Pokaż pełną wersje : CO TO JEST TE CAŁE TIBIA GG ???
Taki sobie Sebek
23-04-2004, 20:05
Slyszalem troche o tym programie ale nie znam go za dobrze powiedzcie mi czy sa jakies zagrozenia w wzwiazku z jego uzytkowaniem jego zalety itp ... ?( ?(
"Gdy zbudzi nas dźwięk potłuczonego szkła
Gdy przejdą fosę i dorwą się do bram ...
MAMY COS CZEGO NIE ZABIORĄ NAM !!!!" 8) 8) 8)
Zalety: Światło, ilość expa na lv., szybkie łowienie
Wady: możliwość szybkiego chaknięcia
jednym słowem, ryzyko jest zbyt duże nie radze tego uzywać.
jest niby bezpiecznym programem, ale gowno ma keylogery . sam zostalem hackniety przez to. te swiatelko "rybak" i licznik przyciaga wielu ludzi. nie nalezy to do wielkiego hakerstwa , ale zawsze to jakies ulatwienie . odradzam . lepiej meczyc sie z tym torchem:) . lowic az do zepsucia przyciska myszki i czekac na tak bardzo oczekiwany awans calymi dniami :P
NA GŁOWE LENINA!! ZA CHINY LUDOWENIE URUCHAMIAJ TEGO!!!
to jest program, który wyciąga twoje chasło i numer kąta!!!! NIE WŁANCZAJ TEGO!@!!@!
@Ithelios
ze niby się nie znam?
Sprubuj znaleźć czysty tibia gg w necie! ZA DUZE RYZYKO! wiem ze oryginalny jest czysty, ale pelno takich "przerubek"
Radze nie uzywać!!! nie ryzykować, nie odpalać.
sory za drogi post ale musze dodac ze sa pojedyncze sztuki tibi gg ktore nie zawieraja keylogerow wszystko zalezy z jakiej strony sciagniesz .
Czkowron
23-04-2004, 20:29
Tibia GG - Lamerski program ,stworzyny przez lamerów dla lamerów ;] (lamerzy lamerom ?? ;])
Sam kiedyś używałem i nie polecam , bo nie ma to jak uczciwa gra ;]
Ithelios
23-04-2004, 22:24
Oryginalnie dodany przez limenu
NA GŁOWE LENINA!! ZA CHINY LUDOWENIE URUCHAMIAJ TEGO!!!
to jest program, który wyciąga twoje chasło i numer kąta!!!! NIE WŁANCZAJ TEGO!@!!@!
Widać jak się znasz :rolleyes: .Oryginalna Tibia GG spod ręki reebowa jest CZYSTA i na 100% nikt cię nie haknie.Jednak wiele ludzi wsadza do tego proga key logery i trojany,które właśnie wyciągają twoje hasło.Dlatego NIGDY nie ściągaj i uruchamiaj Tibii GG ze stron podejżanych(najlepiej ssaj prosto z forum reebowa).
odnośnie tibia gg to taki dodatek który likwiduje cienie (przydatne chyba tylko na starszych komputerch gdzie zamiast łądnego cieniowania mamy kropki) pokazuje ile expa trza na następny lvl (jak już ktoś wspomniał) i automat łowiący.
moje zdanie jest takie na temat tibiaGG, kiedyś, na moim pierwszym charze używałem, ale szybko przestałem, odkryłem że poruszając się przez tunele z torchem więcej wrażeń dostarcza jak się widzi mieczyki i z ciemności nagle słychać głos i po chwili wypada na Ciebie rozpędzony dwarf soldier ((-; no i za tibia gg można być nielubionym, bo ktoś wydaje kasę/manę na torche/utevo lux, a ktoś cwaniakowaty leci po podziemiach z tibiagg i się dobrze bawi (swoją drogą kumpla mi dwa razy zaciupali za expienie po ciemku a używał tibiagg hehe)
pozdrawiam
Oryginalnie dodany przez czkowron
Tibia GG - Lamerski program ,stworzyny przez lamerów dla lamerów ;] (lamerzy lamerom ?? ;])
NO niewiem...Reebowa bym lamerem nie nazywal!!!!!To naprawde w porzo koles jest!!NIe jego wina ze potem jakies lamy zmieniaja tibie gg
Dan the Automator
27-04-2004, 14:53
Oryginalnie dodany przez Rah
Oryginalnie dodany przez czkowron
NO niewiem...Reebowa bym lamerem nie nazywal!!!!!To naprawde w porzo koles jest!!NIe jego wina ze potem jakies lamy zmieniaja tibie gg
No nie do końca, bo np incydent kiedy to jego kolega (tzn Programmer z strony reebowa) umieścił w TibiaBot Backdoor, a Reebow niby po sprawdzeniu NIC NIE ZAUWAŻYŁ nie zdażył się pierwszy raz...
