zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dragi...

Huo
06-09-2005, 22:44
Mam problem chciałbym pójść sobie na Dragona (obecnie 25 lvl knight) mam 59 shielda 62 sword fighting. Moje eq to: Knight armor, plate legs, steel helmet, leather boots, draggy shield, fire sword i zaraz będe mieć 4 mlvl. Mam pytanie gdzie, i czy dam radę bloknąć / zabić z utratą HP ?

Gatho Gokhinin
06-09-2005, 22:50
A taki porządny facet i nie umie szukać ;)
Najlepiej nabij 4mlv i wtedy możesz blokować. Skille Ci w zupełności wystarczą. Gorzej będzie z solowaniem, bo to jest zagadnienie dopiero od 75+/75+ i najlepiej z GS'em, wiec narazie zostaje tylko blokowanie. NO chyba, że chcesz na hama lecieć solować, ale zeeejdzie troche uhów

Bia!y
06-09-2005, 22:52
Będzie Ci trudno miszczu. Jeśli wykażesz dobre umiejetności powinno Ci się udać, a myśle że jestes doświadczonym graczem. Możesz udać się na pojedyńczy resp, koło Kazordoon, lecz nie w kanione lecz w jaskini nieopodal gdzie możesz w każdej chwili wyjśc gdyby zrobiło się gorąco. Poćwicz uhanie, i wszystko powinno byc Okey ! ;)

@down Jeśli chce sobie zsolować, czemu nie, nie będzie to opłacalne, ale będzie best?

Catum
06-09-2005, 22:52
Bloknąć dasz rade napewno :) A o zabijaniu narazie zapomnij ... gdyż bedzie to bardzo nie oplacalne :p Stracisz w sroc uhów a zabijesz tylko jednego draga z ktorego góra wyleci d shield :D A jeśli tak bardzo chcesz sobie ubić to polecam wziąść giant sworda ;)

Elmer
07-09-2005, 00:24
Możesz udać się na pojedyńczy resp, koło Kazordoon, lecz nie w kanione lecz w jaskini nieopodal gdzie możesz w każdej chwili wyjśc gdyby zrobiło się gorąco.

Dla Huo nie chodzi o draconie jako drag hunt lecz na quest na którym nie trzeba zabijać ani 1 draga. (tak mniemam)

@topic
Hmm nawet z 4 mlv możesz mieć kłopot. Występuje tam kilka masowych respów dsów, mumii i innego gówna.

Huo
07-09-2005, 00:42
Dobra dzięki, już wiem sorry za kłopot i stratę czasu na mój temat :). Zamknijcie.