Pokaż pełn± wersje : Ile itemow mozna pomiescic w depo???
andrzej1270
07-09-2005, 10:36
Mam pytanie ile itemow mozna pomiescic w depo????
Wiem ze dla free account ta wartosc wynosi 1000. Ale jak wysylamy lot parcelem mozna ta wartosc przekroczyc. W ten sposob kiedys mialem w depo 2500 itemow.
Jezeli ktos wie ile itemow mozna max wyslac w parcelu, piszcie tu.
Z gory, thx.
Sir Patologia
07-09-2005, 10:49
@Up
Ja kiedys mialem na ziemi w domku to jak go stracialem to w depo mialem tyle nabakane, ze ~2 godzinki czyscilem, wiec duzo sie miesci :) (Wtedy znika Locker i musisz wszystko sprzatac, albo nici z swoich rzeczy :) )
W depo możesz mieć ile chcesz rzeczy... To proste: wkładasz do dp kilka bagow/parcelów/bp i do nich rzeczy i kolejne bagi/parcele/bp itd.. :P
W depo możesz mieć ile chcesz rzeczy... To proste: wkładasz do dp kilka bagow/parcelów/bp i do nich rzeczy i kolejne bagi/parcele/bp itd.. :P
lol nieudzielaj sie facc 1000 pacc 2000 i juz konic zamknoc temat
a tak pozatym
SZUKAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! :baby:
Arathorn
07-09-2005, 15:08
Można mieć ile sie chce tylko ze w inny sposob. A mianowicie wyslylamy sobie parcelami rzeczy, tylko jak przekroczymy 1k itemow to nie mozna juz nic normalnie wkladac do dp, tlyko przy uzyciu parceli, co jednak jest troche uciazliwe
;p
Sir Patologia
07-09-2005, 19:42
@Up
Albo moja metoda wrzucasz all do domku i sami ci transportuje i zero klopotu hehhehe
Rabanbar
07-09-2005, 19:48
Ale jak wysylamy lot parcelem mozna ta wartosc przekroczyc. W ten sposob kiedys mialem w depo 2500 itemow.
Tak ale wtedy z tego co wiem rzeczy mog± losowo znikac.
Sir Patologia
07-09-2005, 20:16
@Up
Jak mialem tak dwa miechy i nic nie zniklo :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.