Tibię GG należy ściągać tylko z oryginalnej strony Reebowa, wtedy jest na 100% bezpieczna. Reebow lamerem raczej nie jest, a sam napisał, że gwarantuje bezpieczeństwo tylko programów napisanych przez siebie.
JEST TO TYLKO I WYLACZNIE GOWNO DLA LAMEROW!!!!!!
Czkowron
27-04-2004, 20:26
Oryginalnie dodany przez Litawor
Tibię GG należy ściągać tylko z oryginalnej strony Reebowa, wtedy jest na 100% bezpieczna. Reebow lamerem raczej nie jest, a sam napisał, że gwarantuje bezpieczeństwo tylko programów napisanych przez siebie.
I ty mu wierzysz ???? Wiesz jak łatwo jest tak wała wkręcać ??
Wszyscy którzy myślą że faktycznie mają "bezpieczne" tibia gg, niechu używa. Niech tylko później nie pisze posta "Co robić jak mnie hacneli". Używanie tego siłą rzeczy jest lamerskie.
Tibia GG jest bezpieczna bo działa tyko po stronie klienta. Podoba mi się jak wszyscy sieją plotki na jej temat i boją się ją włączyć.
Używałem, używam i będe używał http://www.l4m3egg.republika.pl/c.gif
I jakoś jeszcze mnie do dziś nikt nie "hacknął"Oryginalnie dodany przez czkowron
Tibia GG - Lamerski program ,stworzyny przez lamerów dla lamerów ;] (lamerzy lamerom ?? ;]) Sam kiedyś używałem i nie polecam , bo nie ma to jak uczciwa gra ;]
Widać znawca się odezwał...
może coś wspólnego z lamerami masz? słyszałem że swój do swego... nvm.
Zanim zaczniesz w kogoś błotem rzucać pomyśl czy warto. A jeśli już to robisz to ostrożnie (what goes around comes around).
btw. wracając do zadanego pytania na początku
tibia gg upraszcza to co CIPy utrudniaja... światło, albo jego brak jest rozwiązywany przez tibie GG.
Oblicza za Ciebie ilość punktów doświadczenia potrzebnych do zdobycia następnego lvl'a.
reebow reebow reebow.
Oryginalnie dodany przez egg
Używałem, używam i będe używał http://www.l4m3egg.republika.pl/c.gif
I jakoś jeszcze mnie do dziś nikt nie "hacknął"Oryginalnie dodany przez czkowron
Tibia GG - Lamerski program ,stworzyny przez lamerów dla lamerów ;] (lamerzy lamerom ?? ;]) Sam kiedyś używałem i nie polecam , bo nie ma to jak uczciwa gra ;]
Widać znawca się odezwał...
może coś wspólnego z lamerami masz? słyszałem że swój do swego... nvm.
Zanim zaczniesz w kogoś błotem rzucać pomyśl czy warto. A jeśli już to robisz to ostrożnie (what goes around comes around).
btw. wracając do zadanego pytania na początku
tibia gg upraszcza to co CIPy utrudniaja... światło, albo
jego brak jest rozwiązywany przez tibie GG.
Oblicza za Ciebie ilość punktów doświadczenia
potrzebnych do zdobycia następnego lvl'a.
reebow reebow reebow.
