P

Dr. Omader
06-09-2005, 01:44
Okej, będę zamykał, nie ma sprawy.

No chyba cie cos pokopalo.

Co my mamy poradzic na to ze okolo 80% tematow pojawiajacych sie w inne, jest tak debilna ze nadaje sie tylko do kosza?
Ludzie zakladaja durne tematy, z jeszcze durniejszymi nazwami tych tematow. Nie ma co trzymac takich tematow tylko je sie wywala i tak duzo tematow leci hardem. Softem kasujemy, zeby user potem nie zakldala tematu "dlaczego skasowano moj temat o tytule "heeeellpppppp"?".

Kiedys nie bylo widac powod kasacji tematow softem to marudziliscie, ze nie wiecie czemu tematy sa wywalone, jak niektore teraz maja powody kasacji to marudzicie, ze widac za co sa skasowane. Ludziom nigdy nie dogodzimy, bo zawsze sie komus cos nie bedzie podobalo.

Nie ma sensu zamykac tych tematow, bo potem jest masa debilnych i do tego widocznych tematow. A one wlasnie powinny zostac skasowane, zeby nikt sie nie zarazil glupota autorow i zeby autor mial kare - jak sie nie postara to mu zniknie temat.

Szczerze to watpie zeby ktorykolwiek z tych ludzi przeczytal to co Scor im daje w linku. Dlatego najlepiej jak bedziesz to Scor jechal softem, tak jak Ci juz kiedys mowilem ;)

A co do poziomu tematow w inne to mysle, ze to zdjecie wystarczy za komentarz:
http://www.tibia.pl/drom/img/kasacja.jpg