To ze jeszcze nikt cie nie hacknol to nie znaczy ze tak nie bedzie(sam nie uzywam tych gowien), mam kilku qmpli ktorzy wlasnie zostali shakowani a kazdy z nich uzywal ibi GG ze stronki reebow'a. Po za tym CIPy zrobily "brak swiatla" w nocy i w jaskiniach po to zeby bylo jak najbardziej realistcznie(czy idac w nocy po ulicy wciskasz guzik i robi sie momentalnie dzien??) a expa mozesz sobie spokojnie obliczyc na jakism kalkulatorku online. Dla mnie ludzie ktorzy uzywaja tych "lamerskich" pogramow sa poprostu leniami i osobami ktore nie potrafia grac w gry bez "cheatow" bo sprawia im to trudnosc...
Artuditu
29-04-2004, 08:16
NO tak grasz swiatlo licznik fast fish wypasik ale zbliza sie chwilka ze buuumm i np. ty spisz a twoj ludzik sobie lazi :D :P
Bigvirus
29-04-2004, 13:00
Tibia GG to fajna rzecz jesli sie ja umnie urzywac ale jej wada nie jest tylko mozliwosc szybszego hakniecia ale takze zwieksza lagi w tibi.....Moze sie tez zawiesic komp czasem ale tak to nic innego hyba nie zrobi ale jak masz zamiar urzywac tibi gg to wlancz ja potem wlancz se te swiatlo i ja wyloncz swiatlo bedzie dalej:D
I nigdy nie odpalaj jej przed tibia
bo hacked mur beton:D
Ja mam już dosyć tłumaczenia tego wszystkim!! Tibia GG nie hakuje kont! Powtarzam to po raz setny chyba w ciągu kilku dni, więc jeśli moderatorzy uważają, że to spamming, to niech usuną ten post.
P.S. Wszyscy tu zapominają o tym, że Tibia GG ułatwia łowienie rybek. Nie mówię o auto fishingu, bo to jest prawdziwe oszustwo, ale o fast fishingu. Bo łowienie rybek zostało fatalnie rozwiązane przez CIPów.
Oryginalnie dodany przez Litawor
Ja mam już dosyć tłumaczenia tego wszystkim!! Tibia GG nie hakuje kont! Powtarzam to po raz setny chyba w ciągu kilku dni, więc jeśli moderatorzy uważają, że to spamming, to niech usuną ten post.
P.S. Wszyscy tu zapominają o tym, że Tibia GG ułatwia łowienie rybek. Nie mówię o auto fishingu, bo to jest prawdziwe oszustwo, ale o fast fishingu. Bo łowienie rybek zostało fatalnie rozwiązane przez CIPów.
Mówisz, że nie hackuje??
A ja się nie zgodzę. Mój kumpel, który studiuje programowanie sprawdzał Tibie gg ze strony www.tibia.xx.pl i okazało się, że dostaje się jeden dodatkowy pliczek w prezencie. Nie polecam nic ściągać z tej strony!!!
Niemiertelny
30-04-2004, 10:54
kiedys experyntowalem z tibia gg ale mi nie wychodzilo , rybki lowic lowil (caly czas w jednym miejscu) z podnoszeniem spearsow nawet nie probowalem jednym slowem odradzam ja wogule instalowac
ja uzywam Tibii GG tylko po to zeby wiedziec ile expa mi zostalo do nastepnego lvl no i czasami jako swiatlo (jak mi brakuje many na utevo lux) :))
Oryginalnie dodany przez Nieśmiertelny
kiedys experyntowalem z tibia gg ale mi nie wychodzilo , rybki lowic lowil (caly czas w jednym miejscu) z podnoszeniem spearsow nawet nie probowalem jednym slowem odradzam ja wogule instalowac
Łowienie rybek w jednym miejscu to auto fishing, a ja mówiłem o fast fishingu, dzięki któremu można uniknąć wyrzucenia wędki do wody.
Tibia gg jest przydatnym programikiem i sam bym uzywal tego ale sie boje o moja postac
Tez mialem kiedys tibie gg
Ale juz jej nie uzywam :]
Podajcie strone Reebowa :))
Tibia GG to program który daje ci światło, szybciej łowisz ryby itp. :D
/\
I
to są zalety
Wday są takie: mogą cie shakować itp. ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.